Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Αν βλέπω σωστά, το καλύτερο σταθερό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή το έχει η Ελιν; 

και τα 3 , elin, we, elpe έχουν τα πλεονεκτήματά τους

πχ αν θες να σπάσεις αργότερα κοιτάς της elpe που έχει το δώρο και κόβει κάπως τη ρήτρα αποχώρησης ή της we που δεν έχει καθόλου ρήτρα και είναι για ένα 6μηνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, giorgosxax είπε

παραμένω και Ιανουάριο γτ απ ότι είδα η τιμή πράσινου είναι καλή.

μετά βλέπουμε.

Αν επιτρέπεται, πού βρήκες την τιμή του πράσινου; Ή εννοείς τον τύπο υπολογισμού;

Εαν εκανα σωστα την χρηση του εξελ για τα πρασινα , βαζοντας σε τεα μ1 και τεα μ2 τις τιμες του περσινου ιανουαριου και φεβρουαριου αντιστοιχα, οι τιμες πηγαν περιπου 0.3€/Kw μεσο ορο. Αυτη η τιμη θα ειναι για Μαρτιο ; 

Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Εαν εκανα σωστα την χρηση του εξελ για τα πρασινα , βαζοντας σε τεα μ1 και τεα μ2 τις τιμες του περσινου ιανουαριου και φεβρουαριου αντιστοιχα, οι τιμες πηγαν περιπου 0.3€/Kw μεσο ορο. Αυτη η τιμη θα ειναι για Μαρτιο ; 

καμία σχέση , δεν είναι στατιστική 😛

αν το πας προσεγγιστικά πατάς σε τιμές προηγούμενων μηνών

• Like 1

2 minutes ago, korakios said:

καμία σχέση , δεν είναι στατιστική 😛

αν το πας προσεγγιστικά πατάς σε τιμές προηγούμενων μηνών

Οχι οχι.. Καθαρα σαν παραδειγμα ηθελα να δω! Ετσι βγαινει ή εκανα πατατα ;

2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Οχι οχι.. Καθαρα σαν παραδειγμα ηθελα να δω! Ετσι βγαινει ή εκανα πατατα ;

για τα πράσινα και τις τιμές που έβαλες στα Μ-1 , Μ-2 , ναι , έτσι βγαίνει

• Thanks 1

1 ώρα πριν, yazidis είπε

Πολύ κωλοχανίο εταιρία ρε φίλε... Τα συστήματά τους είναι για τ'ανάθεμα. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η παροχή λέει. Εντωμεταξύ έχει ήδη 2 μέρες που έχει γίνει η μετάβαση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Εδώ έχεις άδικο. Αφού ενημερωθούν από ΔΕΔΔΗΕ και λάβεις ενημερωτικό SMS για την έναρξη της εκπροσώπησης, τότε θα μπορέσεις να κάνεις εγγραφή στο myelpedison. 

σε άλλα νέα επειδή απο τις 14 περιμένω τη μετάβαση και δεν έχει φανεί ακόμα στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , πήρα τηλ (ξέρω κάνω αυτά που λέω μην κάνετε 😁 ) , έχει ολοκληρωθεί απλά μου είπαν οτι αργεί να φανεί (το γιατί δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι...) .

Η ημερομηνία εκπροσώπησης είναι του αιτήματος που στέλνει ο πάροχος στο ΔΕΔΔΗΕ (και όχι πότε θα φανεί , ούτε της αίτησης του πελάτη στον πάροχο)

Το πρόβλημα είναι οτι θα αργήσει να ενημερωθεί η ελπέ , οπότε θα πρέπει να τρέξω να βγάλουν τελικό

Όμως , επειδή και άλλοι θα είμαστε της τελευταίας στιγμής , αν μας στείλει η ελπέ την προσφορά , αυτή (νομοθετικά) ισχύει για τουλάχιστον ένα μήνα , άσχετα αν σταματήσουν να τη δίνουν στο site

Άρθρο 28 3α  (σε περίπτωση που μας κάνουν νερά)

• Like 3

3 ώρες πριν, walex είπε

Τους κάλεσα τώρα και μου είπαν ότι η εγγύηση χρεώνεται έτσι και αλλιώς στον 1ο λογαριασμό και αφαιρείται στον 2ο. μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?

σε μενα μου χρεωσαν στο πρωτο λογαριασμο 25 ευρω (εγγυηση α δοση) μετα περασα παγια εντολη και στο δευτερο λογαριασμο μου αφαιρεσαν τα 25 ευρω της εγγυησης

19 λεπτά πριν, korakios είπε

σε άλλα νέα επειδή απο τις 14 περιμένω τη μετάβαση και δεν έχει φανεί ακόμα στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , πήρα τηλ (ξέρω κάνω αυτά που λέω μην κάνετε 😁 ) , έχει ολοκληρωθεί απλά μου είπαν οτι αργεί να φανεί (το γιατί δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι...) .

Η ημερομηνία εκπροσώπησης είναι του αιτήματος που στέλνει ο πάροχος στο ΔΕΔΔΗΕ (και όχι πότε θα φανεί , ούτε της αίτησης του πελάτη στον πάροχο)

Το πρόβλημα είναι οτι θα αργήσει να ενημερωθεί η ελπέ , οπότε θα πρέπει να τρέξω να βγάλουν τελικό

Όμως , επειδή και άλλοι θα είμαστε της τελευταίας στιγμής , αν μας στείλει η ελπέ την προσφορά , αυτή (νομοθετικά) ισχύει για τουλάχιστον ένα μήνα , άσχετα αν σταματήσουν να τη δίνουν στο site

μπερδεύτηκα από τις τράμπες σου 🤣

19 minutes ago, tengai34 said:

σε μενα μου χρεωσαν στο πρωτο λογαριασμο 25 ευρω (εγγυηση α δοση) μετα περασα παγια εντολη και στο δευτερο λογαριασμο μου αφαιρεσαν τα 25 ευρω της εγγυησης

αυτα δεν θελω

Μίλησα με ΕΛΠΕ και κανονίσαμε να μου στείλουν τα συμβόλαια (η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε να αναφέρεται σε αίτηση και όχι συμβόλαιο). Μου τα έστειλε χωρίς:

-την ένδειξη κατανάλωσης

-την πάγια εντολή ενεργοποιημένη

-καμιά αναφορά σε πόντους go4more.

να της απαντήσω να τα συμπεριλάβει στο συμβόλαιο (την αίτηση ήθελα να πω) και μετά να τα υπογράψω;

2 λεπτά πριν, t54g05 είπε

Μίλησα με ΕΛΠΕ και κανονίσαμε να μου στείλουν τα συμβόλαια (η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε να αναφέρεται σε αίτηση και όχι συμβόλαιο). Μου τα έστειλε χωρίς:

-την ένδειξη κατανάλωσης

-την πάγια εντολή ενεργοποιημένη

-καμιά αναφορά σε πόντους go4more.

να της απαντήσω να τα συμπεριλάβει στο συμβόλαιο (την αίτηση ήθελα να πω) και μετά να τα υπογράψω;

απαραίτητα ένδειξη (στείλε της φωτό) , αναφέρεις και για την πάγια

go4more τέλος εδώ και καιρό , τώρα είναι τα 100€ (πρέπει να σου στείλουν το pdf)

6 λεπτά πριν, Greg29M είπε

μπερδεύτηκα από τις τράμπες σου 🤣

να πω την αλήθεια , έχω χάσει και εγώ την μπάλα , η παροχή είναι πλέον με διψήφιο αριθμό  😁

• Like 1

28 minutes ago, korakios said:

Απο volton θα περασεις λες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...