Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Έκανε κάποιος πρόσφατα ηλεκτρονική αίτηση στον ήρων, μετά από πόσες μέρες σας έστειλαν συμβόλαιο;

την επόμενη και τη μεθεπόμενη επιβεβαίωσαν οτι την έλαβαν , αλλά πέρασαν 2 μέρες και δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

την επομένη μου ήρθε το συμβόλαιο με την επισήμανση να στείλω φωτό μετρητή κλπ, σε 4 μέρες είχε γίνει η αλλαγή παρόχου και ο 1ος λογαριασμός σε περίπου 40 μέρες...

έχω την εντύπωση ότι πολλοί πια ασχολούνται με την μετάβαση από πάροχο σε πάροχο συχνά, οπότε η διαδικασία θα επιμηκυνθεί αρκετά, εκτός αν βάλουν έξτρα προσωπικό...χαχαχαχα

αχ τι μας έκανε ένα φόρουμ θα λένε οι πάροχοι....χαχαχα

26 λεπτά πριν, gogkroj είπε

Για λογαριασμό VOLTON κανουμε σύνδεση στο myportal.volton.gr

κάθε πότε βάζουμε μέτρηση; εμένα λέει σαν νέος πελάτης ότι υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη γιατί;

43 λεπτά πριν, korakios είπε

την επόμενη και τη μεθεπόμενη επιβεβαίωσαν οτι την έλαβαν , αλλά πέρασαν 2 μέρες και δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

Άμα κάνω σήμερα, στέλνουν και Σάββατο ή πάμε από Δευτέρα; :P

36 λεπτά πριν, kokos23 είπε

αχ τι μας έκανε ένα φόρουμ θα λένε οι πάροχοι....χαχαχα

Να σαι σιγουρος πως οι πιο πολλοι δεν ασχολουνται καν μετα την πρωτη μεταβαση..το βλεπω σε συναδελφους στη δουλεια..μεχρι να το παρουν πρεφα οτι πληρωνουν το 2πλασιο τον επομενο μεθεπομενο μηνα τους τα πηραν! οποτε εκει πονταρουν οι παροχοι κι εχουν κερδη! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια,,θελω να ρωτησω κατι ειμαι στην Elpedison  ( μονο φυσικο Αεριο για ζεστη )και εχω το πρόγραμμα GasHome Flex   με 5 ευρω πάγιο τιμη κοιλοβατορας αν τ λεω σωστα δεν ξερω,

με πήρανε τηλ τωρα πριν 30 λεπτα απο την Elpedison  και εχουν προσφορα για παλιούς πελάτες το πακέτο smart  με 3 ευρω παγιο και 50 ευρω δωρο  2,30 ευρω ο μηνας   για 2 χρονια συμβόλαιο

εχει καποιος φιλος το smart συμβολαιο-πακετο να με βοηθησει  αν αξηζει να αλλάξω πακετο...?

Επεξ/σία από serafeim71

28 λεπτά πριν, sosias είπε

κάθε πότε βάζουμε μέτρηση; εμένα λέει σαν νέος πελάτης ότι υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη γιατί;

και εμενα ετσι γραφει αλλωστε ειναι νωρις ακομα για να δωσουμε μετρησεις.

14 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Γεια σας παιδια,,θελω να ρωτησω κατι ειμαι στην Elpedison  ( μονο φυσικο Αεριο για ζεστη )και εχω το πρόγραμμα GasHome Flex   με 5 ευρω πάγιο τιμη κοιλοβατορας αν τ λεω σωστα δεν ξερω,

με πήρανε τηλ τωρα πριν 30 λεπτα απο την Elpedison  και εχουν προσφορα για παλιούς πελάτες το πακέτο smart  με 3 ευρω παγιο και 50 ευρω δωρο  2,30 ευρω ο μηνας   για 2 χρονια συμβόλαιο

εχει καποιος φιλος το smart συμβολαιο-πακετο να με βοηθησει .?

για αέριο στο άλλο νήμα , γενικά τα double δε συμφέρουν

• Like 1

1 hour ago, tsigpan said:

Ναι απο την ΚΕΝ. 

🔽

On 27/10/2023 at 15:26, ekrepali said:

Πάλευα από χτες να μπω στο portal.volton.gr (με τους παλιούς κωδικούς) και μου έβγαζε σφάλμα συνδιασμού παροχής και αφμ. Επικοινώνησα να μου συνδέσουν στη καρτέλα τη νέα παροχή, μου λένε στείλε screenshot του σφάλματος. Στέλνω screenshot, με παίρνουν τηλέφωνο και δε προλαβαίνω να το σηκώσω. Τους παίρνω πίσω, μου λένε στείλε screenshot του σφάλματος. Μπήκα σε loop, σαν τη μέρα της μαρμότας. 🤣 Άκρη δεν έβγαλα... κατάφερα τουλάχιστον να λάβω μια πληροφορία ότι ενοποιήθηκαν τα συστήματα της Volton και της ΚΕΝ, κι έχουν υπάρξει μερικά μικροπροβλήματα. Στα καπάκια μου έρχεται καθυστηρημένο sms ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή της παροχής, και μου λέει να πάω στο myken να κάνω εγγραφή. Πάω στο myken, πατάω το σύνδεσμο και με βγάζει στο myportal.volton.gr, όχι στο portal.volton.gr Πατάω να κάνω login με τους παλιούς κωδικούς, δε γίνεται. Πατάω να κάνω εγγραφή με νέο email, τα κατάφερα. Σύνδεσα τη νέα παροχή, όλα κομπλέ. Συνοψίζοντας: Volton --> portal.volton.gr και KEN --> myportal.volton.gr Eμένα η παροχή φαίνεται στη πλατφόρμα της ΚΕΝ, γιατί το κατάστημα που έκανα την αίτηση είναι πρώην ΚΕΝ. Δηλαδή σε άλλο ξενοδοχείο έκανα κράτηση, σε άλλο ξενοδοχείο μ'έστειλαν.

• Like 1

13 λεπτά πριν, korakios είπε

για αέριο στο άλλο νήμα , γενικά τα double δε συμφέρουν

Δηλ απο την εμπειρια σου ,να κοιταξω να αλλαξω τ προγραμα  λες .?

και συγννωμη που εγραψα σε λαθος Νημα ,και σε ευχαριστω που μ απαντησες!

Εδώ και δύο μέρες είναι ανενεργή η παροχή μου στη ΔΕΗ αλλά στον ΗΡΩΝ φαίνεται ακόμη υπό επεξεργασία. Πόσο περίπου κάνει να φανεί η παροχή στον ΗΡΩΝ; 

3 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Δηλ απο την εμπειρια σου ,να κοιταξω να αλλαξω τ προγραμα  λες .?

δεν έχω καταλάβει αν ρωτάς κάτι για ρεύμα ή όχι .

Αν όχι στο άλλο νήμα όπως έγραψα πριν

Για ρεύμα , εδώ και κοιτάς αρχικά την καρφιτσωμένη ανάρτηση και τις τελευταίες σελίδες

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Εδώ και δύο μέρες είναι ανενεργή η παροχή μου στη ΔΕΗ αλλά στον ΗΡΩΝ φαίνεται ακόμη υπό επεξεργασία. Πόσο περίπου κάνει να φανεί η παροχή στον ΗΡΩΝ; 

δες στο excel το σύνδεσμο για ΔΕΔΔΗΕ για το αν έγινε η μετάβαση αρχικά , στήλη σχόλια χαμηλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...