Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, korakios said:

αν ανεβάσεις τους λογαριασμούς (σε spoiler) θα καταλάβεις οτι αφαίρεσαν απο τον έναντι την προμήθεια που μέσα είχε και το 50ρικο , πάντα όλοι με το ίδιο πράγμα μπερδεύεστε 😛

Έχεις απόλυτο δίκιο, μπερδεύομαι -και χαίρομαι παντως- σε κάθε 1ο εκκαθαριστικό τους. 
ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, netrebelos είπε

Ποια είναι η ασάφεια τότε; Πραγματικά θέλω να ξέρω. Αύριο με το που βγουν οι τιμές θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. Είμαι στο MVP Plus της Protergia και πληρώνω το ρεύμα χρυσό. 

για δες και εσύ , έχει πεδίο που τα γράφει αναλυτικά όπως στο προηγούμενο ποστ ή τζάμπα έσβησα το "προσοχή ασάφεια χρεώσεων"??

Επεξ/σία από korakios

Βλέπω πράγματι πολλά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για μεγάλες αυξήσεις, όντως ετοιμάζονται για πάρτυ. Ο Οκτώβρης δεν ενδιέφερε κανέναν με τόσο μικρές καταναλώσεις. Τώρα μόλις λίγο κρυώσει ο καιρός θα αρχίσει το πάρτι.

• Like 1

2 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Εμένα μου είπανε ότι δεν γίνετε και πάγια εντολή (μηδενική εγγύηση ) και 5% έκπτωση...Ή το ένα ή το άλλο...

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/value-added-services/programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

μόνο πιστωτική για 5% αλλιώς 1%

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/value-added-services/programma-pistrofi-tis-eurobank/

1%

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Βλέπω πράγματι πολλά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για μεγάλες αυξήσεις, όντως ετοιμάζονται για πάρτυ. Ο Οκτώβρης δεν ενδιέφερε κανέναν με τόσο μικρές καταναλώσεις. Τώρα μόλις λίγο κρυώσει ο καιρός θα αρχίσει το πάρτι.

κλάιν , θα κάνουμε τουρισμό ... 50€ Ηρών και καπάκια σε συνεργάτη 50+50 ελπέ

1 λεπτό πριν, Specs είπε

Ποιοι ειναι οι γρηγοροτεροι (μαλλον οι εμπροθεσμοι) στην ανακοινωση των τιμων καθε μηνα?

η ΔΕΗ ξεκινά μεσάνυχτα περίπου και υπόλοιποι μέχρι 3-4 το βράδυ...

excel απο αύριο απόγευμα και μετά πάντως

• Like 2
  • Thanks 1

2 minutes ago, korakios said:

η ΔΕΗ ξεκινά μεσάνυχτα περίπου και υπόλοιποι μέχρι 3-4 το βράδυ...

Φυσικα...βρυκολακες ειναι ολοι, στο φως δεν κυκλοφορουν να μην φαινεται το αιματακι μας...

Το ΗΡΩΝ Home fix ισχύει με 0,16€/KWH και 5€ πάγιο? Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ καλό? Ποιό το αστεράκι που δεν είδα? Αν κρίνω απο τα σταθερά της ΔΕΗ με 0,28€ και 0,295€ ανα κιλοβατώρα κατι δεν καταλαβα καλά απο τον Ηρων....

3 λεπτά πριν, paul2 είπε

Το ΗΡΩΝ Home fix ισχύει με 0,16€/KWH και 5€ πάγιο?

ναι

3 λεπτά πριν, paul2 είπε

Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ καλό?

περι ορέξεως

3 λεπτά πριν, paul2 είπε

Ποιό το αστεράκι που δεν είδα?

κυμαινόμενα κάτω των 0,10 , όταν ακριβύνουν βλέπουμε

50 minutes ago, geodimis said:

Σήμερα έλαβα τον 1ο εκκαθαριστικό του ΗΡΩΝΑ έκδοσης…30/9 για  το διάστημα 13/7-4/9. 
παρόλο που μου ειχε πιστώσει τα 50€ στον 1ο έναντι 13-29/7 τώρα στον διάστημα 13/7-4/7 πιστώνει εκ νέου 50€ δώρο εγγραφής, αφαιρώντας μόνο της προμήθεια ρεύματος απο τον έναντι (και όχι το 1ο 50αρικο. 

Μάλλον συστημικό σφάλμα το 2πλο 50αρικο ελπιζω να μην βγάλει κανένα έκτακτο στο μάλλον….

Κατα τα αλλά σωστά υπολογισμένες οι εκπτώσεις 10% στη χρέωση κατανάλωσης του generous business small:

αρχικές τιμές 0,095€ για Ιούλιο Αύγουστο και 0,143€ (ευτυχώς μόνο για τις 4 μέρες του Σεπτεμβρίου). 

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι ότι στις 2/10 έδωσα στην αίτηση προς ελπεντισον μόλις 2kwh επάνω απο τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ στις 4/9 -ενώ κανονικά καταναλώνω 800-1000kwh το μήνα- προκειμένου να ελαχιστοποίησω το τιμολογιακό γδάρσιμο του ΗΡΩΝΑ το Σεπτέμβρη!

απίθανο μου φαίνεται να πιάσει αλλά ιδωμεν…

1 λεπτό πριν, geodimis είπε

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι ότι στις 2/10 έδωσα στην αίτηση προς ελπεντισον μόλις 2kwh επάνω απο τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ στις 4/9 -ενώ κανονικά καταναλώνω 800-1000kwh το μήνα- προκειμένου να ελαχιστοποίησω το τιμολογιακό γδάρσιμο του ΗΡΩΝΑ το Σεπτέμβρη!

απίθανο μου φαίνεται να πιάσει αλλά ιδωμεν…

έχε το νου σου στις ΥΚΩ (+0,05 για 400-500/μήνα και +0,084 για >500/μήνα) και πάπαλα επιδότηση για >500/μήνα

μάλλον χειρότερα τα έκανες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι

περι ορέξεως

κυμαινόμενα κάτω των 0,10 , όταν ακριβύνουν βλέπουμε

Ειμαι στο κοστοστρεφες της Volterra απο περσυ τετοια εποχη, περασα σουπερ χειμωνα αλλα απο Φεβρουαριο Μαρτιο λόγω του οτι δεν εχει παγιο μου βγαινει ακριβως όσο και το ανακοινωσιμο της Volterra. Σε σχεση με την ΔΕΗ που το συγκρινω, είμαι λιγο παραπανω τον μήνα. Αυτο το μηνα με τιμολογησαν με 0,178 γι αυτο μου εκανε εντυπωση το σταθερο του Ηρων με 0,16/kwh.... 

Μόλις τώρα, paul2 είπε

Ειμαι στο κοστοστρεφες της Volterra απο περσυ τετοια εποχη, περασα σουπερ χειμωνα αλλα απο Φεβρουαριο Μαρτιο λόγω του οτι δεν εχει παγιο μου βγαινει ακριβως όσο και το ανακοινωσιμο της Volterra. Σε σχεση με την ΔΕΗ που το συγκρινω, είμαι λιγο παραπανω τον μήνα. Αυτο το μηνα με τιμολογησαν με 0,178 γι αυτο μου εκανε εντυπωση το σταθερο του Ηρων με 0,16/kwh.... 

μη σου κάνει εντύπωση , τόσο είναι

Spoiler

επίσης δεν ξέρεις/ουμε το πραγματικό κόστος παραγωγής ρεύματος του κάθε πάροχου και το ΧΕ καμία σχέση δεν έχει με αυτό

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

νοεμβρη κατω απο .10? για να δουμε..

θα πάει το economy plus 0,13 και θα βγάλει το value με 0,09 😛

(και τα υπόλοιπα 0,20 😁)

συνταγή που ακολουθούνε μήνες τώρα οι περισσότεροι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...