Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Εγώ ακόμα να δω λογαριασμό από ΗΡΩΝ, και έχουν περάσει 40+ μέρες. Μηχανογράφηση τρομερή? Έχω δώσει και καταμέτρηση :P

Το έχουμε πει επανειλλημένως ότι ο ΗΡΩΝ έχει την καλύτερη μηχανογράφηση μεταξύ των παροχών… 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, favou2000 είπε

Ο λογαριασμός ποιο διάστημα αφορά ρωτάω γιατί περιμένω να βγει και μένα έχω δώσει μέτρηση 20 Σεπτέμβρη ,τώρα για τον ΗΡΩΝ για το guarantee δεν είναι διαθέσιμο μέσω econtract ακόμη για να πάρεις το πενηντάρι τουλάχιστον προς το παρόν.

Από 24-08 έως 04-09.

@tryfosεκκαθαριστικός.

Κράτησαν και 25€ εγγύηση τώρα το είδα. Πρέπει να ενεργοποιήσω την πάγια.

Επεξ/σία από barimagas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και καλη εβδομάδα σε όλους

είμαι 2 μήνες στην Ηρων όμως τώρα που φτάνει σχεδόν την τιμή της ΔΕΗ λέω να μεταναστεύσω. Επειδη τρέχω σε νοσοκομεία και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα, (ούτε έχω και το μυαλό) είδα τώρα το εξελ του @korakios και σκέφτομαι να παω στην Elpedison value. Επειδή νομίζω αρκετοί έχουν περάσει από εκεί, από όσο θυμάμαι τελευταία είναι εντάξει με την εξυπηρετηση και τις τιμές που δίνουν. Υπάρχει λόγος να πάω σε κάτι πιο ασφαλές όπως πχ ΕΛΙΝ που ήμουν παλιότερα και τους θεωρώ αξιόπιστους? 

και αν είναι καλύτερα να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.. Νομίζω τηλεφωνικά σε αυτους.

Επεξ/σία από userAnon

49 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημερα και καλη εβδομάδα σε όλους

είμαι 2 μήνες στην Ηρων όμως τώρα που φτάνει σχεδόν την τιμή της ΔΕΗ λέω να μεταναστεύσω. Επειδη τρέχω σε νοσοκομεία και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα, (ούτε έχω και το μυαλό) είδα τώρα το εξελ του @korakios και σκέφτομαι να παω στην Elpedison value. Επειδή νομίζω αρκετοί έχουν περάσει από εκεί, από όσο θυμάμαι τελευταία είναι εντάξει με την εξυπηρετηση και τις τιμές που δίνουν. Υπάρχει λόγος να πάω σε κάτι πιο ασφαλές όπως πχ ΕΛΙΝ που ήμουν παλιότερα και τους θεωρώ αξιόπιστους? 

και αν είναι καλύτερα να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.. Νομίζω τηλεφωνικά σε αυτους.

Για το μήνα Οκτώβριο είναι πολύ οικονομικό πρόγραμμα + εχει δώρο 50 ευρώ θα έχεις όμως πάντα το νου σου στις 20 που θα ανακοινωθούν οι νέες τιμές αν παραμείνει χαμηλό.Καντο τηλεφωνικά και ζητά όσο το δυνατόν πιο πολλά δώρα αν δινουν.

1 minute ago, favou2000 said:

Για το μήνα Οκτώβριο είναι πολύ οικονομικό πρόγραμμα + εχει δώρο 50 ευρώ θα έχεις όμως πάντα το νου σου στις 20 που θα ανακοινωθούν οι νέες τιμές αν παραμείνει χαμηλό.Καντο τηλεφωνικά και ζητά όσο το δυνατόν πιο πολλά δώρα αν δινουν.

ευχαριστώ φίλε

και όταν πήγα ήρων πάλι με είχες βοήθησει..

• Like 2

29 λεπτά πριν, kokos23 είπε

αυτό που βλέπω είναι ότι οι εταιρείες βάζουν έναν κράχτη για 1-2 μήνες και μετά σε μαμάνε για να βγάλουν τα σπασμένα...

Αυτό ακριβώς γίνεται, εκεί φτάσαμε. Με τη μόνη διαφορά ότι από 1/1/24 αυτό θα γίνει πιο σταθερό και όλοι θα πάνε ακόμη πιο πάνω λογικά.

Καλημέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή είμαι σε ΔΕΗ My Home Online οικιακό με ΚΟΤ Β. Λήγει σε λίγες μέρες το 24μηνο συμβόλαιο που είχα. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή με τα δεδομένα; 

Έχω δει το εξελ όπως επίσης και τα τελευταία μηνύματα όμως θα ήθελα και την προσωπική σας γνώμη. 

Σας ευχαριστώ!

1 hour ago, thephotoshoped said:

Καλημέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή είμαι σε ΔΕΗ My Home Online οικιακό με ΚΟΤ Β. Λήγει σε λίγες μέρες το 24μηνο συμβόλαιο που είχα. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή με τα δεδομένα; 

Έχω δει το εξελ όπως επίσης και τα τελευταία μηνύματα όμως θα ήθελα και την προσωπική σας γνώμη. 

Σας ευχαριστώ!

απο εσενα εξαρταται φιλε. αφου εχεις δει το εξελ και τα σχολια για καθε παροχο, υπολογιζεις και το ποσο θα καψεις τον οκτωβριο και αποφασιζεις.

εγω θα διαλεγα ελπε ή ηρων που δινουν και τα 50/80 ευρω εκπτωση.

1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα.. Αφού είσαι ΚΟΤΒ.. Πάνω κάτω τα ίδια.. 

Γεια σας παιδια,

Και εμενα ληγει το dei online (0.096) που εχω και με πηρε η δεη να μου πει οτι θα το κανει 4all.

Ηθελα να ρωτησω αυτό αξίζει; Γιατι βλεπω οτι ειναι φθηνο σε σχεση με τα αλλα. Κανω καπου λαθος;

Μόλις τώρα, kazantzidis είπε

Ηθελα να ρωτησω αυτό αξίζει; Γιατι βλεπω οτι ειναι φθηνο σε σχεση με τα αλλα. Κανω καπου λαθος;

απλά το νου σου για το νέο έτος , πάτα το λινκ που έχω για την τυχών συνδρομή στο excel

επίσης όσοι θέλετε φυσικά μπορείτε να εκμετταλευτείτε την προσφορά

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59962728

@Greg29M είναι για το value ή το green ? ξέχασα να σε ρωτήσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...