Vidar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε: 1000 Χρήση υπολογιστή: software development, gaming. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: intellij idea - android studio, visual studio. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι χρειάζομαι. Σκέφτομαι για 2k δεν με ενδιαφέρουν τα hertz, αλλά περισσότερο η ανάλυση. Μπορεί να χρειαστεί να κάθομαι και 8 ώρες σερί στον υπολογιστή θέλω κάτι όσο πιο ξεκούραστο γίνεται. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη, skroutz Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μπορεί και από διαφορετικά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν βγει δωρεάν ας το κάνουν αυτοί αλλά λογικά θα το στήσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι. Απέχω για αρκετά χρόνια από το PC building και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τα νέα υλικά που υπάρχουν στην αγορά. Ζητάω την βοήθεια σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Vidar
nickol-us Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Έχεις εικόνα στο τι πόρους χρειάζονται τα προγράμματα που χρησιμοποιείς; Στα 1000 ευρώ περιλαμβάνεται και η οθόνη; Την οθόνη σε τι ίντσες την θες; Στο gaming τι απαιτήσεις έχεις; Αν έχω κάνει σωστή αναζήτηση, κάνοντας ένα gaming pc, δηλαδή ένας i5-r5/16gb ram θα σε καλύψει στα άλλα δύο, άσε που βάσει διαθέσιμου budget δεν βλέπω οτι μπορείς να στοχεύσεις και αρκετά ψηλότερα. Στην οθόνη νομίζω μπερδεύτηκες. Τα hertz είναι αυτά που κάνουν την εικόνα ξεκούραστη και όχι η ανάλυση. Αν πάρεις μια 24άρα οθόνη και την έχεις σχετικά σε κοντινή απόσταση δεν έχεις λόγω να κοιτάς ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p. Συνήθως στις >=27" γίνεται η αλλαγή σε 2k ανάλυση ώστε να μην υπάρχουν ορατά pixel. Τέλος με αυτό το budget gaming σε 2k θεώρησέ το απίθανο εκτός αν μιλάμε για παιχνίδια πολύ χαμηλών απαιτήσεων Συμπλήρωσε πληροφορίες σε όλα τα παραπάνω για να έρθουν ολοκληρωμένες πρότασεις
Vidar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, nickol-us είπε Έχεις εικόνα στο τι πόρους χρειάζονται τα προγράμματα που χρησιμοποιείς; Στα 1000 ευρώ περιλαμβάνεται και η οθόνη; Την οθόνη σε τι ίντσες την θες; Στο gaming τι απαιτήσεις έχεις; Αν έχω κάνει σωστή αναζήτηση, κάνοντας ένα gaming pc, δηλαδή ένας i5-r5/16gb ram θα σε καλύψει στα άλλα δύο, άσε που βάσει διαθέσιμου budget δεν βλέπω οτι μπορείς να στοχεύσεις και αρκετά ψηλότερα. Στην οθόνη νομίζω μπερδεύτηκες. Τα hertz είναι αυτά που κάνουν την εικόνα ξεκούραστη και όχι η ανάλυση. Αν πάρεις μια 24άρα οθόνη και την έχεις σχετικά σε κοντινή απόσταση δεν έχεις λόγω να κοιτάς ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p. Συνήθως στις >=27" γίνεται η αλλαγή σε 2k ανάλυση ώστε να μην υπάρχουν ορατά pixel. Τέλος με αυτό το budget gaming σε 2k θεώρησέ το απίθανο εκτός αν μιλάμε για παιχνίδια πολύ χαμηλών απαιτήσεων Συμπλήρωσε πληροφορίες σε όλα τα παραπάνω για να έρθουν ολοκληρωμένες πρότασεις Πιστεύω οι ανάγκες για τη δουλειά μου καλύπτονται από τα υλικά που θα χρειαστούν για να καλυφθεί το κομμάτι του gaming. Όσον αφορά το gaming δεν έχω απαιτήσεις για 2k ανάλυση, ούτε για να παίζω τα AAA παιχνίδια σε high quality. Ψάχνω για 27 ιντσες οθόνη, πιστεύεις αξίζει το 2k για δουλειά γραφείου; Τα παραπάνω Hz θα βοηθούσαν σε δουλειά γραφείου; Στα 1000 ευρώ πρέπει να βάλω και την οθόνη, δεν υπάρχει έξτρα budget για αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα