Paragontas-x Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ποια είναι τα καλύτερα apps που να μπορούν να κάνουν κλώνο από ένα κινητό σε ένα άλλο ή να μπορούν να κάνουν backup/restore από ένα κινητό σε ένα άλλο. Και αν είναι δυνατόν και διαφορετικής εταιρίας κινητό/μοντέλο. Και μιλάω για πλήρη κλώνο με κωδικούς, ρυθμίσεις εφαρμογών, αρχικές οθόνες και γενικότερα όλα. Ξέρω ότι έχει ένα η Samsung που λέγεται smart switch, αλλά κάτι παρεμφερές πρέπει να έχουν όλες οι εταιρίες. Ποιας είναι το καλύτερο και με τη μεγαλύτερη συμβατότητα ακόμα και σε άλλης μάρκας κινητά?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Για full clone θα πρεπει να το κανεις μεσω custom recovery, αλλα προφανως θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο στη συσκευη απο την οποια πηρες το backup. Οι γενικες ρυθμισεις και τα wifi access points κλπ, γινονται restored oταν βαζεις το gmail σου. Τωρα οι αρχικες οθονες κλπ, απο samsung σε samsung περνανε με το Smart Switch. Απο συσκευη σε συσκευη δεν θα περασουν σωστα, γιατι ειναι ειναι πρακτικα αλλος launcher/application. Οι ρυθμισεις των εφαρμογων για να περασουν πρεπει να εισαι rooted. Παλιοτερα ηταν top το Τitanium Backup, δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη τωρα.
Paragontas-x Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Νομίζω ότι όσο αφορά από samsung σε samsung μπορείς και χωρίς κάποιο μειλ απλά με το smart switch και κάνει επαναφορά μέχρι και τους wifi passwords που έχεις αποθηκευμένους στο παλιό κινητό.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Νομίζω ότι όσο αφορά από samsung σε samsung μπορείς και χωρίς κάποιο μειλ απλά με το smart switch και κάνει επαναφορά μέχρι και τους wifi passwords που έχεις αποθηκευμένους στο παλιό κινητό. Ισχυει. Απλα υποθέτοντας πως εχεις Gmail, τα περναει κι απο κει.
Paragontas-x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εγώ δεν μιλάω μόνο για τις επαφές, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Αλλά για όλα π.χ. αποθηκευμένοι κωδικοί wifi, ρυθμίσεις εφαρμογών, ρυθμίσεις κινητού και αρχικής οθόνης. Γενικότερα τα πάντα.
Kag1ante Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 2/8/2022 στις 1:44 ΠΜ, Paragontas-x είπε Νομίζω ότι όσο αφορά από samsung σε samsung μπορείς και χωρίς κάποιο μειλ απλά με το smart switch και κάνει επαναφορά μέχρι και τους wifi passwords που έχεις αποθηκευμένους στο παλιό κινητό. Υπάρχει το ίδιο σίγουρα και για Xiaomi/Poco, λέγεται Mi Mover. Αλλα πχ από ένα poco x3 pro σε ένα galaxy a52s το έκανα με smart switch και δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα