alan boy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα Θέλω τη γνώμη σας για κάποιο φθηνό καταγραφικό με μια κάμερα. Δε χρειάζεται άλλη. Αυτο που θελω να καταγραφεί είναι τις χρηματικές συναλλαγές σε ένα μαγαζί στο ταμείο. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιες ιδιαίτερες δυνατότητες πχ νυχτερινή λήψη κτλ. Α να μην ξεχάσω ο χωρος δεν διαθέτει ίντερνετ. Υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει; Ευχαριστώ
KrTikker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μπορείς να πάρεις μία IP camera και να τη ρυθμίσεις σπίτι για να κάνει συνεχή κυκλική εγγραφή και έπειτα να την τοποθετήσεις στο σημείο που θέλεις να επιβλέπει. Δεν χρειάζεται ίντερνετ για να καταγράφει.
me3ikan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εδώ είσαι 5mp, αναγνώριση ανθρώπων και αυτοκινήτων. Καταγράφει όταν εντοπίσει κίνηση σε κάρτα micro SD. Εξαιρετική εφαρμογή για κινητά με push notifications. Αν θέλεις παίρνεις καταγραφικό ή χρησιμοποιείς λογισμικό σε υπολογιστή για καταγραφή 24/7 και εκεί. Δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό. Αγοράζεις έξτρα ή τροφοδοτείται μεσω POE.
ekrepali Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Και οι 2 παραπάνω είναι IP cameras... και στο αρχικό post λέει ότι o χώρος δεν έχει internet. @alan boy πώς γίνεται ο χώρος να έχει ταμειακή μηχανή αλλά να μην έχει internet; Αφού οι ταμειακές μηχανές απαιτούν internet για σύνδεση με την ΑΑΔΕ.
alan boy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ίντερνετ είναι κλειστό. Δυστυχώς Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό. 8 ώρες τη μέρα θέλω να δουλεύει Δε μου χρειάζεται 24ωρο. Απλα να μου στείλετε και καποιο λινκ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από alan boy
alan boy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν με το συγκεκριμένο μπορώ να κάνω εγγραφή σε χώρο χωρίς ίντερνετ; https://m.banggood.com/el/Hiseeu-8CH-5MP-AHD-DVR-4PCS-CCTV-Camera-Security-System-Kit-Outdoor-Waterproof-Video-Surveillance-3_6mm-Lens-p-1582091.html?p=RB130221612572015088&cur_warehouse=CZ Το έβαλα στη μετάφραση και μου λέει αυτό Τοπική προβολή: Δεν απαιτείται δίκτυο, απλώς συνδέστε το σύστημα σε μια οθόνη μέσω θύρας HDMI / VGA και απολαύστε πολλές προβολές κάμερας σε μία οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα