Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, me3ikan είπε

Τι όριο αν επιτρέπεται; Εγώ έχω με 400€, πρακτικά άχρηστη.

600€.. 

Καθόλου άχρηστη.. Πρακτική θα έλεγα.. Γιατί μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις (αρκεί να έχεις κάποια χρήματα μπροστά) και θα έχεις μικρότερο "κόστος" στο ντούκου.. Π.χ. Αν ήθελα κάτι άνω των 600€, φρόντιζα να έχω τα περισσότερα χρήματα μπροστά, τα έδινα και έμεναν τα υπόλοιπα από την πιστωτική! Ένα πράγμα τη φορά (για κάτι οικονομικά βαρύ)! 

Γιατί για να έχουμε τέτοια πιστωτικά όρια, σημαίνει πως καλύτερα που δεν έχουμε και μεγάλες δόσεις! Προσωπικά, με έχει σταματήσει από πολλά "άχρηστα" πράγματα που ήθελα να πάρω. 

Ακόμα και τώρα που μπορώ να αυξήσω το πόσο, το κρατάω τόσο και τη χρησιμοποιώ πραγματικά για ώρα ανάγκης! 

Τώρα αν κάποια στιγμή αλλάξουν οι ανάγκες μου και χρειάζομαι περισσότερα, μπορεί να αλλάξω γνώμη! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/7/2022 στις 3:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε

2. Το τι θα κανεις με το έμπορο δεν αφορά την τράπεζα και την πιστωτική σου, πανω απο 1000 € δεν μπορεις να κανεις καμία συναλλαγή με την καρτα, και αυτα αν ειναι διαθέσιμα, και αν στο ενδιάμεσο του μηνα δεν εχεις κάνει καμία αγορα. Πρεπει δηλαδή να έχεις διαθέσιμο όλο το ποσό, και τα 1000€

Φαντάζομαι εννοεί "αυτόματα" πχ όταν βάζεις κάτι στο καλάθι σου και πας να το πληρώσεις και διαλέγεις τρόπο πληρωμής δόσεις με πιστωτική κάρτα. 
@geomrk Σε αυτή την περίπτωση στα περισσότερα αν όχι όλα τα skroutzoμάγαζα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Βασικά σε ΟΛΑ δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλά αφήνω μια πισινή πχ να πάρεις τηλέφωνο τις πωλήσεις σε κάνα μεγάλο φυσικό κατάστημα πχ πλαίσιο Κωτσόβολο κτλ  και να τους πεις ότι θα καταθέσεις τα 200 ευρώ και να σου στείλουν ένα Link χρέωσης με τα υπόλοιπα 1000 και να τα περάσεις έτσι σε δόσεις αλλά το βλέπω χλωμό. 

Ίσως μπορείς απλά να βάλεις 200 ευρώ στην κάρτα και να αγοράσεις "κανονικά" με την κάρτα 1200 ευρώ ντούκου και να συνεννοηθείς με την τράπεζα να το σπάσεις αυτό σε δόσεις αλλά δεν ξέρω στην Ελλάδα πως και αν κατα πόσο γίνεται αυτό. 

Εναλλακτικά (αν λειτουργεί το paypal pay later/δόσεις με ελληνικές κάρτες - εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει σε ελληνικά καταστήματα αλλά με γερμανικές- ) μπορείς να κάνεις δόσεις έως 5000 ευρώ. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

πλεον δεν είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις πιστωτική. Έχουν χαλαρώσει λίγο τα πράγματα. Αυτό δε σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να βγάλει αλλά δε χρειάζεται και φορολογική με 10,000€+ που αναφέρανε πολλοί. Πρόσφατα έβγαλε φίλος με βασικό μισθό (στα χαρτιά) και μάλιστα του την προτείνανε από την τράπεζα μισθοδοσίας του.

Κι εγώ που είχα πάει για  δουλειά σε άλλη τράπεζα , στην προσπάθεια τους να μου πουλήσουν, μου πρότειναν να βγάλω πιστωτική κι εκεί. Καλά οι υπάλληλοι προτείνουν σε όλους για να πιάσουν στόχους, αλλά πολλές εγκρίνονται.

Οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις

Δημοσ.

Πρόσφατη αίτηση Πειραιώς με παρόμοιο μισθό και αντίστοιχη φορολογική για πέρσι, εγκρίθηκε σε 48 ώρες με όριο 2000. 

σημαντικό ότι η μισθοδοσία μου είναι εκεί 

Δημοσ.

Για καποιο λογο με ειχε αποσυνδεσει απτο ινσομνια και δεν μου ερχοντουσαν ειδοποιησεις. Θα περιμενω ενα μηνα λοιπον να μπορω να παρω καθαρη εικονα μισθοδοσιας για τον καθε μηνα και θα παω στην εθνικη οπου εχω την μισθοδοσια και θα προσπαθησω!! Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.
14 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Πρόσφατη αίτηση Πειραιώς με παρόμοιο μισθό και αντίστοιχη φορολογική για πέρσι, εγκρίθηκε σε 48 ώρες με όριο 2000. 

σημαντικό ότι η μισθοδοσία μου είναι εκεί 

Αντίστοιχη φορολογική εννοείς στον παρόμοιο μισθό σου ή αντίστοιχη φορολογική με μένα; Του βασικού δηλαδή;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ετσι για την ιστορια εκανα μεσω Εθνικης αιτηση(οπου εχω την μισθοδοσια μου πλεον) την προηγουμενη βδομαδα και πριν λιγο εσκασε μηνυμα οτι εγκριθηκε με πιστωτικο οριο 1000 και φορολογικη βασικου

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...