geomrk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι. Μεχρι πριν 2 μηνες ήμουν με τον βασικο οποτε δεν εκανα καν κινηση για πιστωτικη. Όμως τωρα βρήκα δουλεια(εχω ξεκινησει δηλαδη) με 1200+ καθαρά οπου και προφανως δεν φαινεται στην φορολογικη την φετινη. Μπορω με καποιο χαρτι μισθοδοσιας να προσπαθησω;; Αφηστε τα αλλα κριτηρια,μιλαω μονο για το εισοδηματικο για το αν μετραει δηλαδη καποιου ειδους χαρτι μισθοδοσιας για να αποδειξω τον μισθο και το αν ειναι "eligible" αυτο.
panostza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ναι θα παίξει ρόλο, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Νομιζω θα απορροφηθεί πάραυτα, θελουν σταθερό ετήσιο εισοδήματος
geomrk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, panostza είπε Ναι θα παίξει ρόλο, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις. Θα το κανω ευχαριστω. 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Νομιζω θα απορροφηθεί πάραυτα, θελουν σταθερό ετήσιο εισοδήματος Λεω να μην το παω ηλεκτρονικα να παω απο εκει γιατι ηλεκτρονικα θα απορρηφθει αυτοματα γιαυτο το ειπα. Επισης μια γενικη ερωτηση. εστω οτι βγαζω πιστωτικη με οριο 1000 ευρω και θελω κατι με 1200 με δοσεις. μπορω να πληρωσω τα 200 στην αρχη ντουκου και τα υπολοιπα 1000 σε δοσεις; Γινεται αυτο με την πληρωμη ενος μερος του ποσου και τα υπολοιπα με τις δοσεις;;;
st@kas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Με μια βεβαίωση αποδοχών μπορεί και να πετύχεις κάτι
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, geomrk είπε Θα το κανω ευχαριστω. 1.Λεω να μην το παω ηλεκτρονικα να παω απο εκει γιατι ηλεκτρονικα θα απορρηφθει αυτοματα γιαυτο το ειπα. 2.Επισης μια γενικη ερωτηση. εστω οτι βγαζω πιστωτικη με οριο 1000 ευρω και θελω κατι με 1200 με δοσεις. μπορω να πληρωσω τα 200 στην αρχη ντουκου και τα υπολοιπα 1000 σε δοσεις; Γινεται αυτο με την πληρωμη ενος μερος του ποσου και τα υπολοιπα με τις δοσεις;;; 1. Οπως και να το κανεις ενα και το αυτό ειναι. 2. Το τι θα κανεις με το έμπορο δεν αφορά την τράπεζα και την πιστωτική σου, πανω απο 1000 € δεν μπορεις να κανεις καμία συναλλαγή με την καρτα, και αυτα αν ειναι διαθέσιμα, και αν στο ενδιάμεσο του μηνα δεν εχεις κάνει καμία αγορα. Πρεπει δηλαδή να έχεις διαθέσιμο όλο το ποσό, και τα 1000€ Πχ Αν εχεις μεσα στον μήνα ενα καφε 2€ τοτε το διαθέσιμο σου είναι 998€
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Νομιζω θα απορροφηθεί πάραυτα, θελουν σταθερό ετήσιο εισοδήματος Μην είσαι τόσο σίγουρος. 1
geomrk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 1. Οπως και να το κανεις ενα και το αυτό ειναι. 2. Το τι θα κανεις με το έμπορο δεν αφορά την τράπεζα και την πιστωτική σου, πανω απο 1000 € δεν μπορεις να κανεις καμία συναλλαγή με την καρτα, και αυτα αν ειναι διαθέσιμα, και αν στο ενδιάμεσο του μηνα δεν εχεις κάνει καμία αγορα. Πρεπει δηλαδή να έχεις διαθέσιμο όλο το ποσό, και τα 1000€ Πχ Αν εχεις μεσα στον μήνα ενα καφε 2€ τοτε το διαθέσιμο σου είναι 998€ 1. Το λεω γιατι ηλεκτρονικα που ζηταει φορολογικη σαν εγγραφο,εφοσον ειναι τοσο λιγο ισως να απορριπτεται αυτοματα και πονταρω οτι στο απο κοντα ισως δεν το λαβουν υποψη αυτο,με τη νεα μισθοδοσια.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, geomrk είπε 1. Το λεω γιατι ηλεκτρονικα που ζηταει φορολογικη σαν εγγραφο,εφοσον ειναι τοσο λιγο ισως να απορριπτεται αυτοματα και πονταρω οτι στο απο κοντα ισως δεν το λαβουν υποψη αυτο,με τη νεα μισθοδοσια. Ναι αυτο λεω ...αλλα τιποτα Στειλε εσύ μηδενική φδ και περίμενε Δεν χάνεις κάτι
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ναι αυτο λεω ...αλλα τιποτα Στειλε εσύ μηδενική φδ και περίμενε Δεν χάνεις κάτι Μα δεν είπε ότι έχει μηδενική, αλλά με βασικό μισθό. Συνεχίζεις να μην διαβάζεις τα μισά τοπικ.
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε στην τράπεζα που έχεις τη μισθοδοσία. Εκεί έχεις τις πιο πολλές πιθανότητες. Για τις άλλες, του χρόνου, με το νέο εκκαθαριστικό, που θα δείχνει τα νέα εισοδήματά σου. Με 1.200 μισθό, θα σου εγκρίνουν κάνα 2.000 - 2.500, λογικά, αν φυσικά δεν έχεις άλλα "βάρη" στην τράπεζα. Edit: Εξαρτάται και την τράπεζα. Ορισμένες είναι πιο αυστηρές στα πιστοληπτικά κριτήρια. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Haldol 2
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Haldol είπε Δοκίμασε στην τράπεζα που έχεις τη μισθοδοσία. Εκεί έχεις τις πιο πολλές πιθανότητες. Για τις άλλες, του χρόνου, με το νέο εκκαθαριστικό, που θα δείχνει τα νέα εισοδήματά σου. Με 1.200 μισθό, θα σου εγκρίνουν κάνα 2.000 - 2.500, λογικά, αν φυσικά δεν έχεις άλλα "βάρη" στην τράπεζα. Edit: Εξαρτάται και την τράπεζα. Ορισμένες είναι πιο αυστηρές στα πιστοληπτικά κριτήρια. Επίσης αν πάρει πιστωτική από την τράπεζα που έχει την μισθοδοσία του δεν θα έχει ετήσια συνδρομή.
spinemm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2022 στις 3:18 ΜΜ, geomrk είπε Επισης μια γενικη ερωτηση. εστω οτι βγαζω πιστωτικη με οριο 1000 ευρω και θελω κατι με 1200 με δοσεις. μπορω να πληρωσω τα 200 στην αρχη ντουκου και τα υπολοιπα 1000 σε δοσεις; Γινεται αυτο με την πληρωμη ενος μερος του ποσου και τα υπολοιπα με τις δοσεις;;; Εαν το δεχτει το καταστημα φυσικα και γινεται, ομως σκεψου οτι τους υπολοιπους μηνες δεν θα εχεις 1000Ε για "χρηση" αλλα το ποσο που θα προκυψει αφαιρωντας απο το 1000ρικο τη δοση....πχ 1000Ε σε 10 δοσεις τον επομενο μηνα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις 100Ε για αγορα με πιστωτικη, τον επομενο μηνα 200Ε κ.ο.κ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από spinemm
Terteri Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 30/7/2022 στις 3:00 ΜΜ, geomrk είπε Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι. Μεχρι πριν 2 μηνες ήμουν με τον βασικο οποτε δεν εκανα καν κινηση για πιστωτικη. Όμως τωρα βρήκα δουλεια(εχω ξεκινησει δηλαδη) με 1200+ καθαρά οπου και προφανως δεν φαινεται στην φορολογικη την φετινη. Μπορω με καποιο χαρτι μισθοδοσιας να προσπαθησω;; Αφηστε τα αλλα κριτηρια,μιλαω μονο για το εισοδηματικο για το αν μετραει δηλαδη καποιου ειδους χαρτι μισθοδοσιας για να αποδειξω τον μισθο και το αν ειναι "eligible" αυτο. Εγώ πάντως που έκανα αίτηση ακόμα και με τον βασικό μισθό, μου έβγαλαν κανονικότατα πιστωτική. Με μικρό όριο, αλλά μου έβγαλαν.. Οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις!
me3ikan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Terteri είπε Εγώ πάντως που έκανα αίτηση ακόμα και με τον βασικό μισθό, μου έβγαλαν κανονικότατα πιστωτική. Με μικρό όριο, αλλά μου έβγαλαν.. Οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! Τι όριο αν επιτρέπεται; Εγώ έχω με 400€, πρακτικά άχρηστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα