Stavros_mesi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα τα φώτα σας θέλω να αγοράσω VR γυαλιά για να παίζω παιχνίδια στο κινητό ;;;;
sellsoap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Τo Oculus δεν παιζει με κινητα. Παιζει μονο του ή με PC
Stavros_mesi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ξέρεις εάν υπάρχει κάποιο που μπορεί να παίξει με κινητό;;; Σε ευχαριστώ πολύ
sellsoap Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εχω ακουσει για το samsung VR, αλλα επειδη δεν ασχολουμαι με κινητα, δεν γνωριζω λετπομερειες. Αυτο που ξερω (εχοντας δει VR απο κινητο) ειναι οτι δεν αξιζει, ειναι xαλια τα γραφικα και παιδικα παιχνιδια....
Stavros_mesi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .
suffocater Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Ειχα το samsung vr (και κάπου ακόμα πρεπει να βρίσκεται σε κάποια ντουλάπα) ,αλλά νομίζω οτι ειναι project που έχει σταματήσει γενικά. Οπως και να έχει, δεν συγκρίνεται με το oculus σαν εμπειρία, αλλά σαν entry εμπειρία ,γνωρίζοντας οτι ειναι αρκετά κατώτερο, καλό είναι για κάποιες ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα