takoulou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπερα... Ψαχνω τα παραπανω ελαστικα... Για το αυτοκινητο μου... Ποια λετε καλυτερα τιμη με ποιοτητα... Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εύκολα στα μεγάλα λαστιχάδικα θα βρείς με ~300€ ένα σετ από τα κορυφαία brand. Επίσης, με ~200-250€ υπάρχουν πολλές προτάσεις και από δευτερότριτoυς κατασκευαστές. Εξαρτάται πώς το βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Εύκολα στα μεγάλα λαστιχάδικα θα βρείς με ~300€ ένα σετ από τα κορυφαία brand. Επίσης, με ~200-250€ υπάρχουν πολλές προτάσεις και από δευτερότριτoυς κατασκευαστές. Εξαρτάται πώς το βλέπεις... Ναι... Δηλαδή;; Κάποιες καλές ιδέες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Κάποιες καλές ιδέες... Να βάλεις τα ακριβότερα που αντέχεις. Μην κάνεις οικονομία στα ελαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Σε τέτοιες διαστάσεις όλες απλές οικονομικές και eco friendly βγάζουν. Απλά πάρε μια γνωστή μάρκα. Αρκετά vfm είναι τα kleber, αλλιώς Michelin, toyo κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Ψαχνω τα παραπανω ελαστικα... Για το αυτοκινητο μου... Ποια λετε καλυτερα τιμη με ποιοτητα... Ευχαριστω... Uniroyal Rain Expert 3 ...... 220 ευρώ , χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως είναι η απόλυτη λύση . Τα Bridgestone Ecopia που είχε από το εργοστάσιο ήταν λίγο καλύτερα , σε ανοιχτό δρόμο όμως . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, jimis_vts είπε Σε τέτοιες διαστάσεις όλες απλές οικονομικές και eco friendly βγάζουν. Απλά πάρε μια γνωστή μάρκα. Αρκετά vfm είναι τα kleber, αλλιώς Michelin, toyo κλπ... Βγάζουν και premium. Sport δε βγάζουν φυσικά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας Στο παλιό μου είχα βάλει σ' αυτή τη διάσταση ακριβώς τα Conti PremiumContact, δε θυμάμαι ποια γενιά όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Haldol είπε Βγάζουν και premium. Sport δε βγάζουν φυσικά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας Στο παλιό μου είχα βάλει σ' αυτή τη διάσταση ακριβώς τα Conti PremiumContact, δε θυμάμαι ποια γενιά όμως. Premium αντε κανα δυο μάρκες από σοβαρές. Τα continental δεν τα πάω ιδιαίτερα. Τα πρώτα 2 χρόνια καλά χρυσά μετά αρχίζουν και πετάνε κομμάτια. Και αυτό με απλή χρήση όχι κάνα κυνήγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 εχω τα κοντι σε αυτη την διασταση...φοβερα και σε στεγνα κ σε βρεχομενο 220 ε τα ειχα βαλει πριν 4 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μιλάμε για λάστιχα σε 14αρα ζάντα. Τι μπορεί να ζητήσει κάποιος?? Ένα λάστιχο πόλης θες γνωστής μάρκας μην είναι κινέζικο. Δεν θα μπεις πίστα σιγά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλημερα... Μου προτειναν αυτα.. https://www.skroutz.gr/s/31084280/BFGOODRICH-165-65R14-G-GRIP-ALL-SEASON-79T-M-S-3PMSF.html https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/5799/Uniroyal.html?keyphrase=165%2F65%2F14 https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/5813/Hankook.html?keyphrase=165+65+14 https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/5805/Bridgestone.html?keyphrase=165%2F65%2F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Falken sincera sn110 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ότι έγραψε και ο φίλος από πάνω. Βάλε τα συγκεκριμένα Falken και θα είσαι μια χαρά. Άψογα για τα λεφτά τους. Τα φοράω εδώ και λίγους μήνες σε δύο αυτοκίνητα πλέον. Άλλωστε για να βάζεις τέτοια διάσταση πρόκειται για αυτοκίνητο με λίγα άλογα, παλαιάς τεχνολογίας και λογικά κάνει απλές ήρεμες διαδρομές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Στις 30/7/2022 στις 2:24 ΜΜ, takoulou είπε Καλησπερα... Ψαχνω τα παραπανω ελαστικα... Για το αυτοκινητο μου... Ποια λετε καλυτερα τιμη με ποιοτητα... Ευχαριστω... Στις 31/7/2022 στις 12:11 ΜΜ, Fordakias7 είπε Falken sincera sn110 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα