Προς το περιεχόμενο

Ελαστικα 165/65/ R14

takoulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εύκολα στα μεγάλα λαστιχάδικα θα βρείς με ~300€ ένα σετ από τα κορυφαία brand.

Επίσης, με ~200-250€ υπάρχουν πολλές προτάσεις και από δευτερότριτoυς κατασκευαστές.

Εξαρτάται πώς το βλέπεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Εύκολα στα μεγάλα λαστιχάδικα θα βρείς με ~300€ ένα σετ από τα κορυφαία brand.

Επίσης, με ~200-250€ υπάρχουν πολλές προτάσεις και από δευτερότριτoυς κατασκευαστές.

Εξαρτάται πώς το βλέπεις...

Ναι... Δηλαδή;; Κάποιες καλές ιδέες... 

6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Ψαχνω τα παραπανω ελαστικα... Για το αυτοκινητο μου... Ποια λετε καλυτερα τιμη με ποιοτητα... Ευχαριστω...

Uniroyal Rain Expert 3 ...... 220 ευρώ , χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως είναι η απόλυτη λύση . Τα Bridgestone Ecopia που είχε από το εργοστάσιο ήταν λίγο καλύτερα , σε ανοιχτό δρόμο όμως .

• Like 1

3 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Σε τέτοιες διαστάσεις όλες απλές οικονομικές και eco friendly βγάζουν. Απλά πάρε μια γνωστή μάρκα. Αρκετά vfm είναι τα kleber, αλλιώς Michelin, toyo κλπ... 

Βγάζουν και premium. Sport δε βγάζουν φυσικά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας :P

Στο παλιό μου είχα βάλει σ' αυτή τη διάσταση ακριβώς τα Conti PremiumContact, δε θυμάμαι ποια γενιά όμως.

23 λεπτά πριν, Haldol είπε

Βγάζουν και premium. Sport δε βγάζουν φυσικά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας :P

Στο παλιό μου είχα βάλει σ' αυτή τη διάσταση ακριβώς τα Conti PremiumContact, δε θυμάμαι ποια γενιά όμως.

Premium αντε κανα δυο μάρκες από σοβαρές. Τα continental δεν τα πάω ιδιαίτερα. Τα πρώτα 2 χρόνια καλά χρυσά μετά αρχίζουν και πετάνε κομμάτια. Και αυτό με απλή χρήση όχι κάνα κυνήγι. 

Μιλάμε για λάστιχα σε 14αρα ζάντα. Τι μπορεί να ζητήσει κάποιος?? Ένα λάστιχο πόλης θες γνωστής μάρκας μην είναι κινέζικο. Δεν θα μπεις πίστα σιγά... 

• Like 4

Ότι έγραψε και ο φίλος από πάνω. Βάλε τα συγκεκριμένα Falken και θα είσαι μια χαρά. Άψογα για τα λεφτά τους. Τα φοράω εδώ και λίγους μήνες σε δύο αυτοκίνητα πλέον. Άλλωστε για να βάζεις τέτοια διάσταση πρόκειται για αυτοκίνητο με λίγα άλογα, παλαιάς τεχνολογίας και λογικά κάνει απλές ήρεμες διαδρομές. 

• Like 1

Στις 30/7/2022 στις 2:24 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπερα... Ψαχνω τα παραπανω ελαστικα... Για το αυτοκινητο μου... Ποια λετε καλυτερα τιμη με ποιοτητα... Ευχαριστω...

Στις 31/7/2022 στις 12:11 ΜΜ, Fordakias7 είπε

Falken sincera sn110 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...