Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dikasths είπε

Ποιον ενδιαφέρει ήθελα να ήξερα η φωτογραφία των παππουδων σου, και τι πληροφορία του δίνει... Θα σου πω γιατί δεν το έκαναν: γιατί δε θα τα έδινες τα 10 ευρώ.

Αυτό ακριβώς θα ήθελα να μάθω και εγω.Εντωμεταξυ παιζει αυτοι που το λενε να εχουν κατεβασει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες του Πιερρακη στο κινητο τους,στο facebok 3 προφιλ και google services στο κινητο τους,κατα τα άλλα φοβουνται να ανεβάσουν μια φωτογραφια των παπουδων τους σε εναν server .Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, auron12 είπε

Αυτό ακριβώς θα ήθελα να μάθω και εγω.Εντωμεταξυ παιζει αυτοι που το λενε να εχουν κατεβασει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες του Πιερρακη στο κινητο τους,στο facebok 3 προφιλ και google services στο κινητο τους,κατα τα άλλα φοβουνται να ανεβάσουν μια φωτογραφια των παπουδων τους σε εναν server .Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....

Οι εφαρμογες του Μητσοτακη για να εισαι σωστος γιατι αυτος εβαλε τον Πιερακκακη σε αυτη την θεση δεν ειδε φως και μπηκε, ειναι εφαρμογες που παιρνουν τα ηδη ανεβασμενα στοιχεια και εγγραφα που εχουμε στο ελληνικο κρατος και μας τα δινουν στο κινητο για ευκολια. Τωρα αν εσυ το θεωρεις το ιδιο με το ανεβαζεις προσωπικες φωτογραφιες σε αγνωστους server τοτε οντως αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...

Επεξ/σία από belkin
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, oldnew είπε

Το δοκιμάσα τωρα.. Ελαχιστη βελτίωση και αυτό. Στην αρχή ειπα γουαου μόνο για τα πρόσωπα. Το πριν και το μετά ειχε τεράστια διαφορά στη λεπτομέρεια. Μετά κατάλαβα οτι κοροϊδεύει το πρόγραμμα. Μαλλον εκεί την πάτησες και εσυ και νομίσες οτι εχει "απίστευτα καλά" αποτελέσματα. 

Τι κόλπο κανει:  Έχει μια μπάρα που τραβας αριστερά δεξιά και δείχνει κοματι της φωτο πριν και μετά. Ε η διαφορά είναι τεράστια. Είναι τεράστια όμως επειδή δείχνει το πριν θολό και το μετά νορμάλ. Αμα μεγενθυνεις την original φωτο, βλέπεις οτι ΔΕΝ ειναι θολή όπως στο δείχνει στο "πριν" αλλά είναι σχεδόν ολόιδια με το "μετα". Με το απλο αυτό κολπο κοροϊδεύει τον κόσμο. Ουσιαστικά χαλάει την φώτο στο πριν, ωστε στο μετά που στη δείχνει όπως είναι (+λίγη επεξεργασία sharpening ουσιαστικά) να φανει τεράστια βελτιωμένη.  Αυτό που γράφω είναι 100% βέβαιο. Έβαλα δίπλα δίπλα 2 ταμπλέτες να δείχνουν την ίδια φωτο πριν μετά. Μάλλον την έχει πατήσει πολυ κόσμος.. Έτσι βγάζουν λεφτά.. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση! Θα φροντίσω και εγώ να το ελέγξω για να την επαληθεύσω. Το είχα χρησιμοποιήσει τον περασμένο Δεκέμβριο, αν θυμάμαι καλά. Αν, πράγματι, είναι απατεωνιά, τότε θα πρέπει να ξεσκεπαστούν. Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DarkNGrimm είπε

Προσθέτει και κραγιόν άμα λάχει..IMG_20220731_205803.jpg.c5ec561e7ca558ba75bd2a101a47d620.jpg

Τουλάχιστον καθάρισαν τα ρούχα και η τσάντα.

Νταξ, μπάι.

Θες να πεις δεν αποκαθιστά παλιές φωτογραφίες απλός πλένει τα ρούχα ?  😂

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
Στις 30/7/2022 στις 1:39 ΜΜ, cabdik είπε

σε οποιον server και αν ανεβαινουν..... ΔΕΝ ξανακατεβαινουν....!!   απειρες επιπλεον πληροφοριες.......... στο συννεφο. 

γιατι δεν εκανα απλα μια εφαρμογη να την εγκαταστησεις στο δικο σου πισι, και να κανεις την δουλεια σου? και ας πληρωνα και 10€....!! 

Είναι γνωστό ότι το Κομμουνιστικο Κόμμα της Κίνας, καθορίζει τον σχεδιασμό του για παγκόσμια κυριαρχία με βάση τις φωτογραφίες του 1985 που σε είχε αγκαλιά ο παππούς σου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Είναι γνωστό ότι το Κομμουνιστικο Κόμμα της Κίνας, καθορίζει τον σχεδιασμό του για παγκόσμια κυριαρχία με βάση τις φωτογραφίες του 1985 που σε είχε αγκαλιά ο παππούς σου 

επετρεψε μας κυριε "δημοκρατη", να ειμαστε κι εμεις κατι...!  εστω και φαντασιοπληκτοι.............. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cabdik είπε

επετρεψε μας κυριε "δημοκρατη", να ειμαστε κι εμεις κατι...!  εστω και φαντασιοπληκτοι.............. 

Mπορείς να είσαι οτι θέλεις. Ακριβώς επειδη ειμαι Δημοκράτης. Και οσο αυτο που είσαι το εκφράζεις δημόσια, μπορώ και εγώ να το κρίνω, να το κοροιδευω ή να οτιδηποτε. Αν ήξερες την εννοια της λέξης που χρησιμοποίησες θα το καταλαβαινες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Mπορείς να είσαι οτι θέλεις. Ακριβώς επειδη ειμαι Δημοκράτης. Και οσο αυτο που είσαι το εκφράζεις δημόσια, μπορώ και εγώ να το κρίνω, να το κοροιδευω ή να οτιδηποτε. Αν ήξερες την εννοια της λέξης που χρησιμοποίησες θα το καταλαβαινες

ευτυχως, ειχα καλους δασκαλους και μου εμαθαν τι ακριβως σημαινει δημοκρατια.   και δεν βλεπω σημερα να ζουμε σε καμια...... δημοκρατια......!!!   οποιος το νομιζει, μαλλον ονειρευεται....! 

κι επειδη βγαινουμε πολυ OFF TOPIC, και σιγουρα θα διαγραψουν τα ποστ μας, εγω σταματω εδω...!   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...