visualmaster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Αγορά λάπτοπ από το banggood, άργησε κανένα 3μηνο να έρθει .. Οπότε έκανα dispute κτλ.. μου στείλανε τα χρήματα... Το θέμα είναι ότι τελικά ήρθε... Ένας θεός ξέρει πως έγινε αυτό. Η απορία μου είναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή αν έχουν κάποιο τρόπο να εντοπίσουν αν το ανοίξω... Φυσικά μπορώ να κάνω και φορμάτ... αλλά εχω πραγματικά την απορία αν μπορούν να εντοπίσουν με κάποιο τρόπο ότι ενεργοποιήθηκε η συσκευή.. Μπορούν να εντοπίσουν τα windows, να κλειδώσουν το λάπτοπ ή ότι άλλο; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από visualmaster
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Το ηθικό είναι να τους ενημερώσεις και να δεις τι θα σου πουν. Τα υπολοιπα ............λογικά δεν θα δουν ότι παραδόθηκε απο το ταχυδρομείο; 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, visualmaster είπε Καλησπέρα Αγορά λάπτοπ από το banggood, άργησε κανένα 3μηνο να έρθει .. Οπότε έκανα dispute κτλ.. μου στείλανε τα χρήματα... Το θέμα είναι ότι τελικά ήρθε... Ένας θεός ξέρει πως έγινε αυτό. Η απορία μου είναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή αν έχουν κάποιο τρόπο να εντοπίσουν αν το ανοίξω... Φυσικά μπορώ να κάνω και φορμάτ... αλλά εχω πραγματικά την απορία αν μπορούν να εντοπίσουν με κάποιο τρόπο ότι ενεργοποιήθηκε η συσκευή.. Πλήρωσέ το ρε αδερφέ άσε τα υπόλοιπα. 4
intruder99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Σε αντίστοιχη περίπτωση με Amazon UK τους είχα ειδοποιήσει ότι τελικά ήρθε το δέμα και μου είχαν πει να το κρατήσω. Βέβαια ήταν μικρής αξίας ~20€.
BrianMolko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Το refund δεν στο εκαναν γιατι χαθηκε το δεμα αλλα γιατι δεν καταφεραν να τιμησουν την συμφωνια και να παραδοθει μεχρι την Χ ημερομηνια. αν το ρωτας για ηθικους λιγους ενημερωσε τους. αν το ρωτας για να μην σε ταιμπησουν, δεν θα ασχοληθει ποτε κανεις, αυτα ειναι στραγαλια για τους κινεζους.
vagelis2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 δεν ξερω αν εχεις πρόβλημα με την εγγύηση γτ τωρα δεν θα φαίνεται οτι απο καπου το πηρες επίσημα ..
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε δεν ξερω αν εχεις πρόβλημα με την εγγύηση γτ τωρα δεν θα φαίνεται οτι απο καπου το πηρες επίσημα .. Το πήρε τζάμπα και θα ζητάει και εγγύηση;
vagelis2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πήρε τζάμπα και θα ζητάει και εγγύηση; αυτο να μου πεις👍 κοιταω το μελλον εγω όμως😋
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν βλέπω τέτοια ποστ, κάτι μέσα μου, μια φωνή μου λέει: "Μαλάκα HateMe, στείλε στην banggood και πες τους πως ένας Ελληνάρας, πήρε τελικά το λαπτοπ 3 μήνες μετά κ ας του έκαναν refund" Πόσοι Έλληνες να έπαθαν το ίδιο; Δύσκολο είναι να τον βρουν και να του βάλουν το λαπτοπ εκεί που ξέρει; Αλλά κρατιέμαι κάθε φορά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από HateMe
*Kopanos* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το πήρε τζάμπα και θα ζητάει και εγγύηση; Θα ανοίξει τοπικ και 8α ζητάει λύση γτ "έχασε την απόδειξη" 😂 Τυπε ενημέρωσε τους απλά, μην είσαι μακακας.
dkmaster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αν έχει tracking number θα δουν ότι παραδόθηκε και εφόσον δεν επικοινώνησες θα μπεις σε black list στο κατάστημα. Επίσης έχουν κρατημένο τον σειριακό του μηχανήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τουλάχιστον τα παραπάνω έκανε το πρώην αντίπαλο δέος του banggood. 1
dtk-386 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Laptop και να μην στάλθηκε με tracking number ; Πολύ χλωμό. Αλλά ξέχωρα από αυτό πλήρωσε το. Κάτι τέτοιες κουτοπονηριες κάνουν κάποιοι και μετά δεν θα στέλνουν Ελλάδα οι Κινέζοι ούτε τσατσάρες.
gianniz_k Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ο τύπος δείχνει να έχει αποφασίσει να το κρατήσει αλλά έχει έναν δισταγμό μήπως με κάποιο τρόπο έχει συνέπειες. Δεν παίζει ρόλο αν είναι από Κίνα, και από ελληνικό κατάστημα το ίδιο θα σκεφτόταν. Κράτα το ρε τύπε αλλά άσε τα ρημάδια τα thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα