Προς το περιεχόμενο

Alpha Bank notifications/app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 minutes ago, Liverpool89 said:

Τα ιδια και σε μενα. Χτες απενεργοποιηθηκαν αποτύπωμα και κωδικος, τα εκανα ολα απο την αρχη και σημερα το ιδιο.

Δεν ξερω τι κολληματα τραβαει. Και εχω την μισθοδοσία εκει. Ολο να βαλεις τον κωδικο. Χωρίς λογο, ουτε μια μερα δεν περασε. 

οπως ειπα αλλαξτε τον κωδικο απο το site μηπως και δεν φαει αυτα τα κολληματα αλλιως καντε report καπου τα bugs.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα από αυτό με τους 3/6 μήνες δεν υπάρχει κάποιο άλλο μπαγκ που να ταλαιπωρεί συστηματικά, καθώς πρόκειται για επιλογές των δημιουργών.

Αλλά και αυτό το μπαγκ που να το αναφέρω ακριβώς?

Δημοσ.
9 hours ago, cthulhucarbide said:

Πέρα από αυτό με τους 3/6 μήνες δεν υπάρχει κάποιο άλλο μπαγκ που να ταλαιπωρεί συστηματικά, καθώς πρόκειται για επιλογές των δημιουργών.

Αλλά και αυτό το μπαγκ που να το αναφέρω ακριβώς?

καπου θα υπαρχει να στειλεις email στην τραπεζα ή να αναφερεις κατι για την εφαρμογη.εκει μπορεις να το στειλεις.τωρα αν θα κανουν κατι ή οχι δεν ξερω αλλα χαμενο δεν παει. εχω alpha αλλα δεν παιζω με την εφαρμογη οποτε δεν εχω δει που υπαρχει επιλογη να στειλεις σχολια.ακομα και στο google store θα μπορουσε καποιος να το αναφερει εκει που κανεις αξιολογη αν και λογικα εκει θα σου πουν στειλε email ή μιλα με την εξυπηρετηση.

Δημοσ.

Παλι σημερα τα ιδια.

Και να αλλαξεις τον κωδικο μεσω καποιου browser, το πιν και το αποτυπωμα, δεν ισχυουν, οταν το καπνισει. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Η εφαρμογή επιεικώς απαραδεκτη.

• Sad 1
Δημοσ.
2 hours ago, Liverpool89 said:

Παλι σημερα τα ιδια.

Και να αλλαξεις τον κωδικο μεσω καποιου browser, το πιν και το αποτυπωμα, δεν ισχυουν, οταν το καπνισει. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Η εφαρμογή επιεικώς απαραδεκτη.

γιατι μπορουν. :P

περα απο την πλακα ριξτε κανα παραπονο μπας και το φτιαξουν.αλλιως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...