stevepap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιο κουτί για το σύστημα και όπως θα δείτε στη φωτό θέλω να μάθω αν τα φανάκια που έχω σημαδέψει με την κόκκινη γραμμή τους έχω βάλει σωστά ώστε να έχω εισερχόμενο περισσότερο και εξερχόμενο μόνο από πίσω ή να τους βάλω αλλιώς ώστε να έχω εξερχόμενο και από εκεί.... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από stevepap
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Σε cases που δεν εχουν μπροστα (βλεπε lian li o11) κατι κανει. Θεωρω οτι δημιουργεις δινες αερα λογω μπορστα+πλαινου+το μπροστα κατω fan. Θα ετρεχα bench για να δω temps με εκεινα on και off. ΙΣΩΣ, να βοηθανε λιγο την gpu μιας και ο αερας απο εκει χτυπαει στο πλαινο και μετα μπορει να το τραβηξει η gpu. Αν δεις ιδιες θερμοκρασιες, τοτε σιγουρα θα κανουν δουλεια αν τους βαλεις στην aio push-pull μιας και τωρα εχεις μονο push. btw, σε aio, αν δεν πας για push pull, τοτε προηγειται το pull γιατι σε push υπαρχει η αντισταση του rad. Επισης καθαριζει και πιο ευκολα. Και προφανως, αν μπει η gpu οριζοντια θα εχεις τις καλυτερες θερμοκρασιες λογω φρεσκου αερα απο τα bottom fans. 1
triplex1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπερβολη βλεπω εγω στο φουλ ,μονο για λεζαντα ειναι αυτο που εφτιαξες , δωσε μας θερμοκρασιες για να δουμε τι γινεται εκει μεσα. Οπως ειπε και ο SabotazNic , δινες εχεις δημιουργησει εκει μεσα Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από triplex1
stevepap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε cases που δεν εχουν μπροστα (βλεπε lian li o11) κατι κανει. Θεωρω οτι δημιουργεις δινες αερα λογω μπορστα+πλαινου+το μπροστα κατω fan. Θα ετρεχα bench για να δω temps με εκεινα on και off. ΙΣΩΣ, να βοηθανε λιγο την gpu μιας και ο αερας απο εκει χτυπαει στο πλαινο και μετα μπορει να το τραβηξει η gpu. Αν δεις ιδιες θερμοκρασιες, τοτε σιγουρα θα κανουν δουλεια αν τους βαλεις στην aio push-pull μιας και τωρα εχεις μονο push. btw, σε aio, αν δεν πας για push pull, τοτε προηγειται το pull γιατι σε push υπαρχει η αντισταση του rad. Επισης καθαριζει και πιο ευκολα. Και προφανως, αν μπει η gpu οριζοντια θα εχεις τις καλυτερες θερμοκρασιες λογω φρεσκου αερα απο τα bottom fans. Ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Το aio το έχω push-pull απλά δεν φαίνεται στη φωτό... 21 λεπτά πριν, triplex1 είπε Υπερβολη βλεπω εγω στο φουλ ,μονο για λεζαντα ειναι αυτο που εφτιαξες , δωσε μας θερμοκρασιες για να δουμε τι γινεται εκει μεσα. Οπως ειπε και ο SabotazNic , δινες εχεις δημιουργησει εκει μεσα Απο vrms είμαι σχεδόν 4 βαθμούς κάτω. Cpu full stress 76c με undervolt που τον έχω ( 3800x ) και gpu stock 78c. Έχω ένα full tower και βάση κατασκευαστή παίρνει όλα αυτά τα φανς. Γιατί να μην αξιοποίησω λοιπόν όσο γίνεται το airflow του κουτιού?? Δεν είναι θέμα " λεζάντας" όπως λες...Το αν θα έχω με 3 φανάκια λιγότερα π.χ τα ίδια αποτελέσματα βέβαια αυτό είναι άλλο.... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από stevepap
triplex1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, stevepap είπε Ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Το aio το έχω push-pull απλά δεν φαίνεται στη φωτό... Απο vrms είμαι σχεδόν 4 βαθμούς κάτω. Cpu full stress 76c με undervolt που τον έχω ( 3800x ) και gpu stock 78c. Έχω ένα full tower και βάση κατασκευαστή παίρνει όλα αυτά τα φανς. Γιατί να μην αξιοποίησω λοιπόν όσο γίνεται το airflow του κουτιού?? Δεν είναι θέμα " λεζάντας" όπως λες...Το αν θα έχω με 3 φανάκια λιγότερα τα ίδια αποτελέσματα βέβαια αυτό είναι άλλο.... Βελτιωση ισως δεις κανοντας δοκιμες πχ αυτα που εχεις με το κοκκινο το επανω να βγαζει και τα 2 κατω να βαζουν οπως τα'χεις (για παραδειγμα στο λεω) Full stress cpu 76και με undervolt κιολας και gpu 78 ουτε στον υπνο μου δεν φτανω τετοια νουμερα που εχω και 5900x , τζαμπα υδροψυξεις αγοραζετε , τοσα χρονια εγω προσωπικα αυτη την αποψη εχω , πεταμενα λεφτα 1
stevepap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Βελτιωση ισως δεις κανοντας δοκιμες πχ αυτα που εχεις με το κοκκινο το επανω να βγαζει και τα 2 κατω να βαζουν οπως τα'χεις (για παραδειγμα στο λεω) Full stress cpu 76και με undervolt κιολας και gpu 78 ουτε στον υπνο μου δεν φτανω τετοια νουμερα που εχω και 5900x , τζαμπα υδροψυξεις αγοραζετε , τοσα χρονια εγω προσωπικα αυτη την αποψη εχω , πεταμενα λεφτα Δηλ άμα βγάλω την υδρόψυξη και βάλω αερόψυξη παίζει να δω και 10c κάτω πιστεύεις εσύ ??
triplex1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, stevepap είπε Δηλ άμα βγάλω την υδρόψυξη και βάλω αερόψυξη παίζει να δω και 10c κάτω πιστεύεις εσύ ?? Στο λεω με βαση τι cpu & cooler εχω εγω και ποτέ μου δεν χρησιμοποιησα νερα και ουτε προκειται να το κανω γιατι απλα δεν χρειαζεται ασε που αν εχεις καμια διαρροή θα αποκτησεις και τζαμπα ενυδρειο αν δε το παρεις χαμπαρι.
stevepap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στο λεω με βαση τι cpu & cooler εχω εγω και ποτέ μου δεν χρησιμοποιησα νερα και ουτε προκειται να το κανω γιατι απλα δεν χρειαζεται ασε που αν εχεις καμια διαρροή θα αποκτησεις και τζαμπα ενυδρειο αν δε το παρεις χαμπαρι. Ισχύει αυτό. Ο cpu με stock ρυθμίσεις μετά από περίπου 2 ώρες παιχνίδι βαρούσε 80-82c. Τώρα μετά το undervolt στην ίδια ώρα χρήσης είμαι περίπου 68-70c. Αξίζει λες να τον πειράξω και άλλο??
triplex1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δώστον μεχρι να βγάλει ντουμάνια , μετά παιρνεις άλλον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα