Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το lg g7 thinq και ψάχνω συσκευή να το αντικαταστήσω. Με ενδιαφέρει η ποιότητα της οθόνης και η αυτονομία μπαταρίας. Είμαι ανάμεσα στα εξής:

samsung galaxy a52s (8GB/256GB) 365€

Realme GT Neo 2  (8GB/128GB) 335€

Xiaomi Poco F3  (8GB/256GB)   350€

Το poco έχω ακούσει πως έχει θέματα με το proximity sensor και όχι πολύ καλό λογισμικό. Το samsung διάβασα πως έχει τη καλύτερη οθόνη αλλά έχει και ελαφρώς πιο αδύναμο επεξεργαστή από τα άλλα 2. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Draitsa είπε

Καλησπέρα.

Έχω το lg g7 thinq και ψάχνω συσκευή να το αντικαταστήσω. Με ενδιαφέρει η ποιότητα της οθόνης και η αυτονομία μπαταρίας. Είμαι ανάμεσα στα εξής:

samsung galaxy a52s (8GB/256GB) 365€

Realme GT Neo 2  (8GB/128GB) 335€

Xiaomi Poco F3  (8GB/256GB)   350€

Το poco έχω ακούσει πως έχει θέματα με το proximity sensor και όχι πολύ καλό λογισμικό. Το samsung διάβασα πως έχει τη καλύτερη οθόνη αλλά έχει και ελαφρώς πιο αδύναμο επεξεργαστή από τα άλλα 2. 

https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt-2-5g-8gb-128gb.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πρόταση.

Έχω διαβάσει πως ο snapdragon 888 θερμαίνεται πιο πολύ από τον 870 και οι επιδόσεις τους δεν είναι πολύ διαφορετικές, οπότε αξίζει αυτό σε σχέση με το neo 2;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Draitsa είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πρόταση.

Έχω διαβάσει πως ο snapdragon 888 θερμαίνεται πιο πολύ από τον 870 και οι επιδόσεις τους δεν είναι πολύ διαφορετικές, οπότε αξίζει αυτό σε σχέση με το neo 2;

Δεν είναι πρόβλημα του snapdragon 888 αλλά του συστήματος ψύξης που μόνο άμα παίζεις βαριά παιχνίδια. 

Επίσης το ίδιο έχει και ο Snapdragon 8 Gen 1, άρα δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι θέμα επεξεργαστή.

Εγώ που δούλεψα τον 888(όχι σε παιχνίδια) ήταν μια χαρά.

Ναι αξίζει περισσότερο από το Neo 2.

Δημοσ.
Στις 29/7/2022 στις 8:29 ΜΜ, GATE123 είπε

Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου. Απο Xiaomi redmi 4x αν πας στο realme gt2 8gb σιγουρα έιναι αναβάθμιση. Με το Xiaomi μεχρι σ´ημερα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, κυριολεκτικά. Δεν κόλησε ποτέ και το λειτουργικό δουλευει super!!! Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιέιται για μηνυματα viber whatsup κτλ , φωτογραφίες χαλαρά, browsing και επικοινωνια. Μας καλυπτει στο λειτoυργικό κατ αρχάς στο realme ωστε να λειτουργει απροσκοπτα , χωρις κολ´ηματα και στο browsing , και κατα δευτερον στα υπολοιπα που ανέφερα.?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, stakar1 είπε

Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου. Απο Xiaomi redmi 4x αν πας στο realme gt2 8gb σιγουρα έιναι αναβάθμιση. Με το Xiaomi μεχρι σ´ημερα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, κυριολεκτικά. Δεν κόλησε ποτέ και το λειτουργικό δουλευει super!!! Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιέιται για μηνυματα viber whatsup κτλ , φωτογραφίες χαλαρά, browsing και επικοινωνια. Μας καλυπτει στο λειτoυργικό κατ αρχάς στο realme ωστε να λειτουργει απροσκοπτα , χωρις κολ´ηματα και στο browsing , και κατα δευτερον στα υπολοιπα που ανέφερα.?

Ευχαριστώ

Και εγώ είχα redmi 4X όπως και πολλά άλλα,αλλά μετά από κάποιο διάστημα η Xiaomi τα σκ@τωσ3 με την miui γι'αυτό και πλέον δεν την πολύ εμπιστεύομαι.

Καλά ιδικά τα Poco δεν τα χωνεύω καθόλου.

Τα Realme πάλι από την μια είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε σαν την Xiaomi.

Μέχρι στιγμής είναι καλή.

Πιστεύω να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον και να μην καταντήσει σαν τη Xiaomi.

Πάντως το λειτουργικό τους δεν έχει καμία σχέση με τα Xiaomi. 

Είναι πιο καθαρό,χωρίς διαφημίσεις και με εγγύηση και service .

Δηλαδή να σου δώσω να καταλάβεις είναι σαν τα OnePlus.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις αφηστε τα ξιαομι καο τα ρεαλμι κινεζιες.

Χθες πηρα σε προσφορα το samsung m52 ( για δεύτερο κινητο  ηθελα μεγαλη οθονη για πρωτο μονο iphone εχω) στα 231 απο ελλαδα μαζι με τα μεταφορικα. 2 χρονια εγγυηση και σαμσουγκ. Τσεκαρετε αξιολογήσεις και review . Πιστευω πολυ αξιοπρεπες και με σπυπερ τιμη.

Επεξ/σία από mp123
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 31/7/2022 στις 11:04 ΜΜ, stakar1 είπε

Ευχαριστώ

Από τη στιγμή που δεν το θες για gaming και να τρέχεις κάποιον βαρύ emulator δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι τόσο ακριβό με snapdragon 888.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...