gpapadakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλα και πως νομιζετε οτι βγαινουν αυτα, αν δεν ξεσκισουν τους παντες στις χρεωσεις προμηθειας: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3650261/ethniki-trapeza-kerdi-546-ekat-euro-sto-examino-sto-6-1-o-deiktis-mea @Dr_Pepper Η Ν26 εχει συνεργασια με τα σουπερμαρκετ Bazaar, πας εκει και κανεις αναληψεις μεχρι 200€ οσες θες δωρεαν. Η εφαρμογη της στο κινητο σου βγαζει ενα barcode για την αναληψη που το λες στην υπαλληλο. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από gpapadakis 1
makis269 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Το γελοίο είναι ότι πριν χρόνια που όλοι πήγαιναν γκισέ, οι ταμίες έλεγαν "αν το κάνετε μέσω ίντερνετ είναι πολύ πιο φτηνά...". Χαχαχα, ωραίο το τυράκι αλλά δυστυχώς ακόμα και αν το είδαμε, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πριν μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η πληρωμή wind μέσω paypal, τέλος. Μόνο κάρτα πλέον. Είναι απλό τέλος και η wind , υπάρχει επιλογή απλώς δεν την βλέπουμε.
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Μια χαρά νόημα βγάζουν. Ως τώρα η δικαιολογία ήταν ότι πληρώναμε τους ταμίες στο γκισέ και ότι το ebanking είναι πάμφθηνο. Τώρα που το ebanking είναι καθεστώς, οι τιμές είναι ίδιες όπως πριν με τους ταμίες. Ακόμα και για ένα λογαριασμό της ΔΕΗ στο μηχάνημα της τράπεζας, το πληρώνεις. Στέλνω έμβασμα 300 ευρώ κάθε μήνα από τράπεζα σε τράπεζα και θέλω ένα 3ευρο ,που σημαίνει 1%. Κάποιοι το λένε 3ευρο, εγώ το λέω 1%. Χρησιμοποιώ ένα ΑΤΜ σε απομακρυσμένη πόλη άλλης τράπεζας και με περιμένει ο ΔΙΑΣ. Τι δεν καταλαβαίνεις; και γιατι δεν ανοιγεις λογαριασμο και στην αλλη τραπεζα για να μη κανεις μεταφορες???? το ατμ καποιας τραπεζας ειναι ΔΕΗ αν πληρωσεις με καρτα μεσα απο την εφαρμογη της ebill δεν εχει εξτρα χρεωση μεχρι σημερα..... απλα πραγματα
kremenarasi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το θέμα βρίσκεται στο hardware...ή μάλλον ξέρω! Η τράπεζα προφανώς έχει πληρώσει και συντηρεί ένα σύστημα απο hardware(υπολογιστές), για να μπορείς εσύ να κάνεις την δουλειά σου μέσω αυτών, προφανώς όλα αυτά δε μπορεί να είναι τσάμπα... Τώρα μην αρχίσουμε να μιλάμε για ηθικό και για νόμιμο γιατί υπάρχει άπειρη λίστα πραγμάτων προς αμφισβήτηση... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από kremenarasi
grinder_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Οι τραπεζικές προμήθειες, ειδικά στην ψηφιακή εποχή, είναι από τις μεγαλύτερες κλοπές που πρόθυμα ανέχεται το σύγχρονο ανθρωπινό είδος. Εντός τραπεζικού συστήματος, ένα 20αρικο ύστερα από μόλις 30 συναλλαγές έχει μετατραπεί σε 15€ με προμήθεια 1% ενώ με 2% προμήθεια έχει γίνει 11€. Άρα όσο περισσότερο κυκλοφορεί το χρήμα τόσο γρηγορότερα και ευκολότερα συσσωρεύεται από τους μηχανισμούς των κεφαλαιούχων. Όπως λέει και μια ψυχή "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε", αλλά αρκετοί φαίνεται να έχουν ήδη έτοιμες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για να μπορούν να κυκλοφορούν το δικό τους χρήμα "αβάδιστα" οπότε... 10 1
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, grinder_ είπε Οι τραπεζικές προμήθειες, ειδικά στην ψηφιακή εποχή, είναι από τις μεγαλύτερες κλοπές που πρόθυμα ανέχεται το σύγχρονο ανθρωπινό είδος. Εντός τραπεζικού συστήματος, ένα 20αρικο ύστερα από μόλις 30 συναλλαγές έχει μετατραπεί σε 15€ με προμήθεια 1% ενώ με 2% προμήθεια έχει γίνει 11€. Άρα όσο περισσότερο κυκλοφορεί το χρήμα τόσο γρηγορότερα και ευκολότερα συσσωρεύεται από τους μηχανισμούς των κεφαλαιούχων. Όπως λέει και μια ψυχή "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε", αλλά αρκετοί φαίνεται να έχουν ήδη έτοιμες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για να μπορούν να κυκλοφορούν το δικό τους χρήμα "αβάδιστα" οπότε... προτωτυπες λύσεις και προτωτυπα δάνεια φαντάζομαι.....αυτές οι πρωτότυπες θα είναι δωρεάν υποθέτω ,θα δίνουν δάνεια άτοκα θα μεταφέρεις χρήματα όπου θέλεις χωρίς έξοδα....πιστεύω να προλάβω να το δω και αυτό
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, kostasbm είπε και γιατι δεν ανοιγεις λογαριασμο και στην αλλη τραπεζα για να μη κανεις μεταφορες???? Και να τα μηνιαία εισοδήματα τα έχεις στη Χ τράπεζα και κάποιες υποχρεώσεις στην Υ, τι κάνεις; Παίρνεις το αυτοκίνητο, δίνεις 2 ευρώ βενζίνη + κομμάτι από το χρόνο σου, κάνεις ανάληψη από τη μία και κατάθεση στην άλλη και αισθάνεσαι χαρούμενος ότι σου βγήκε τσάμπα Γιατί συν τοις άλλοις, υποκαταστήματα κλείνουν ή συγχωνεύονται και διανύεις απόσταση πλέον για να κάνεις μία απλή ανάληψη. 1
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Και να τα μηνιαία εισοδήματα τα έχεις στη Χ τράπεζα και κάποιες υποχρεώσεις στην Υ, τι κάνεις; Παίρνεις το αυτοκίνητο, δίνεις 2 ευρώ βενζίνη + κομμάτι από το χρόνο σου, κάνεις ανάληψη από τη μία και κατάθεση στην άλλη και αισθάνεσαι χαρούμενος ότι σου βγήκε τσάμπα Γιατί συν τοις άλλοις, υποκαταστήματα κλείνουν ή συγχωνεύονται και διανύεις απόσταση πλέον για να κάνεις μία απλή ανάληψη. στην επαρχια ζω και η κοντινοτερη ειναι 24 χιλ θα βρεις εσυ τη λυση να εχεις καποια απο τα εισοδηματα και στην αλλη και θα εχεις 2 e banking..... ξερω πως ειναι και ετσι εχω βρει λυση.......μια φορα το μηνα θα κανεις μια καταθεση στην αλλη.....υπαρχουν τροποι να απαλλαγεις,αλλο αν δε θελεις να εχεις χρηματα στην αλλη για το αλφα η βητα λογο
liakjim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Είμαι σπίτι, πατάω κλικ εδώ, κλικ εκεί, μεταφέρω λεφτά από έναν λογαριασμό alpha bank σε εθνική. 2€ προμήθεια. 1€ ανά τράπεζα. Γιατί ρε φίλε; Δεν σας απάλλαξα από τη φυσική μου παρουσία; Κλεψιά. 2 1
Razgriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Αγγλία: 2 διαφορετικές τράπεζες, αποστολή debit και credit δωρεάν στην Ελλάδα με παραλαβή εντός 10 ημερών. Χρήση των καρτών σε ολόκληρη την Αγγλία σχεδόν σε όλα τα ATM δωρεάν. Επιστροφή χρημάτων μετά από υποκλοπή στη πιστωτική εντός εβδομάδας και δωρεάν αποστολή καινούργιας κάρτας. Ολο αυτό χωρίς εγώ να προλάβω να κάνω τηλ. Μηδενικές χρεώσεις για μεταφορές και μηδενική Χρέωση για διατήρηση βασικού λογαριασμού και πιστωτικής. Ελληνική τράπεζα: 5-6ε χρέωση για αποστολή καινούργιας κάρτας εντός Αττική με αναμονή 1 μήνα. Χρέωση στις μεταφορές όπως έχουν πει πολλοί. Χρέωση για έκδοση virtual card (Πειραιώς). Οι ελληνικές τράπεζες όπως και η εταιρίες τηλεφωνίας είναι τίποτα λιγότερο από καρτέλ και ελπίζω μια μέρα να τους σφίξουν λίγο τα λουριά. 2
alexiosdimitriadis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Υποθέτω ότι είναι ένας έμμεσος τρόπος να αναγκάσουν όσους διατηρούν λογαριασμούς στο εξωτερικό, ή απλώς πληρώνονται από ξένες εταιρείες, να μεταφέρουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα. Το ίδιο και με τα 2.5 ευρώ στα ATM που συνήθως δεν εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Δε νομίζω όμως ότι αυτές οι χρεώσεις μπορούν να κάνουν κάποιον να συμβιβαστεί με κατώτερες υπηρεσίες.
1nsom-n1k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δεν το ήξερα αυτό για την eurobank και τα 20€ Ξέρετε αν υπάρχει τίποτα παρόμοιο για Πειραιώς και Εθνική, για να στέλνω από την Πειραιώς που έχω εγώ στην Εθνική που έχει ο αδερφός μου ;
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, grinder_ είπε Οι τραπεζικές προμήθειες, ειδικά στην ψηφιακή εποχή, είναι από τις μεγαλύτερες κλοπές που πρόθυμα ανέχεται το σύγχρονο ανθρωπινό είδος. Εντός τραπεζικού συστήματος, ένα 20αρικο ύστερα από μόλις 30 συναλλαγές έχει μετατραπεί σε 15€ με προμήθεια 1% ενώ με 2% προμήθεια έχει γίνει 11€. Άρα όσο περισσότερο κυκλοφορεί το χρήμα τόσο γρηγορότερα και ευκολότερα συσσωρεύεται από τους μηχανισμούς των κεφαλαιούχων. Όπως λέει και μια ψυχή "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε", αλλά αρκετοί φαίνεται να έχουν ήδη έτοιμες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για να μπορούν να κυκλοφορούν το δικό τους χρήμα "αβάδιστα" οπότε... εδω το κράτος το ίδιο ανακοινώνει επίδομα που ειναι αυξημένο μονο αν γίνεις πελάτης της βίβα που ειναι φιλενάδα τους, στο πιασοκωλε των τραπεζιων συναλλαγων θα κολλήσουν? οποιος δεν ζει απο μαυρο χρημα στην ελλάδα ειναι καταδικασμένος να ανέχεται το κλέψιμο απο εφορια, τραπεζες, κρατος.... 7
gakost Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Αν η οποιαδήποτε χρέωση ή προμήθεια υπάρχει στον τιμοκαταλόγων των τραπεζικών εργασιών που υπάρχει σαν έντυπο σε κάθε τράπεζα και είναι επίσης δημοσιευμένο στις ιστοσελίδες των τραπεζών τότε μπορούν να την εισπράξουν. Της eurobank αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από 150 σελίδες με τι μπορούν να εισπράξουν. Υπάρχουν και κάτι εντελώς ότι να ναι χρεώσεις πχ χρέωση μέτρησης κερμάτων. Αν πας μεγάλη ποσότητα κερμάτων ακόμη και σε κατάστημα που έχει αυτόματο καταμετρητη (δεν έχουν όλα τα υποκαταστήματα πολλά είναι στο χειροκίνητο) σε χρεώνουν έξτρα για την κόπο τους συμπληρωματικά σε ότι άλλη χρέωση η προμήθεια έχουν.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Lanike71 είπε Μια χαρά νόημα βγάζουν. Ως τώρα η δικαιολογία ήταν ότι πληρώναμε τους ταμίες στο γκισέ και ότι το ebanking είναι πάμφθηνο. Τώρα που το ebanking είναι καθεστώς, οι τιμές είναι ίδιες όπως πριν με τους ταμίες. Κάνεις μεγάλο λάθος, οι χρεώσεις για τις συναλλαγές που γίνονται μέσω e-banking σήμερα είναι είτε δωρεάν είτε πολύ μικρότερες σε σχέση με τις χρεώσεις στο γκισέ. Για παράδειγμα στην Alpha για να πληρώσεις φόρο εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ κτλ μέσω e-banking είναι δωρεάν, ενώ στο γκισέ θα πληρώσεις 2,5€ προμήθεια. 4 ώρες πριν, Lanike71 είπε Ακόμα και για ένα λογαριασμό της ΔΕΗ στο μηχάνημα της τράπεζας, το πληρώνεις. Ναι δίνεις 1€ αντί των 2,5€ που χρεώνει στο γκισέ. Και σε αυτή τη περίπτωση η χρέωση μέσω e-banking είναι πολύ μικρότερη, μόλις 0,30€, και όχι η ίδια με το γκισέ όπως νομίζεις. Άσε που για να διαλέξει κάποιος μία από τις παραπάνω μεθόδους πληρωμής πρέπει να είναι τέρμα καθυστερημένος μια και μπορεί να πληρώσει με την κάρτα του απευθείας στο site της ΔΕΗ εντελώς δωρεάν. 4 ώρες πριν, Lanike71 είπε Στέλνω έμβασμα 300 ευρώ κάθε μήνα από τράπεζα σε τράπεζα και θέλω ένα 3ευρο ,που σημαίνει 1%. Κάποιοι το λένε 3ευρο, εγώ το λέω 1%. Για να είναι μόνο τόσο σίγουρα το στέλνεις μέσω e-banking, και αντίθετα με ότι πιστεύεις αν το έστελνες μέσω γκισέ η χρέωση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. 4 ώρες πριν, Lanike71 είπε Τι δεν καταλαβαίνεις; Άλλος έχει το πρόβλημα κατανόησης, όχι εγώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα