Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostasbm είπε

οποιος εχει προβλημα με τις προμηθειες παει οπως ειπωθηκε απο ΑΤΜ σε ΑΤΜ η κανει την αναληψη απο το γκισε και τα παει στον αλλο γκισε  μετα παει σπιτι του και κανει τα υπολοιπα που ειναι δωρεαν ηλεκτρονικα η τα φυλαει σπιτι του στο πατωμα οπως εκαναν και ισως κανουν ακομα στο εξωτερικο ,και παει και κανει τις πληρωμες οπου μπορει φτηνοτερα  πχ στο γκισε της ΔΕΗ ΕΥΔΑΜ ΟΤΕ....μεχρι σημερα δεν παιρνουν προμηθειες

Υπαρχουν περιπτωσεις που δε γινεται αυτο. Πχ. εγω για καποιες σκορπιες δουλειες που κανω πληρωνομαι μεσω τραπεζης απο τον εργοδοτη, αν ο Χ εργοδοτης εχει αλλη τραπεζα, θα αφαιρεθουν αυτοματως 3€ απο το μεροκαματο μου, τσαμπα και βερεσε. 

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Υπαρχουν περιπτωσεις που δε γινεται αυτο. Πχ. εγω για καποιες σκορπιες δουλειες που κανω πληρωνομαι μεσω τραπεζης απο τον εργοδοτη, αν ο Χ εργοδοτης εχει αλλη τραπεζα, θα αφαιρεθουν αυτοματως 3€ απο το μεροκαματο μου, τσαμπα και βερεσε. 

το ποιο λογικο ειναι να ανοιξεις και συ ενα λογαριασμο στη τραπεζα του εργοδοτη   ....γιατι να πληρωνεις τζαμπα 3 ευρω

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DrLo είπε

Στη χώρα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, για να έχεις το "πακέτο" που αντιστοιχεί σε έναν απλο ΄λογαριασμό στην Ελλάδα (= Λογαριασμός + debit + web-banking) υπάρχει χρεώση 5ε/μήνα. 

Αγγλία που είμαι εγώ,στην https://uk.virginmoney.com/ , τα έχω όλα αυτά δωρεάν.Και με 1,71% τόκο ....λολ 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kostasbm είπε

το ποιο λογικο ειναι να ανοιξεις και συ ενα λογαριασμο στη τραπεζα του εργοδοτη   ....γιατι να πληρωνεις τζαμπα 3 ευρω

Ετσι θα καταληξω να χω 4 διαφορετικους λογαριασμους σε  4 τραπεζες, η ταλαιπωρια ολου αυτου μαλλον κοστολογειται πανω απο τα τριευρα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lector είπε

Ετσι θα καταληξω να χω 4 διαφορετικους λογαριασμους σε  4 τραπεζες, η ταλαιπωρια ολου αυτου μαλλον κοστολογειται πανω απο τα τριευρα.

Καμία απολύτως ταλαιπωρία δεν έχει αυτό (έχω και στις 4 τράπεζες εγώ), στην αρχή μόνο θα φας κανα μισάωρο σε κάθε κατάστημα για το άνοιγμα λογαριασμού.

Εκτός βέβαια αν τέτοιο έμβασμα σου τυχαίνει μόνο μια δυο φορές το χρόνο, σε αυτή τη περίπτωση όντως δεν αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εδω ομως ειναι Ελλάδα και 3000€ να ηταν ο μέσος μισθος παλι θα γκρινιαζαν.

Εξαλλου τι σχεση μπορεί να έχουμε εμείς με τους γερμανους, ουδεμία.

Επειδή τους έχω ζήσει πολλά χρόνια τους Γερμανούς, έχουν κι αυτοί κάποιες συνήθειες που εμάς μας φαίνονται κάπως περίεργες. Όντως δεν έχουμε σχέση με αυτούς, αλλά αν χρειαζόταν να επιλέξω, θα επέλεγα αυτούς.

Εκεί έπαιρναν πριν πολλά χρόνια πολύ πιο βαρβάτους μισθούς από τώρα και όμως, όταν έφτανε η ώρα για την αύξηση μισθού, δεν το συζητούσαν καν. Ή αύξηση ή απεργία αύριο το πρωί.

Είδες εδώ κάτι τέτοιο;

Δε νομίζω να γκρίνιαζε κανένας εδώ αν έπαιρνε 3000. Μπορώ να θυμηθώ την "ευτυχία" των ετών 2004-2008, που γινόταν ένας πανικός από σπατάλες ασύστολες και όλοι ήταν μια χαρά.

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Επειδή τους έχω ζήσει πολλά χρόνια τους Γερμανούς, έχουν κι αυτοί κάποιες συνήθειες που εμάς μας φαίνονται κάπως περίεργες. Όντως δεν έχουμε σχέση με αυτούς, αλλά αν χρειαζόταν να επιλέξω, θα επέλεγα αυτούς.

Εκεί έπαιρναν πριν πολλά χρόνια πολύ πιο βαρβάτους μισθούς από τώρα και όμως, όταν έφτανε η ώρα για την αύξηση μισθού, δεν το συζητούσαν καν. Ή αύξηση ή απεργία αύριο το πρωί.

Είδες εδώ κάτι τέτοιο;

Δε νομίζω να γκρίνιαζε κανένας εδώ αν έπαιρνε 3000. Μπορώ να θυμηθώ την "ευτυχία" των ετών 2004-2008, που γινόταν ένας πανικός από σπατάλες ασύστολες και όλοι ήταν μια χαρά.

Εγω  δεν θα επέλεγα ποτέ άλλη χωρα πλην της Ελλάδας, και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που γεννήθηκα εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...