Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις κοίταξα το αρχείο μου. πέρυσι και φέτος

έχω πληρώσει δεη με vivid και με curve που από πίσω είχα την Ν26.

Αν θέλετε βάζω και screenshot 

4 λογαριασμούς βρήκα μέχρι τώρα

με την vivid πληρώθηκε ο τελευταίος λογαριασμός για να πάρω το cashback που έχει.

Επεξ/σία από Bitbit
  • Like 1
  • Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οπως και να έχει σου έδειξα ότι δεν λεω ψέμματα.

Και εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα και άλλοι το είπαν ούτε είπα ντε και καλά λένε ψέματα απλά (επειδή ακριβώς το δοκίμασα και επειδή ακριβώς ειναι ΔΙΑΣ) 

2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

λένε ή ψέματα ή μιλάνε για ιντερνετικές κάρτες που ενδεχομένως να συνεργάζονται με κάποια ελληνική τράπεζα για POS συναλλαγές και γιαυτό να "περνάνε" ή με τράπεζες που υπάρχουν και στην ελλάδα πχ HSBC 

Δηλαδή 3 λογικές εκδοχές που θα εξηγούσε την εμμονή τους με το να λένε ότι δέχεται ενώ σε 4 τράπεζες + binance (που την κάρτα την βγάζει άλλη τράπεζα απλά δεν θυμάμαι ποια)  δεν δέχεται δοκιμασμένα 

ή απλά δεν γουστάρει τις τράπεζες που έχω εγώ :P  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

ή απλά δεν γουστάρει τις τράπεζες που έχω εγώ :P  

Καθόλου απίθανο.Πχ την euro καρτα της monese που δοκίμασα πριν μερικούς μηνες δεν την δεχόταν,την virtual revolut πάλι δεν την δεχόταν ενώ και τις δύο τις είχα χρησιμοποιήσει πιο παλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καθόλου απίθανο.Πχ την euro καρτα της monese που δοκίμασα πριν μερικούς μηνες δεν την δεχόταν,την virtual revolut πάλι δεν την δεχόταν ενώ και τις δύο τις είχα χρησιμοποιήσει πιο παλιά.

Ναι απλά μάλλον απο το να έχουν πρόβλημα τράπεζες μεγαθήρια όπως η Santander(κανονική/φυσική τράπεζα σε αγγλία γερμανία ισπανία κ.α)  ή η Commerzbank και να μην τις δέχεται συγκεκριμένα αυτές μάλλον είναι θέμα ότι γενικά δεν δέχεται κάρτες γερμανικές ευρωπαϊκές απλά έτυχε λόγω κάποιας συμφωνίας με ελληνική τράπεζα και την εταιρία monese να σου πιάνει την αγγλική monese 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι απλά μάλλον απο το να έχουν πρόβλημα τράπεζες μεγαθήρια όπως η Santander(κανονική/φυσική τράπεζα σε αγγλία γερμανία ισπανία κ.α)  ή η Commerzbank και να μην τις δέχεται συγκεκριμένα αυτές μάλλον είναι θέμα ότι γενικά δεν δέχεται κάρτες γερμανικές ευρπαικές απλά έτυχε λόγω κάποια συμφωνίας με ελληνική τράπεζα και την εταιρία monese να σου πιάνει την αγγλική monese 

Και με revolut το ίδιο,η φυσική κάρτα πέρναγε.Και με monzo?Τόσο τυχερός είμαι;Και πιο πάνω εγραψαν και άλλες,vivid curve.

Εκει που έβαλα ελληνική κάρτα ήταν για τα τελη κυκλοφορίας.Οπως και η ΔΟΥ νομίζω λενε ότι δεν δέχονται αλλοδαπες καρτες.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Το έχουν και άλλες τράπεζες στο ελλαδιστάν αυτό;

Πριν 2-3 χρόνια έκανα σύνδεση-επιβεβαίωση στο PayPal έναν Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank:

Πίστωση PayPal = 0,10€ – Χρέωση Alpha Bank 3,00€

Πίστωση PayPal = 0,14€ – Χρέωση Alpha Bank 3,00€

Μετά από αυτό αναγκαστικά πούλησα το νεφρό μου.

Spoiler

pp.PNG.febd9fe75ad11dffff041014b4989205.PNG

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Η δεη δεν δέχεται κάρτες απο τράπεζες εξωτερικού + η γερμανική τράπεζα δεν έχει πεδίο για "ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής" για να κάνω κατάθεση απευθείας στην ΔΕΗ

Κανεις λαθος που πληρώνεις με εμβασματα. Ειναι κριμα να πληρωνεις προμηθειες για κατι που γινετε εντελως δωρεαν και δυστυχώς δεν εισαι ο μόνος.

Πρωτoν η ΔΕΗ δεχετε πληρωμες με καρτες απο την Γερμανία καθώς την πληρωνω με την Ν26 στο e-bill. Μαλιστα την εχω δηλωσει ωστε να γινετε αυτοματα η χρεωση χωρις καμια επιπλεον χρεωση κτλ.

Επισης οι εταιριες τηλεφωνιας δεχονται καρτες για απευθειας πληρωμές. Την Cosmote και την ΙΝΑΛΑΝ με καρτες του εξωτερικού της πληρώνω.

Εκει που υπάρχει προβλημα ειναι στην Εφορια, σε δημους και διαφορους φορεις του δημοσιου. Στην εφορια θα πρεπει να πας μεσω Τραπεζης Ελλαδος για να πληρώσεις απο το εξωτερικο χωρις να μπλεξεις καθολου τις ελληνικές τράπεζες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Κανεις λαθος που πληρώνεις με εμβασματα. Ειναι κριμα να πληρωνεις προμηθειες για κατι που γινετε εντελως δωρεαν και δυστυχώς δεν εισαι ο μόνος.

Πρωτoν η ΔΕΗ δεχετε πληρωμες με καρτες απο την Γερμανία καθώς την πληρωνω με την Ν26 στο e-bill. Μαλιστα την εχω δηλωσει ωστε να γινετε αυτοματα η χρεωση χωρις καμια επιπλεον χρεωση κτλ.

Επισης οι εταιριες τηλεφωνιας δεχονται καρτες για απευθειας πληρωμές. Την Cosmote και την ΙΝΑΛΑΝ με καρτες του εξωτερικού της πληρώνω.

Εκει που υπάρχει προβλημα ειναι στην Εφορια, σε δημους και διαφορους φορεις του δημοσιου. Στην εφορια θα πρεπει να πας μεσω Τραπεζης Ελλαδος για να πληρώσεις απο το εξωτερικο χωρις να μπλεξεις καθολου τις ελληνικές τράπεζες.

Δείξε μου σε παρακαλώ το link που πληρώνεις μπας και μπαίνω αλλού εγώ :P 

19 λεπτά πριν, A10B είπε

Πριν 2-3 χρόνια έκανα σύνδεση-επιβεβαίωση στο PayPal έναν Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank:

Πίστωση PayPal = 0,10€ – Χρέωση Alpha Bank 3,00€

Πίστωση PayPal = 0,14€ – Χρέωση Alpha Bank 3,00€

Μετά από αυτό αναγκαστικά πούλησα το νεφρό μου.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

pp.PNG.febd9fe75ad11dffff041014b4989205.PNG

Μα ένας άλλος φίλος είπε μέχρι 20 ευρώ δεν χρεώνει.. μάλλον θα ισύχει μόνο για εντός της ίδιας τράπεζας μεταφορά. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Απο αυτό πληρώνω και εγώ

Επίσης γράφει Μπορείτε εύκολα και απλά να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας με χρήση καρτών VISA, MasterCard και Maestro, καθώς και καρτών Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδος.

Οπότε τις μονες καρτες εξωτερικού που ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ειναι οι diners

• Like 1
Δημοσ.

Το μίνιμουμ ποσό είναι υψηλό. Αλλά αμα μεταφέρεις κανένα 5κ για τις συναλλαγές σου σε μια ελληνική τράπεζα, το ποσό παραμένει ~4 ευρώ που είναι αποδεκτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε

Το μίνιμουμ ποσό είναι υψηλό. Αλλά αμα μεταφέρεις κανένα 5κ για τις συναλλαγές σου σε μια ελληνική τράπεζα, το ποσό παραμένει ~4 ευρώ που είναι αποδεκτό. 

Ακριβώς αυτό το σκοπό εξυπηρετούν αυτές οι χρεώσεις κατά τη γνώμη μου. Να αναγκάσει κάποιον να μεταφέρει μεγαλύτερα ποσά από το εξωτερικό σε Ελληνική τράπεζα για να μην δίνει 4 ευρώ σε κάθε πληρωμή.

Δημοσ.

Τελικά έχει βρει καποιος αξιόλογο τρόπο μεταφοράς χρημάτων ανάμεσα σε τράπεζες Ελλάδος;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τελικά έχει βρει καποιος αξιόλογο τρόπο μεταφοράς χρημάτων ανάμεσα σε τράπεζες Ελλάδος;

ΑΤΜ -> ΑΤΜ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...