Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Στέλνω και στην ελλάδα σε έναν λογαριασμό που έχω (eurobank). 

φίλε θα κάνεις την ίδια γυφτιά που κάνω κι εγώ.

η eurobank εχει όριο 20€, οπότε στέλνεις πολλαπλά εμβάσματα των 20€.

• Like 2
  • Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

όντως δουλεύει αυτό; θα το κάνω αν είναι όταν στέλνω ακριβώς και ξεχνάω ότι θα χρεωθώ! :P thanks

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Δεν ειναι γυφτια αυτο που κανεις εσυ, γυφτια ειναι αυτο που κανουν οι τραπεζες και σε χρεωνουν ενω την ιδια στιγμη βγαζουν πολλαπλασια δανειζοντας τα χρηματα σου σε τριτους 🙂

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

όντως δουλεύει αυτό; θα το κάνω αν είναι όταν στέλνω ακριβώς και ξεχνάω ότι θα χρεωθώ! :P thanks

εννοείται ότι δουλεύει, το κάνω χρόνια σε όλες τις τράπεζες.

Τώρα αν θες να μεταφέρεις 1000€ εκεί είναι ζόρι, αλλά για σχετικά μικρά ποσά λογαριασμών είναι μια χαρά.

Μόλις τώρα, lector είπε

Δεν ειναι γυφτια αυτο που κανεις εσυ, γυφτια ειναι αυτο που κανουν οι τραπεζες και σε χρεωνουν ενω την ιδια στιγμη βγαζουν πολλαπλασια δανειζοντας τα χρηματα σου σε τριτους 🙂

γυφτιά μέσα σε " ". 

• Like 2
Δημοσ.

Iris δε παίζει; Νομίζω έχει πολύ πιο χαμηλές χρεώσεις. 

Βέβαια είναι λίγο μανίκι ν' αλλάζεις κάθε φορά την τράπεζα που "δέχεται" την κίνηση

Δημοσ.

Λοιπόν στέλνω κάτι χρήματα απο τον κυρίως (γερμανικό) λογαριασμό μου σε έναν Β γερμανικό (άλλης τράπεζας ) όπου απο εκει πληρώνονται κάτι δόσεις που έχω για μια αγορά που έχω κάνει. 

Στέλνω και στην ελλάδα σε έναν λογαριασμό που έχω (eurobank). 

Ποτέ δεν έχω χρεωθεί χρήματα ούτε απο την τράπεζα που στέλνω ούτε στην τράπεζα παραλήπτη στην γερμανία... 

Όταν στέλνω στην eurobank τρώω 3.5 ευρώ καπέλο... δεν ειναι τίποτα οκ αλλά μερικές φορές ξεχνάω και στέλνω ακριβώς το ποσο που χρειάζομαι να πάει στην eurobank (πχ για να πληρώσω ΔΕΗ τηλεφωνεία κτλ) και μετά τρώω ξενέρα -3.5 ευρώ και πρέπει να ξαναστείλω και να φάω άλλα -3.5 ευρώ! 

Και αναρωτιέμαι αφού όλα γίνονται αυτόματα με υπολογιστές τι δουλειά έχει να χρεώνει 3.5 ευρώ η eurobank ;  Ότι μου κάνει την χάρη να κρατάει τα λεφτά μου; 

Το έχουν και άλλες τράπεζες στο ελλαδιστάν αυτό;  

Kαι γιατί δεν πληρώνεις με την γερμανική κάρτα ΔΕΗ κλπ;

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πολλες τραπεζες στο εξωτερικο δεν παιρνουν εξοδα αλλα βαζουν valeur 1 h 2 ημερες....αλλου παιρνουν εξοδα

αν ειχες το χαρτι καταθεσης και το  χαρτι εξωφλησης των δοσεων θα σου ελεγα ακριβως , εσυ βλεπεις οτι δε παιρνει εξοδα αλλα η δοση μπορει να εξωφλειτε την αλλη μερα η τη παραπανω

Αγγλία πάνε την ίδια στιγμή ανάμεσα σε τράπεζες και χωρίς έξοδα,το πιο πολυ που έχουν αργήσει είναι 30 λεπτά.

Η δεη δεν δέχεται κάρτες απο τράπεζες εξωτερικού + η γερμανική τράπεζα δεν έχει πεδίο για "ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής" για να κάνω κατάθεση απευθείας στην ΔΕΗ

Μια χαρά δέχεται η ΔΕΗ ,πληρώνω με monese,monzo,revolut.

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

μια χαρά δέχεται. το έχω κάνει. 2 τελευταίοι λογαριασμοί πληρώθηκαν με γερμανική κάρτα.

Επισης και η vodafone έχει παρόμοιο θέμα με ανανέωση χρόνου αν χρησιμοποιείς ξένη κάρτα. Μίλησα με εξυπηρέτηση και πλεον μου τη δέχεται. Δοκιμάζω με μια Ισπανική και δε περνάει. Απορώ τι κάνανε. Μου ενεργοποιήσανε μόνο για Γερμανικές

Με paypal  δεν μπορείς να πληρώσεις;Εγω ετσι πληρωνω vodafone & CU

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μια χαρά δέχεται η ΔΕΗ ,πληρώνω με monese,monzo,revolut.

Μέχρι και την τελευταία φορά που τσέκαρα εγώ πριν μερικούς μήνες δεν γίνεται τώρα αν άλλαξε πρόσφατα δεν ξέρω. 

Αν δεν άλλαξε τότε ή η εθνική ή πειραιώς (Δεν θυμάμαι ποια τράπεζα αναλαμβάνει τις ηλεκτρονικές πληρωμές /POS για την ΔΕΗ)  έχουν συμβατότητα με αυτές τις κάρτες γιατί είναι δημοφιλείς και έχουν συμφωνία γιατί νομίζω δεν θεωρούνται τράπεζες. 

ή απλά δεν γουστάρουν τις δικές μου τράπεζες :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Μέχρι και την τελευταία φορά που τσέκαρα εγώ πριν μερικούς μήνες δεν γίνεται τώρα αν άλλαξε πρόσφατα δεν ξέρω. 

Αν δεν άλλαξε τότε ή η εθνική ή πειραιώς (Δεν θυμάμαι ποια τράπεζα αναλαμβάνει τις ηλεκτρονικές πληρωμές /POS για την ΔΕΗ)  έχουν συμβατότητα με αυτές τις κάρτες γιατί είναι δημοφιλείς και έχουν συμφωνία γιατί νομίζω δεν θεωρούνται τράπεζες. 

ή απλά δεν γουστάρουν τις δικές μου τράπεζες :P 

Aν μπλοκάρει με μαστερκαρντ δοκίμασε με visa.Πληρώνω έτσι 3 χρόνια,τελευταία ήταν φορά  πριν 12 μέρες.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν έχουν όλες οι τράπεζες/τύποι λογαριασμών και μιλάμε για αστεία ποσά νομίζω ο λογαριασμός μου στην Santander έχει αλλά ειναι κάτι cent μια στο τόσο μονοψήφιος αριθμός cent όχι 3.5 ευρώ ΑΝΑ transaction.

Αυτός στην N26 δεν έχει τίποτα και μάλιστα "Τραβάω" τζάμπα απο όλες τις τράπεζες σε όλο τον πλανήτη και ετκός ΕΕ δοκιμασμένα στην Ελλάδα όμως μου ζητάει το ATM προμήθεια! 

Δεν με κατάλαβες, το point μου ήταν πως στα παίρνουν από αλλού, κάθε τράπεζα κάποιες υπηρεσίες τις χρεώνει φτηνά ή και καθόλου και κάποιες ακριβά, καμία δεν δουλεύει τζάμπα.

Πάντως κόψε κάτι, λίγο χλωμό το κόβω να έχεις τραβήξει με την κάρτα σου λεφτά από ΑΤΜ σε όλες τις τράπεζες σε όλο τον πλανήτη :)

Δημοσ.

Το γελοίο είναι ότι πριν χρόνια που όλοι πήγαιναν γκισέ, οι ταμίες έλεγαν "αν το κάνετε μέσω ίντερνετ είναι πολύ πιο φτηνά...".

Χαχαχα, ωραίο το τυράκι αλλά δυστυχώς ακόμα και αν το είδαμε, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πριν μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η πληρωμή wind μέσω paypal, τέλος. Μόνο κάρτα πλέον.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Το γελοίο είναι ότι πριν χρόνια που όλοι πήγαιναν γκισέ, οι ταμίες έλεγαν "αν το κάνετε μέσω ίντερνετ είναι πολύ πιο φτηνά...".

Χαχαχα, ωραίο το τυράκι αλλά δυστυχώς ακόμα και αν το είδαμε, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πριν μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η πληρωμή wind μέσω paypal, τέλος. Μόνο κάρτα πλέον.

Γιατί γελοίο, δεν ίσχυε? Ακόμα δεν ισχύει?

Για πες το αστείο να γελάσουμε και εμείς.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν με κατάλαβες, το point μου ήταν πως στα παίρνουν από αλλού, κάθε τράπεζα κάποιες υπηρεσίες τις χρεώνει φτηνά ή και καθόλου και κάποιες ακριβά, καμία δεν δουλεύει τζάμπα.

Οι σοβαρές οι τράπεζες βγάζουν λεφτά με το να ειναι τράπεζες (ο κοσμάκης αφήνει τα χρήματα του σε αυτές και αυτές τα επενδύουν για πάρτη τους) + απο δάνεια ασφάλειες κτλ 
όχι απο γυφτιές 3.5 πισώπλατα σε κάθε συναλλαγή.. 

39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πάντως κόψε κάτι, λίγο χλωμό το κόβω να έχεις τραβήξει με την κάρτα σου λεφτά από ΑΤΜ σε όλες τις τράπεζες σε όλο τον πλανήτη :)

Νομίζω αυτό ισχύει γενικά για όλες (τις μεγάλες τουλάχιστον) τράπεζες, αυτό που δεν ειναι σε όλες ειναι το να ειναι δωρεάν η ανάληψη :P Αλλά οκ και με την n26 υπάρχει όριο δωρεάν αναλήψεων απο ATM μετά το όριο αυτό σε χρεώνουν 2 ευρώ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Γιατί γελοίο, δεν ίσχυε? Ακόμα δεν ισχύει?

Για πες το αστείο να γελάσουμε και εμείς.

Αν διαβάσεις όλο το νήμα, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Αν διαβάσεις όλο το νήμα, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Ξέρω περί τίνος πρόκειται, αυτά που έγραψες εσύ όμως δεν βγάζουν νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ξέρω περί τίνος πρόκειται, αυτά που έγραψες εσύ όμως δεν βγάζουν νόημα.

Μια χαρά νόημα βγάζουν. Ως τώρα η δικαιολογία ήταν ότι πληρώναμε τους ταμίες στο γκισέ και ότι το ebanking είναι πάμφθηνο. Τώρα που το ebanking είναι καθεστώς, οι τιμές είναι ίδιες όπως πριν με τους ταμίες. Ακόμα και για ένα λογαριασμό της ΔΕΗ στο μηχάνημα της τράπεζας, το πληρώνεις. Στέλνω έμβασμα 300 ευρώ κάθε μήνα από τράπεζα σε τράπεζα και θέλω ένα 3ευρο ,που σημαίνει 1%. Κάποιοι το λένε 3ευρο, εγώ το λέω 1%.

Χρησιμοποιώ ένα ΑΤΜ σε απομακρυσμένη πόλη άλλης τράπεζας και με περιμένει ο ΔΙΑΣ.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...