intruder99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία από το brandsgalaxy, η οποία ακυρώθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας (λεπτομέρειες εδώ). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη δεν έχω λάβει τα χρήματα. Μέχρι τώρα τους έχω πάρει τηλέφωνο 2 φορές. Την δεύτερη φορά, συγκεκριμένα Δευτέρα 25/07 από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι βλέπουν κάτι περίεργο όσων αφορά την επιστροφή και θα ειδοποιήσουν το λογιστήριο καθώς και την υπεύθυνη. Επίσης, μου είπαν ότι θα λάβω ενημερωτικό email, το οποίο δεν έλαβα μέχρι στιγμής. Την επόμενη Δευτέρα θα πάρω ξανά τηλέφωνο και θα πω ότι είναι η τελευταία εβδομάδα που θα περιμένω. Μετά πού μπορώ να απευθυνθώ; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από intruder99
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από dtk-386
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου. Αυτο! ...και καταγγελία, ρήμαξε τους
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία από το brandsgalaxy, η οποία ακυρώθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας (λεπτομέρειες εδώ). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη δεν έχω λάβει τα χρήματα. Μέχρι τώρα τους έχω πάρει τηλέφωνο 2 φορές. Την δεύτερη φορά, συγκεκριμένα Δευτέρα 25/07 από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι βλέπουν κάτι περίεργο όσων αφορά την επιστροφή και θα ειδοποιήσουν το λογιστήριο καθώς και την υπεύθυνη. Επίσης, μου είπαν ότι θα λάβω ενημερωτικό email, το οποίο δεν έλαβα μέχρι στιγμής. Την επόμενη Δευτέρα θα πάρω ξανά τηλέφωνο και θα πω ότι είναι η τελευταία εβδομάδα που θα περιμένω. Μετά πού μπορώ να απευθυνθώ; Όντως φαίνεται λίγο περίεργο, έχω πάρει αρκετές φορές πράγματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα... Πιστεύω έχεις σημειώσει τα ονόματα από αυτούς που επικοινωνείς? Μφχ
intruder99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου. Είναι σίγουρη λύση ή θα έχω τρεξίματα; Επίσης να τους πω την Δευτέρα ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής;
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, intruder99 είπε Είναι σίγουρη λύση ή θα έχω τρεξίματα; Επίσης να τους πω την Δευτέρα ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής; Δεν είναι κακό να ενοχληθούν. Είναι αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα 1
intruder99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Όντως φαίνεται λίγο περίεργο, έχω πάρει αρκετές φορές πράγματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα... Πιστεύω έχεις σημειώσει τα ονόματα από αυτούς που επικοινωνείς? Μφχ Όχι, δεν έχω σημειώσει ονόματα. Δεν θυμάμαι καν αν μου είπαν τα ονόματά τους οι δυο κυρίες που επικοινώνησα.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, intruder99 είπε Όχι, δεν έχω σημειώσει ονόματα. Δεν θυμάμαι καν αν μου είπαν τα ονόματά τους οι δυο κυρίες που επικοινώνησα. Άσχετο αλλα να μια περίπτωση που η καταγραφή κλήσεων σου λύνει τα χέρια
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, intruder99 είπε Όχι, δεν έχω σημειώσει ονόματα. Δεν θυμάμαι καν αν μου είπαν τα ονόματά τους οι δυο κυρίες που επικοινώνησα. Μην το αφήσεις, επικοινώνησε μάλλον....από Δευτέρα τώρα γιατί λογικά αύριο δεν βλέπω να λειτουργούν συνήθως τα τμήματα αυτά... 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Άσχετο αλλα να μια περίπτωση που η καταγραφή κλήσεων σου λύνει τα χέρια Εννοείς από πλευράς την επιχείρησης ή του καλούντος? Μφχ
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Απο την πλευρά μας, του πελάτη, εσενα και μένα
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απο την πλευρά μας, του πελάτη, εσενα και μένα Και πάλι όμως.... Δεν μπορείς να το παρουσιάσεις κάπου αυτό...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, kormos είπε Και πάλι όμως.... Δεν μπορείς να το παρουσιάσεις κάπου αυτό... Τι να παρουσιάσεις, δεν συνεννοούμαστε νομιζω. Να θυμηθείς ειναι το θεμα, τι έγινε τότε και τι είπατε
kormos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι να παρουσιάσεις, δεν συνεννοούμαστε νομιζω. Να θυμηθείς ειναι το θεμα, τι έγινε τότε και τι είπατε Αν δεν συγκρατείς με ποιον μιλάς.... Υπάρχει αλλού το πρόβλημα....
intruder99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παραδόξως, χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά αφού άνοιξα το θέμα είδα ότι μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, intruder99 είπε Παραδόξως, χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά αφού άνοιξα το θέμα είδα ότι μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Διαβαζουν ινσόμνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα