Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία από το brandsgalaxy, η οποία ακυρώθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας (λεπτομέρειες εδώ). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη δεν έχω λάβει τα χρήματα. Μέχρι τώρα τους έχω πάρει τηλέφωνο 2 φορές. Την δεύτερη φορά, συγκεκριμένα Δευτέρα 25/07 από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι βλέπουν κάτι περίεργο όσων αφορά την επιστροφή και θα ειδοποιήσουν το λογιστήριο καθώς και την υπεύθυνη. Επίσης, μου είπαν ότι θα λάβω ενημερωτικό email, το οποίο δεν έλαβα μέχρι στιγμής. Την επόμενη Δευτέρα θα πάρω ξανά τηλέφωνο και θα πω ότι είναι η τελευταία εβδομάδα που θα περιμένω. Μετά πού μπορώ να απευθυνθώ; 

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Καλησπέρα. Είχα κάνει μια παραγγελία από το brandsgalaxy, η οποία ακυρώθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας (λεπτομέρειες εδώ). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη δεν έχω λάβει τα χρήματα. Μέχρι τώρα τους έχω πάρει τηλέφωνο 2 φορές. Την δεύτερη φορά, συγκεκριμένα Δευτέρα 25/07 από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι βλέπουν κάτι περίεργο όσων αφορά την επιστροφή και θα ειδοποιήσουν το λογιστήριο καθώς και την υπεύθυνη. Επίσης, μου είπαν ότι θα λάβω ενημερωτικό email, το οποίο δεν έλαβα μέχρι στιγμής. Την επόμενη Δευτέρα θα πάρω ξανά τηλέφωνο και θα πω ότι είναι η τελευταία εβδομάδα που θα περιμένω. Μετά πού μπορώ να απευθυνθώ; 

Όντως φαίνεται λίγο περίεργο, έχω πάρει αρκετές φορές πράγματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

Πιστεύω έχεις σημειώσει τα ονόματα από αυτούς που επικοινωνείς?

Μφχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου.

Είναι σίγουρη λύση ή θα έχω τρεξίματα; Επίσης να τους πω την Δευτέρα ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, intruder99 είπε

Είναι σίγουρη λύση ή θα έχω τρεξίματα; Επίσης να τους πω την Δευτέρα ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής;

Δεν είναι κακό να ενοχληθούν. Είναι αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Όντως φαίνεται λίγο περίεργο, έχω πάρει αρκετές φορές πράγματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

Πιστεύω έχεις σημειώσει τα ονόματα από αυτούς που επικοινωνείς?

Μφχ

Όχι, δεν έχω σημειώσει ονόματα. Δεν θυμάμαι καν αν μου είπαν τα ονόματά τους οι δυο κυρίες που επικοινώνησα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Όχι, δεν έχω σημειώσει ονόματα. Δεν θυμάμαι καν αν μου είπαν τα ονόματά τους οι δυο κυρίες που επικοινώνησα.

Άσχετο αλλα να μια περίπτωση που η καταγραφή κλήσεων σου λύνει τα χέρια 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Μην το αφήσεις, επικοινώνησε μάλλον....από Δευτέρα τώρα γιατί λογικά αύριο δεν βλέπω να λειτουργούν συνήθως τα τμήματα αυτά...

12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Άσχετο αλλα να μια περίπτωση που η καταγραφή κλήσεων σου λύνει τα χέρια 

Εννοείς από πλευράς την επιχείρησης ή του καλούντος?

Μφχ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απο την πλευρά μας, του πελάτη, εσενα και μένα 

Και πάλι όμως.... Δεν μπορείς να το παρουσιάσεις κάπου αυτό...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Και πάλι όμως.... Δεν μπορείς να το παρουσιάσεις κάπου αυτό...

Τι να παρουσιάσεις, δεν συνεννοούμαστε νομιζω.

Να θυμηθείς ειναι το θεμα, τι έγινε τότε και τι είπατε 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τι να παρουσιάσεις, δεν συνεννοούμαστε νομιζω.

Να θυμηθείς ειναι το θεμα, τι έγινε τότε και τι είπατε 

Αν δεν συγκρατείς με ποιον μιλάς.... Υπάρχει αλλού το πρόβλημα....

Δημοσ.

Παραδόξως, χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά αφού άνοιξα το θέμα είδα ότι μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Παραδόξως, χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά αφού άνοιξα το θέμα είδα ότι μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. 

Διαβαζουν ινσόμνια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...