Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε Exchange 2013 on premises και SSL πιστοποιητικά για να κάνουμε sign (όχι encrypt) τα εξερχόμενα email. Το ίδιο πιστοποιητικό μπαίνει και στα κινητά για τον ίδιο σκοπό. Μέχρι τώρα συνήθως τα κινητά ειχαν κάποια δικιά τους email εφαρμογή που έδινε την δυνατότητα αυτή. Προσπαθώ να βρώ μια για όλα, να μην έχει καθένας διαφορετική ανάλογα τη συσκευή. Στο Outlook app που δοκίμασα δεν δίνει κάποια επιλογή ή στο aquamail.

Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να υποστηρίζει τη δυνατότητα αυτή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χμμμ, μήπως να δοκιμάσεις την εξαιρετική Nine Folders? Είναι επί πληρωμή, αλλά νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, casuar_gr είπε

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε Exchange 2013 on premises και SSL πιστοποιητικά για να κάνουμε sign (όχι encrypt) τα εξερχόμενα email. Το ίδιο πιστοποιητικό μπαίνει και στα κινητά για τον ίδιο σκοπό. Μέχρι τώρα συνήθως τα κινητά ειχαν κάποια δικιά τους email εφαρμογή που έδινε την δυνατότητα αυτή. Προσπαθώ να βρώ μια για όλα, να μην έχει καθένας διαφορετική ανάλογα τη συσκευή. Στο Outlook app που δοκίμασα δεν δίνει κάποια επιλογή ή στο aquamail.

Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να υποστηρίζει τη δυνατότητα αυτή;

Ευχαριστώ.

Έχεις δει μήπως το BlueMail?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, casuar_gr είπε

Δεν έχει κάτι για sign με certificate από ότι είδα

Χμμμ,

Μπορείς να αναφέρεις (αν είναι εφικτό) ενδεικτικά κάποιες από τις εφαρμογές που γίνεται χρήση τώρα για να δω κάποια στοιχεία ή και δοκιμές?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για παράδειγμα, μία είναι η default email app σε huawei P20 και το app Samsung email σε Samsung συσκευή. Οι οποίες δεν τρέχουν σε άλλου κατασκευαστή (πχ redmi note 11)  :-)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, casuar_gr είπε

Καλησπέρα. Για παράδειγμα, μία είναι η default email app σε huawei P20 και το app Samsung email σε Samsung συσκευή. Οι οποίες δεν τρέχουν σε άλλου κατασκευαστή (πχ redmi note 11)  :-)

Χμμμ κατάλαβα.

Θες να δεις και το Spark?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτό μου βγάζει ότι είναι invalid το πιστοποιητικό του server (που δεν ειναι) και δεν ολοκληρώνει τον λογαριασμό για να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, casuar_gr είπε

Καλησπέρα. Αυτό μου βγάζει ότι είναι invalid το πιστοποιητικό του server (που δεν ειναι) και δεν ολοκληρώνει τον λογαριασμό για να το δοκιμάσω.

Κάτι δεν του αρέσει στο cert τότε? Μπορεί να γίνει κάποιος επανέλεγχος?

Μφχ

Δημοσ.

Ναι το έχω κάνει, δεν έχει θέμα το πιστοποιητικό. Όλες οι άλλες εφαρμογές που δοκίμασα ολοκληρώνουν επιτυχώς το account

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...