Προς το περιεχόμενο

unlock iphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, εχω στη κατοχή μ ενα iphone 11 απο συγγενή που επεβίωσε .... γνωρίζει κάποιος πως μπορω να το ανοίξω?? εχει pin !!δεν εχω ουτε mail ουτε απόδειξη αγοράς, μονο τ κουτι της συσκευης 

Δημοσ.

εννοείς Απεβίωσε;

Τοτε το ξεχνάς.

14 λεπτά πριν, Gvas_7 είπε

καλησπέρα, εχω στη κατοχή μ ενα iphone 11 απο συγγενή που επεβίωσε .... γνωρίζει κάποιος πως μπορω να το ανοίξω?? εχει pin !!δεν εχω ουτε mail ουτε απόδειξη αγοράς, μονο τ κουτι της συσκευης 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gvas_7 είπε

Απεβίωσε και το iPhone μαζί του…… πραγματικά θαυμάζουμε τους λόγους που βρίσκεται για να ρωτήσετε πως θα χρησιμοποιήσετε τα iPhone που «βρέθηκαν» στα χέρια σας….

Δημοσ.
Στις 29/7/2022 στις 12:32 ΜΜ, Gvas_7 είπε

Καλή αρχή, στην παρουσία σου :) 

Το βάζετε στο συρτάρι για να τον θυμάστε... 

Δημοσ.
Στις 30/7/2022 στις 2:18 ΠΜ, costas1973 είπε

Απεβίωσε και το iPhone μαζί του…… πραγματικά θαυμάζουμε τους λόγους που βρίσκεται για να ρωτήσετε πως θα χρησιμοποιήσετε τα iPhone που «βρέθηκαν» στα χέρια σας….

Μπορει να εισαι καχυποπτος αλλα θα εκπλαγεις ποσο συχνο προβλημα ειναι δυατυχως

Δημοσ.
2 hours ago, BrianMolko said:

Μπορει να εισαι καχυποπτος αλλα θα εκπλαγεις ποσο συχνο προβλημα ειναι δυατυχως

Γιατί είναι πρόβλημα; Πώς προεξοφλείς ότι ο εκλιπών θα ήθελε να έχουν πρόσβαση στη συσκευή του οι συγγενείς;

Anyway...

https://support.apple.com/en-us/HT208510

• Like 2
Δημοσ.

ενημερωτικά, εδώ και λίγο καιρό μπορείς να ορίσεις ένα Apple ID το οποιο θα ειναι ο κληρονόμος του δικου σου Apple ID οταν φύγεις απο τον ματαιο τούτο κόσμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...