antirix024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ένα ηλεκτρικό micro car αλλά το θέλω με leasing για να μπορώ να το περνάω κάθε χρόνο στα έξοδα μου (έχω ατομική επιχείρηση). Ο στόχος μου είναι να έχω ένα μικρό ηλεκτρικό για την μετακίνηση στην Αθήνα και να κρατήσω το Diesel για τα ταξίδια εκτός Αθηνών. Και ταυτόχρονα να δηλώνω κάθε μήνα έξοδα για να μειώσω την ετήσια φορολογία. Πως σας φαίνεται σαν ιδεά; Αξίζει; Δεν θα ήθελα κανονικό ηλεκτρικό γιατί δεν το χρειάζομαι στην Αθήνα και γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Άλλες προτάσεις είναι καλοδεχούμενες. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από antirix024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Σαν ιδέα καλή είναι αν εξαιρέσεις ότι αυτά στην ουσία είναι κουβάδες με ρόδες, αλλά... Πόσα θα είναι τα ετήσια έξοδα του? Πόσα από αυτά θα μπορείς να τα περνάς ως έξοδα στην επιχείρηση? Αυτά που θα περνάς ως έξοδα στην επιχείρηση θα σου μειώσουν το φόρο που θα πληρώνεις, και αν ναι κατά πόσο? Η πρόταση μου είναι πρώτα να μιλήσεις με τον λογιστή σου, και μετά με κάποια εταιρεία leasing, μόνο έτσι θα μπορέσεις να κρίνεις αν αξίζει ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα