chrisgav Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλημερα παιδια, Ηθελα να ρωτησω το εξης για οποιον ξερει. Οταν στην δηλωση γραφει οτι εχεις π.χ. εισοδημα 2000 ευρω απο τα οποία παρακρατήθηκε φόρος 500 ευρώ (δηλαδή 1500 ήταν τα καθαρά), αυτό σημαίνει (αν αφήσουμε τελείως εκτός κάθε αλλο τεκμήριο διαβιωσης, αυτοκινητων κλπ) οτι αν πας να κανεις καποια αγορα θα υπολογισεις για το ποθεν εσχες σου 1500 ή 2000 για τον συγκεκριμενο χρονο ως αποταμιευση εκεινου του ετους? Ουσιαστικα η ερωτηση μου ειναι αν ο φορος προσμετραται στο ποθεν εσχες. Ο λογιστης μου δεν ηταν σιγουρος και ειπε θα το ψαξει (γιατι βγαινω οριακα και εχει σημασια), οποτε ηθελα μια 2η γνωμη απο καποιον που εχει τυχει να αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα. Ευχαριστω πολυ!
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μήπως να άλλαζες λογιστή? Μην μπερδεύεσαι με το μπακαλίστικο "καθαρό" που βγαίνει αφαιρώντας τα 500 από τα 2000, το διαθέσιμο ποσό για κάποια αγορά προκύπτει από το δηλωμένο εισόδημα μείον τα τεκμήρια.
chrisgav Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε δηλωμένο εισόδημα Στην περιπτωση μου δηλαδη ειναι το 2000, σωστα? 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μήπως να άλλαζες λογιστή? Ολα στην ωρα τους
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, chrisgav είπε Στην περιπτωση μου δηλαδη ειναι το 2000, σωστα? Ε ναι. 11 λεπτά πριν, chrisgav είπε Ολα στην ωρα τους 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα