μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Εχθές πήγα το αυτοκίνητο για πλύσιμο, λέω ααα άντε ας το παίξω large. Γιατί συνήθως το πλένω εγώ. Σήμερα βλέπω το ένα φανάρι που είναι σε άψογη κατάσταση αν σκεφτείς τα χρόνια, να έχει φύγει λίγο το λούστρο. Λογικά από το πιεστικό γιατί θα είχε μυγακι ή ρετσίνι και ο τύπος θα το έφερε στους 5 πόντους Τη βοήθεια σας μαστόρια. Κάτι τοπικά να κάνω να μην ανοίξει κι άλλο με το επόμενο πλύσιμο. Κάπου είχα διαβάσει για το χρώμα του αυτοκινήτου να βάλεις βερνίκι νυχιών αλλά στο πλαστικό δεν ξέρω τι θα κάνει... 1
thanasisxask Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Εχθές πήγα το αυτοκίνητο για πλύσιμο, λέω ααα άντε ας το παίξω large. Γιατί συνήθως το πλένω εγώ. Σήμερα βλέπω το ένα φανάρι που είναι σε άψογη κατάσταση αν σκεφτείς τα χρόνια, να έχει φύγει λίγο το λούστρο. Λογικά από το πιεστικό γιατί θα είχε μυγακι ή ρετσίνι και ο τύπος θα το έφερε στους 5 πόντους Τη βοήθεια σας μαστόρια. Κάτι τοπικά να κάνω να μην ανοίξει κι άλλο με το επόμενο πλύσιμο. Κάπου είχα διαβάσει για το χρώμα του αυτοκινήτου να βάλεις βερνίκι νυχιών αλλά στο πλαστικό δεν ξέρω τι θα κάνει... Εγώ νομίζω ότι έχει φύγει και το χρώμα.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Φανάρι βλέπουμε στη φώτο; Αν ναι, γυαλοχάρταρέ το με ψιλό (1000+) [και νερό] σε 2-3 στάδια και ξαναλούστραρέ το... Btw στα 5 εκατοστά δε σπάει λούστρο με πλυστικό μηχάνημα, ούτε στο τέρμα να είναι. Προφανώς είχε ξεφτίσει ήδη "ένα τσακ" και το σήκωσε. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Επρεπε να έχει λούστρο;Μπας και τα είχαν ξεθαμπώσει κάποια στιγμή;
tzotzo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Επρεπε να έχει λούστρο;Μπας και τα είχαν ξεθαμπώσει κάποια στιγμή; Όχι τα πλαστικα φανάρια , εκ κατασκευής, έχουν μια επίστρωση, η οποία φθείρεται και πολυμερίζεται. Σε καμμία περίπτωση δεν ξεφλουδίζει. Αν είναι φανάρι, αυτό που δεν βλέπουμε, έχει ξαναβερνικωθει, και έχει γίνει πολύ κακής ποιότητας δουλειά.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Haldol είπε Φανάρι βλέπουμε στη φώτο; Αν ναι, γυαλοχάρταρέ το με ψιλό (1000+) [και νερό] σε 2-3 στάδια και ξαναλούστραρέ το... Btw στα 5 εκατοστά δε σπάει λούστρο με πλυστικό μηχάνημα, ούτε στο τέρμα να είναι. Προφανώς είχε ξεφτίσει ήδη "ένα τσακ" και το σήκωσε. Πολύ διαδικασία Τοπικά θέλω να κάνω κάτι Συμφωνώ αυτό που λες για την πίεση. Ωστόσο έχω δει σε βιολογικό να φεύγει χρώμα αυτοκινήτου *Ναι φανάρι είναι * 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επρεπε να έχει λούστρο;Μπας και τα είχαν ξεθαμπώσει κάποια στιγμή; Κάτι έχει από το εργοστάσιο αλλιώς θάμπωναν αμέσως
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Tι αμάξι είναι;Αυτό κάνει λίγο μπλε.... Εχεις λίγο πιο μακρινές φωτό;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 11:17 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Tι αμάξι είναι;Αυτό κάνει λίγο μπλε.... Εχεις λίγο πιο μακρινές φωτό; VW Δεν είναι μπλε Κανονικό είναι διάφανο Απλά παραμορφώνει λόγω της φωτό Κανονικό φανάρι εργοστασιακό Πιο μακρινή είναι μεγάλη η ανάλυση και δεν με αφήνει το ινσομνια να ανεβάσω
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε VW Δεν είναι μπλε Κανονικό είναι διάφανο Απλά παραμορφώνει λόγω της φωτό Κανονικό φανάρι εργοστασιακό Πιο μακρινή είναι μεγάλη η ανάλυση και δεν με αφήνει το ινσομνια να ανεβάσω To έχεις αγοράσει καινούργιο το αμάξι;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To έχεις αγοράσει καινούργιο το αμάξι; Όχι Αλλά είναι γνήσιο το φανάρι Και δεν πρέπει να έχει δεχτεί επισκευή τρίψιμο κτλ
Pwpwpw Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Φιλε βαλε μια φωτο ποιο μακρινη. Στην φωτο που εβαλες δεν μπορουμε να καταλαβουμε τιποτα, για την ακριβεια δεν μοιαζει καν με φαναρι αυτο που φαινεται Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε βαλε μια φωτο ποιο μακρινη. Στην φωτο που εβαλες δεν μπορουμε να καταλαβουμε τιποτα, για την ακριβεια δεν μοιαζει καν με φαναρι αυτο που φαινεται
tzotzo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μπαρμπαγιωργο. Το φανάρι έχει τριφτει και περαστεί βερνίκι. Τρίψιμο με 400-600-800 και πέρασμα με βερνίκι. 15 λεπτά δουλειά. Στις 29/7/2022 στις 10:42 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Συμφωνώ αυτό που λες για την πίεση. Ωστόσο έχω δει σε βιολογικό να φεύγει χρώμα αυτοκινήτου Ο βιολογικός τι σχέση έχει με τη βαφή του αυτοκινήτου; Τα λες μπερδεμένα μπαρμπαγιωργο
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Μπαρμπαγιωργο. Το φανάρι έχει τριφτει και περαστεί βερνίκι. Τρίψιμο με 400-600-800 και πέρασμα με βερνίκι. 15 λεπτά δουλειά. Ο βιολογικός τι σχέση έχει με τη βαφή του αυτοκινήτου; Τα λες μπερδεμένα μπαρμπαγιωργο Τι βερνίκι; Τυχαίο συμβάν το βιολογικό. Με πιεστικό το έπλενε και έφυγε το χρώμα Στις 29/7/2022 στις 5:38 ΜΜ, tzotzo είπε Αν είναι φανάρι, αυτό που δεν βλέπουμε, έχει ξαναβερνικωθει, και έχει γίνει πολύ κακής ποιότητας δουλειά. Κακή ποιότητα που είναι σαν καινούργιο, εφόσον λες οτι έχει βερνικωθει και έχει κρατήσει τόσα χρόνια; ; Ποια είναι δηλαδή η καλή ποιότητα γιατί ψάχνω να κάνω ένα άλλο αυτοκίνητο που είναι χάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα