Προς το περιεχόμενο

Προβληματάκι με το Realme 8.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dimitris_213,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πας σπίτι δες πίσω στο κουτί εάν είναι ίδιες οι μπάντες με το δικό μου.

Εάν είναι ίδιες είναι ευρωπαϊκό αν όχι είναι από Ινδία.

IMG_20220730_121704__01.jpg.6bf36a6e32ce79fed7534ed00a3f2733.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευρωπαϊκό είναι . Θα προσπαθήσω να στο στείλω αλλιώς 

1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Εννοείς αυτή τη κόκκινη που είναι στη πρώτη φώτο πάνω δεξιά, δίπλα απο το πληροφορίες για τη συσκευή;

Όχι. Αυτή είναι επειδή έχω ενημέρωση λογισμικού 

Επεξ/σία από dimitris_213
Δημοσ.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν κάνεις εγγραφή οθόνης, δεν σου εμφανίζει ένα λευκό κύκλο ώστε να φαίνεται που ακουμπάς στην οθόνη; Ε σε εμένα αυτό έχει μείνει και όταν σταμάτησα την εγγραφή οθόνης και τώρα σε ότι κάνω στο κινητό εμφανίζεται αυτός ο κύκλος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν κάνεις εγγραφή οθόνης, δεν σου εμφανίζει ένα λευκό κύκλο ώστε να φαίνεται που ακουμπάς στην οθόνη; Ε σε εμένα αυτό έχει μείνει και όταν σταμάτησα την εγγραφή οθόνης και τώρα σε ότι κάνω στο κινητό εμφανίζεται αυτός ο κύκλος.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις την εγγραφής οθόνης και δές τέρμα κάτω, έχει μια ρύθμιση που αφορά τα screen taps. Βεβαιώσου ότι είναι σβηστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

https://1drv.ms/v/s!AmdIssUuFeKKzSs2trFo-GeV-1fY 

Για δες τώρα μπορείς να το δεις;

Δίπλα στην ώρα το κόκκινο δεν είναι η εγγραφή οθόνης?

Για δες και στο δικό μου τις ρυθμίσεις 

Εάν και πάλι δεν κάνεις κάτι τότε backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σαν τελική επιλογή.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Αυτό γενικά σαν ρύθμιση βρίσκεται στις επιλογές προγραμματιστών (ή ρυθμίσεις προγραμματιστή, ανάλογα πως το λέει το κάθε κινητό). Ονομάζεται "εμφάνιση αγγιγμάτων οθόνης" ή κάτι παρόμοιο. Τσέκαρε μία σε αυτές τις ρυθμίσεις αν είναι ανοιχτό εκεί και κλείστο. Αν είναι απενεργοποιημένο αυτό και το εμφανίζει, τότε θα υπάρχει κάποιο bug.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε

Αυτό γενικά σαν ρύθμιση βρίσκεται στις επιλογές προγραμματιστών (ή ρυθμίσεις προγραμματιστή, ανάλογα πως το λέει το κάθε κινητό). Ονομάζεται "εμφάνιση αγγιγμάτων οθόνης" ή κάτι παρόμοιο. Τσέκαρε μία σε αυτές τις ρυθμίσεις αν είναι ανοιχτό εκεί και κλείστο. Αν είναι απενεργοποιημένο αυτό και το εμφανίζει, τότε θα υπάρχει κάποιο bug.

Το σύμβολο τις εγγραφής οθόνης δεν είναι σβηστό εάν παρατηρήσεις πάνω αριστερά.

Αυτό μάλλον δημιουργεί και την κουκίδα στην οθόνη.

Στο βίντεο που ανέβασα και σε εμένα φαίνεται αλλά μετά όταν το κλείνω φεύγει και η κουκίδα.

• Λύση
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το σύμβολο τις εγγραφής οθόνης δεν είναι σβηστό εάν παρατηρήσεις πάνω αριστερά.

Αυτό μάλλον δημιουργεί και την κουκίδα στην οθόνη.

Στο βίντεο που ανέβασα και σε εμένα φαίνεται αλλά μετά όταν το κλείνω φεύγει και η κουκίδα.

Ναι τι ξέρω όταν είναι ενεργή η εγγραφή οθόνης το σύμβολο είναι εκεί. Απλά όταν σταματάει η εγγραφή και φεύγει το σύμβολο, ο λευκό κύκλος παραμένει.

55 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε

Φίλε αυτό ήτανε. Τι έκλεισα και επιτέλους σταμάτησε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε. Να είστε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται απο τον κατασκευαστή στο λειτουργικό η υποστηρίζεται απο συγκεκριμένη έκδοση android;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται απο τον κατασκευαστή στο λειτουργικό η υποστηρίζεται απο συγκεκριμένη έκδοση android;

Δεν το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια. Εγώ την βρήκα στο realme πρώτη φορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Απο που μπορω να το παρω το realme 8 αλλα να ειναι ευρωπαικο;;

Έχει απαντηθεί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...