Προς το περιεχόμενο

Προβληματάκι με το Realme 8.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dimitris_213,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εχθές χρησιμοποίησα την εγγραφή οθόνης για να δείξω κάτι σε ένα φιλαράκι που έχουμε το ίδιο κινητό. Με το που τελείωσα και του έστειλα το βίντεο, δεν φεύγει αυτό  το σημαδάκι, η στρόγγυλη κουκίδα που ενεργοποιήθηκε με την εγγραφή οθόνης, αυτή που δείχνει σε ποιο σημείο "πατάς στην οθόνη" , Πράγμα που είναι αρκετά ενοχλητικό. Έκανα επανεκκίνηση, το έκλεισα το ξανά άνοιξα το κινητό, τπτ. Η κουκίδα παραμένει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να φύγει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν κάνεις την εγγραφή έχει το κόκκινο κύκλο,την παύση την ρύθμιση και το X σωστά?

Μετά την εγγραφή έχει  τρία σύμβολα, το κόκκινο τετράγωνο ,την παύση και την ρύθμιση.

Εσύ πατάς το κόκκινο τετράγωνο και φεύγει.

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι και αυτό έκανα και εγώ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Απλά μετά έμεινε αυτή η κουκίδα και μου έχει σπάσει τα νεύρα....

Δημοσ.

Επειδή το έκανα στο δικό μου ,εμένα έφυγε.

Τώρα σε εσένα μπορεί να κόλλησε.

Πήγαινε στις εφαρμογές από τις ρυθμίσεις και βρες την εγγραφή οθόνης και κάνε μια εκκαθάριση μνήμης και αποθήκευση χώρου.

Κάνε και μια επανεκκίνηση να δεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για βγάλε ένα screenshot 

Χτες το δικό μου έκανε ενημέρωση και ήταν στα 1.3 GB. 

Στο δικό σου έγινε? 

Από πού το πήρες? 

Είναι EU?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Για βγάλε ένα screenshot 

Χτες το δικό μου έκανε ενημέρωση και ήταν στα 1.3 GB. 

Στο δικό σου έγινε? 

Από πού το πήρες? 

Είναι EU?

Το πήρα από Skroutz, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια από ποιο κατάστημα. Τώρα μου την έβγαλε και εμένα την ενημέρωση, νομίζω είναι EU

Δημοσ.

17 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Screenshot_2022-07-30-11-58-21-51_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg.7a3061ad23dddd7fe428f193b6354ab5.jpgScreenshot_2022-07-30-11-58-30-89_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg.e996ef438246e980e40d223413ade6b6.jpg

Είμαι στη δουλειά τώρα και το κουτί είναι σπίτι, αυτά τα screensgot σου κάνουν?

Εννοείς αυτή τη κόκκινη που είναι στη πρώτη φώτο πάνω δεξιά, δίπλα απο το πληροφορίες για τη συσκευή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...