Rattlehead Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κινητό σε προσφορά από το επίσημο site με εφαρμογή κωδικού OP10PRO στο checkout https://www.oneplus.com/gr/oneplus-10-pro Εδώ το βρίσκουμε από 733€ χωρίς διαθεσιμοτητα Επίσης και η έκδοση 12/256 στα 799€ με τον ίδιο κωδικο Amazon Ιταλιας Αν δεν θεωρηθεί προσφορά ας διαγραφεί. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Rattlehead 1 1
szaf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Υπαρχει τροπος να κοπει τιμολογιο ή να γινει αποφορολογηση;
Rattlehead Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, szaf είπε Υπαρχει τροπος να κοπει τιμολογιο ή να γινει αποφορολογηση; Δεν έχει τύχει να αγοράσω με τον τρόπο αυτό,έχει chat,στείλε τους να δεις τι θα σου απαντησουν
giantzeron Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Thanks 🙏 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από giantzeron 1
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο το επισημο site τιμολογιο χωρις αποφορολογηση δινουν μετα απο 14 μερες για να ληξει το δικαιωμα υπαναχωρησης Αν εχει κανει price match το Amazon βαρεστε απο εκει γιατι απο το επισημο στην εγγυηση τα μασανε πλεον ενω το Amazon σου κανει αλλαγη μπαμ μπαμ χωρις μα μου Για το τηλεφωνο τωρα,δεν ειναι η Oneplus που ξεραμε και εχει μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο ακομα και απο την Realme που ειναι αδερφακια. Κοιτα και προς τα εκει Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Sotosgl 15 2
nikos16717 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, szaf είπε Υπαρχει τροπος να κοπει τιμολογιο ή να γινει αποφορολογηση; Μίλησα μαζί τους στο chat μια και με ενδιέφερε και εμένα η αποφορολόγηση αλλά μου είπαν ότι δεν κάνουν. Μπορούν να σου στείλουν τιμολόγιο που να φαίνεται ο ΦΠΑ κτλ για να το περάσεις στα έξοδα σου αφού γίνει η αγορά. Κάπου διάβασα βέβαια ότι σου στέλνουν το τιμολόγιο μετά από 14 μέρες από την παραλαβή για να έχουν περάσει οι μέρες που μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αγοράς. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από nikos16717 3
szaf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Μίλησα μαζί τους στο chat μια και με ενδιέφερε και εμένα η αποφορολόγηση αλλά μου είπαν ότι δεν κάνουν. Μπορούν να σου στείλουν τιμολόγιο που να φαίνεται ο ΦΠΑ κτλ για να το περάσεις στα έξοδα σου αφού γίνει η αγορά. Κάπου διάβασα βέβαια ότι σου στέλνουν το τιμολόγιο μετά από 14 μέρες από την παραλαβή για να έχουν περάσει οι μέρες που μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αγοράς. Οπότε το περνάμε λογικά κανονικά στα εξοδα και μετράει και το ΦΠΑ, σωστά;
nikos16717 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, szaf είπε Οπότε το περνάμε λογικά κανονικά στα εξοδα και μετράει και το ΦΠΑ, σωστά; Στο chat αυτο κατάλαβα. Απλά μετά την αγόρά θα πρέπει να ζητήσεις να σου το στείλουν. Ρώτησα ξεκάθαρα (νομίζω), και μου απάντησε ότι στο τιμολόγιο θα αναφέρει ότι η συσκευή κοστίζει 563,71€ , ο ΦΠΑ είναι 135,29€ και το τελικό σύνολο 699€. Οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
ostvarivanje Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 11:47 ΠΜ, Sotosgl είπε Για το τηλεφωνο τωρα,δεν ειναι η Oneplus που ξεραμε και εχει μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο ακομα και απο την Realme που ειναι αδερφακια. Εννοείς ότι δεν είναι καλό δεν τηλέφωνο; Έχει κάποιες συγκεκριμένες ελλείψεις ή τέλος πάντων είναι πίσω από τον ανταγωνισμό σε συγκεκριμένα πράγματα; Το ρωτάω ως κάτοχος 5 συσκευών OnePlus και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ 7προ και 8 προ ως κύριο, αλλά αύριο - μεθαύριο μπορεί να σκεφτώ και το 10προ. Πάντως η εμπειρία μου με αλλαγή οθόνης στο 8προ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και έκαναν πάνω από 20 μέρες για να μου το επιστρέψουν!
mp44christos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 5 minutes ago, ostvarivanje said: Εννοείς ότι δεν είναι καλό δεν τηλέφωνο; Έχει κάποιες συγκεκριμένες ελλείψεις ή τέλος πάντων είναι πίσω από τον ανταγωνισμό σε συγκεκριμένα πράγματα; Το ρωτάω ως κάτοχος 5 συσκευών OnePlus και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ 7προ και 8 προ ως κύριο, αλλά αύριο - μεθαύριο μπορεί να σκεφτώ και το 10προ. Πάντως η εμπειρία μου με αλλαγή οθόνης στο 8προ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και έκαναν πάνω από 20 μέρες για να μου το επιστρέψουν! Εννοεί οτι σε αυτα τα λεφτα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Δεν εχει κατι το ιδιαίτερο σε τιμη η χαρακτηριστικά. Βσκ ολα τα κινητά πλεον ειναι τα ιδια και τη δουλεια σου την κανεις και με ενα των 100 ευρω.
Sotosgl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εννοείς ότι δεν είναι καλό δεν τηλέφωνο; Έχει κάποιες συγκεκριμένες ελλείψεις ή τέλος πάντων είναι πίσω από τον ανταγωνισμό σε συγκεκριμένα πράγματα; Το ρωτάω ως κάτοχος 5 συσκευών OnePlus και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ 7προ και 8 προ ως κύριο, αλλά αύριο - μεθαύριο μπορεί να σκεφτώ και το 10προ. Πάντως η εμπειρία μου με αλλαγή οθόνης στο 8προ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και έκαναν πάνω από 20 μέρες για να μου το επιστρέψουν! Εχω κανει και συγκριτικο βιντεο με το συγκεκριμενο και ολες τις φετινες ναυαρχιδες Εχω μπροστα μου ακομα το Oneplus 9 Pro μου διπλα ενα 8 Pro και για πολλα χρονια ειχα main Oneplus αλλα το 10 δεν τα αξιζει και δεν με βλεπω να ξαναγυρναω Μην το βλεπετε ομως εγωιστικα,οταν μπορεις και δοκιμαζεις ολα τα κινητα και δεν εχεις συμφερων μπορεις να κραζεις την Xiaomi και ας σε ανεβαζε,την Oneplus που ηταν το στανταρακι σου κλπ και στην τελικη μονο απο χαμηλες πωλησεις χαμπαριαζουν ΑΝ δεν εχουν αποφασισει να θαψουν μια μαρκα επειδη θελουν να ριξουν το βαρος στις αλλες εταιρειες του ομιλου τους. Στο συγκριτικο και με blindtest το Realme απεδιδε καλυτερα απλα οχι οτι ενα κινητο των 100€ κανει την ιδια δουλεια 3
mp44christos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 26 minutes ago, Sotosgl said: απλα οχι οτι ενα κινητο των 100€ κανει την ιδια δουλεια Δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι τη δουλεία σου την κανεις και με ενα των 100. Οχι οτι κανει την ιδια δουλεία (δηλ εχει τις ιδιες δυνατότητές). Και με δουλεια δεν εννοω παιχνιδια και φωτογραφιες σε κλαμπ. Αλλα μαιλ, μεσεντζερ, μια φωτο στην παραλια η φωτογραφία καμαι σημείωσή κοκ. 99% των ανθρώπων αυτο κανει με το κινητο του. Εμεις ανήκουμε στο 1% που αν δε δουμε 120χζ παμε τρελοκομείο.
Rattlehead Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.it/dp/B09SGMR7P8 Διαθέσιμο από Amazon.it στα 712.85€ κλικαροντας το κουτάκι για 50€ έκπτωση. Και με τιμολόγιο αποφορολογηση κανονικά περίπου 560€. 5 ώρες πριν, Sotosgl είπε Εχω κανει και συγκριτικο βιντεο με το συγκεκριμενο και ολες τις φετινες ναυαρχιδες Εχω μπροστα μου ακομα το Oneplus 9 Pro μου διπλα ενα 8 Pro και για πολλα χρονια ειχα main Oneplus αλλα το 10 δεν τα αξιζει και δεν με βλεπω να ξαναγυρναω Μην το βλεπετε ομως εγωιστικα,οταν μπορεις και δοκιμαζεις ολα τα κινητα και δεν εχεις συμφερων μπορεις να κραζεις την Xiaomi και ας σε ανεβαζε,την Oneplus που ηταν το στανταρακι σου κλπ και στην τελικη μονο απο χαμηλες πωλησεις χαμπαριαζουν ΑΝ δεν εχουν αποφασισει να θαψουν μια μαρκα επειδη θελουν να ριξουν το βαρος στις αλλες εταιρειες του ομιλου τους. Στο συγκριτικο και με blindtest το Realme απεδιδε καλυτερα απλα οχι οτι ενα κινητο των 100€ κανει την ιδια δουλεια Η Realme (GT master edition)εμένα με απογοήτευσε.Περα από την κάμερα,όλα τα υπόλοιπα έχουν τα θεματακια τους.Ιδιως το touch που στο service menu δουλεύει κανονικά,αλλά σε scroll ,όταν σταματάς και πας να πατησεις,παταει στο γάμο του Καραγκιόζη.Google discover απενεργοποίηση μόνο με adb(ο μέσος χρήστης το "παντρεύεται") και αρκετά άλλα που το έστειλαν για αγγελία στο insomnia.Φικος με το GT ,τα ιδια Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Rattlehead 1
Sotosgl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε https://www.amazon.it/dp/B09SGMR7P8 Διαθέσιμο από Amazon.it στα 712.85€ κλικαροντας το κουτάκι για 50€ έκπτωση. Και με τιμολόγιο αποφορολογηση κανονικά περίπου 560€. Η Realme (GT master edition)εμένα με απογοήτευσε.Περα από την κάμερα,όλα τα υπόλοιπα έχουν τα θεματακια τους.Ιδιως το touch που στο service menu δουλεύει κανονικά,αλλά σε scroll ,όταν σταματάς και πας να πατησεις,παταει στο γάμο του Καραγκιόζη.Google discover απενεργοποίηση μόνο με adb(ο μέσος χρήστης το "παντρεύεται") και αρκετά άλλα που το έστειλαν για αγγελία στο insomnia.Φικος με το GT ,τα ιδια Ωραιος οποιος το εψηνε καρφι Amazon και δεν χανει. Σε φουσκωμα μπαταριας Oneplus 8 Pro επειδη το ειχα για αυτοματισμους και streams κατι μηνες ανοιχτο και μονιμα στο γραφειο σε ασυρματη φορτιση φουσκωσε η μπαταρια,τους το ειπα και μου λενε ειναι επικινδυνο στην μεταφορα για επιστροφη και μου εκαναν αμεσα refund. Εστειλα στην Oneplus να δω αν θα αναλαβουν την επισκευη και το δεχτηκαν κανονικα Κατευθειαν απο το site της Oneplus ΑΝ δεν ειναι τρομερα χαμηλοτερη η τιμη δεν υπαρχει λογος να το αγορασεις Οσο για το Master Edition δεν εχουν σχεση τα mid range με τα high end αλλα και απο μοντελο σε μοντελο υπαρχουν πολλες διαφορες Δες πχ Realme Gt Neo 2 που παραμενει τρελο VFM και στανταρ προταση για κινητο εως 300€,φωτογραφικα το Realme 9 Pro+ ενω τα master editions και τα σκετα 9 8 δεν τα κοιταμε καν πλεον 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα