Xdarkgamer1996X Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει ή έχει ασχοληθεί. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Πρέπει να πάω σε τέτοιο γραφείο ή να πάω στο υπουργείο μεταφορών για παράδειγμα;;; Θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητο που από Βουλγαρίκες σε Έλληνικες πινακίδες. Είμαι από την Βουλγαρία, έχω ταυτότητα βουλγαρική αλλά είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος εδώ και 15 χρόνια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Xdarkgamer1996X είπε Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει ή έχει ασχοληθεί. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Πρέπει να πάω σε τέτοιο γραφείο ή να πάω στο υπουργείο μεταφορών για παράδειγμα;;; Θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητο που από Βουλγαρίκες σε Έλληνικες πινακίδες. Είμαι από την Βουλγαρία, έχω ταυτότητα βουλγαρική αλλά είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος εδώ και 15 χρόνια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊 Μαλλον θα ειστε απο τους πρωτους που θα το κανουν......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdarkgamer1996X Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ναι το κόστος είναι περίπου ίδιο μην πω και παραπάνω με βενζίνες και όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 2:50 ΠΜ, Xdarkgamer1996X είπε Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει ή έχει ασχοληθεί. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Πρέπει να πάω σε τέτοιο γραφείο ή να πάω στο υπουργείο μεταφορών για παράδειγμα;;; Θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητο που από Βουλγαρίκες σε Έλληνικες πινακίδες. Είμαι από την Βουλγαρία, έχω ταυτότητα βουλγαρική αλλά είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος εδώ και 15 χρόνια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊 Ο εκτελωνισμός και η έκδοση ελληνικών πινακίδων είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες, με την πρώτη ασχολείται το τελωνείο και με την δεύτερη η διεύθυνση μεταφορών, θα χρειαστείς και τις δύο υπηρεσίες με τη σειρά που τις ανέφερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdarkgamer1996X Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει από εμένα ή να πάω σε εκτελωνιστη; Γνωρίζει κάποιος τι κόστος έχει σε εκτελωνιστη περίπου και γενικά η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 9:46 ΠΜ, costas1973 είπε Μαλλον θα ειστε απο τους πρωτους που θα το κανουν......... Υπογράφηκε συμφωνία Ελλάδας Βουλγαρίας για το θέμα των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν με βουλγαρικές πινακίδες και 'σφιξαν' τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Xdarkgamer1996X είπε Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει από εμένα ή να πάω σε εκτελωνιστη; Γνωρίζει κάποιος τι κόστος έχει σε εκτελωνιστη περίπου και γενικά η διαδικασία; Ο εκτελωνισμός θα γινει σε εκτελωνιστη.Το κάνει αυτός. Μολις πλήρωσεις το τέλος ταξινόμησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μετά πας εσύ στη διεύθυνσή μεταφορών της περιοχής σου, πλήρωνεις κάτι παραβολα για τις πινακίδες, πληρωνεις τελη κυκλοφοριας και παίρνεις πινακίδες. Δεν ξέρω με το Κτεο τι γίνεται πλέον. Οταν το εκτελωνισα εγώ το 2017,με γερμανικο κτεο σε ισχύ για άλλον ένα χρόνο, έπρεπε να περάσω ελληνικό κτεο, πριν πάρω πινακίδες. Δεν ξερω αν ισχύει ακόμα αυτό ή όχι. Τέλος το τέλος ταξινόμησης εξαρτάται απο τα κυβικα, τη χρονολογια, τα χλμ, την τιμή που είχε το αμάξι καινούριο Ελλάδα, τους ρυπους, τον εξοπλισμό κλπ. Τριτοκοσμικη δηλαδή κατάσταση για χώρα Ε. Ε.,η μοναδική μπανανια στην Ευρώπη στο θέμα του αυτοκινήτου. Αν είναι παλιό, έχει περιβαλλοντικο χαράτσι, 3000 ευρώ για Euro 4 και 1000 ευρω για ω Euro 5,αν ειναι πιο παλιό, δηλαδή Euro 3 και κάτω, δεν εκτελωνιζεται. Γενικα ο εκτελωνιστης θα σου τα εξηγήσει όλα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Υπογράφηκε συμφωνία Ελλάδας Βουλγαρίας για το θέμα των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν με βουλγαρικές πινακίδες και 'σφιξαν' τα πράγματα. Το θέμα είναι να εφαρμοστεί ο νόμος που υπάρχει….. αλλά στο Ελλαδιστάν χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Υπογράφηκε συμφωνία Ελλάδας Βουλγαρίας για το θέμα των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν με βουλγαρικές πινακίδες και 'σφιξαν' τα πράγματα. Αφου τα κυνηγάνε ποσα χρόνια. 12/01/2017 https://www.newsit.gr/oikonomia/kynigi-sta-polyteli-ix-ellinon-me-voylgarikes-pinakides/1083519/ 17/06/2013 https://www.neakriti.gr/article/oikonomia/1048016/sdoe-katasxesi-polytelwn-i-x-me-pinakides-boylgarias/AMP/ 2012 https://www.protothema.gr/greece/article/175949/me-boylgarikes-pinakides-glytonoyn-ta-telh-kykloforias/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου τα κυνηγάνε ποσα χρόνια. 12/01/2017 https://www.newsit.gr/oikonomia/kynigi-sta-polyteli-ix-ellinon-me-voylgarikes-pinakides/1083519/ 17/06/2013 https://www.neakriti.gr/article/oikonomia/1048016/sdoe-katasxesi-polytelwn-i-x-me-pinakides-boylgarias/AMP/ 2012 https://www.protothema.gr/greece/article/175949/me-boylgarikes-pinakides-glytonoyn-ta-telh-kykloforias/ ΝΑΙ, αλλά τώρα υπογράφτηκε η συμφωνία. 15 λεπτά πριν, costas1973 είπε Το θέμα είναι να εφαρμοστεί ο νόμος που υπάρχει….. αλλά στο Ελλαδιστάν χλωμό. Μιλάμε για σύμβαση με την Βουλγαρία για να έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα