Maiclaren Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαίρεται! Έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες python (DataCamp - Udemy). Έχω δει αμέτρητα βίντεο έχοντας επίσης κάνει και κάποια μικρά Project. Ωστόσο την παρούσα φάση τελειώνω ένα μεγάλο course στο Udemy το οποίο περιέχει και super project. Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται ή να ξέρει να με συστήσει σε κάποιον που να ψάχνει για entry level; Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα όσο γνώση (απλά μόνο remote όμως γιατί είμαι Χανιά). Αν αξίζει να παραθέσω κάτι ακόμα είναι τα παρακάτω: -Άριστη γνώση excel .. έχω και αρκετά ενδεικτικά δικά μ project -Proficiency -Power Bi Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Maiclaren 1
Predatorkill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκινα στελνε βιογραφικο παντου, ακομα και αν οι θεσεις που ζητανε ειναι αλλης κατηγοριας, πχ. senior. Δεν εχεις να χασεις τιποτα. και προς θεου, μην αναφερεις τη λεξη αφιλοκερδως. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Predatorkill 1
Maiclaren Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Ξεκινα στελνε βιογραφικο παντου, ακομα και αν οι θεσεις που ζητανε ειναι αλλης κατηγοριας, πχ. senior. Δεν εχεις να χασεις τιποτα. και προς θεου, μην αναφερεις τη λεξη αφιλοκερδως. Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί να στείλω αλλά δεν το έκανα γιατί λέω θα ξεφτιλιστώ. Ζητάνε τρέλα πράγματα και δε ξέρω αν καλύπτω τις προσδοκίες τους. Γι αυτό γράφω και το αφιλοκερδώς να σου πω την αλήθεια. Θα το κάνω όμως. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Maiclaren
Predatorkill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Maiclaren είπε Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί να στείλω αλλά δεν το έκανα γιατί λέω θα ξεφτιλιστώ. Ζητάνε τρέλα πράγματα και δε ξέρω αν καλύπτω τις προσδοκίες τους. Γι αυτό γράφω και το αφιλοκερδώς να σου πω την αλήθεια. Θα το κάνω όμως. Γιατι να ξεφτιλιστεις; Δουλεια ψαχνεις. Το οτι βγαζουν αγγελιες και ζητανε της Παναγιάς τα ματια δε σημαινει παντα οτι οντως ψαχνουν ολα αυτα. Τις περισσοτερες αγγελιες τις ανεβαζουν ασχετοι HR οι οποιοι δεν εχουν καμμια επαφη με το αντικειμενο. δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα. Εγω ετσι ξεκινησα, 0 προυπηρεσια αλλα ειχα μπολικο πραμα στο github. 4
masteripper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελείωσε ότι κάνεις...δες στο Github για διάφορα Project που έχουν αντικείμενο που σε ενδιαφέρουν...κάντα μια μείξη, βάλε τις προσωπικές σου πινελιές ....αν μπορείς χτύπα και μια ωραία ιστοσελίδα προβολης του project σου και βουρ..... αφιλοκερδώς δεν υπάρχει.....αν ξεκινήσεις έτσι την πάτησες....πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πουλήσεις παραμύθα ότι αν και junior θες 2Κ παρά να βρεις για να σου δείξουν. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από masteripper 2
Thisisjustatest Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Όχι όχι αφιλοκερδώς... Ζητάνε που ζητάνε ένα κάρο μαλακίες είμαστε που είμαστε πολύς λαός που ψάχνουμε αν αρχίσουμε να τους τα δίνουμε και τζάμπα ειδικά για τις junior θέσεις τελείωσε (από έναν άνθρωπο που ψάχνεται και αυτός με χιλιάδες ¨διαβάστηκε" στα applications. Αφιέρωσε αυτά τα αφιλοκερδή 8ωρα σε python-django και μια βάση γίνε familiar με git,bootstrap και φτιάξε ένα ωραίο linkedin. Δεν υπάρχει ξεφτίλα στην αναζήτηση-αγορά εργασίας να είσαι έτοιμος για πολλά-εκατοντάδες applications και για άλλα τόσα πακέτα. 3
Maiclaren Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ειλικρινά. Οκ, συγκέντρωσα αρκετά πραγματάκια με τα comments σας. Thanx! Πάντως αν μπεις σε αυτό το χορό, είναι εθισμός.. Τουλάχιστον στο noob επίπεδο που είμαι ακόμα. 2
Xvipes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 On 29/07/2022 at 10:18, Thisisjustatest said: Όχι όχι αφιλοκερδώς... Ζητάνε που ζητάνε ένα κάρο μαλακίες είμαστε που είμαστε πολύς λαός που ψάχνουμε αν αρχίσουμε να τους τα δίνουμε και τζάμπα ειδικά για τις junior θέσεις τελείωσε (από έναν άνθρωπο που ψάχνεται και αυτός με χιλιάδες ¨διαβάστηκε" στα applications. Αφιέρωσε αυτά τα αφιλοκερδή 8ωρα σε python-django και μια βάση γίνε familiar με git,bootstrap και φτιάξε ένα ωραίο linkedin. Δεν υπάρχει ξεφτίλα στην αναζήτηση-αγορά εργασίας να είσαι έτοιμος για πολλά-εκατοντάδες applications και για άλλα τόσα πακέτα. Εγώ το αντίθετο βλέπω πάντως να συμβαίνει αυτό τον καιρό, να ζητάνε οι εταιρίες developers και να μην βρίσκουν. 1
Thisisjustatest Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Εγώ το αντίθετο βλέπω πάντως να συμβαίνει αυτό τον καιρό, να ζητάνε οι εταιρίες developers και να μην βρίσκουν. Δεν βρίσκουν γιατί ψάχνουν κάποιον που να ξέρει σε βάθος με όλα τα stacks με τα οποία ασχολούνται να έχει 2-3+χρόνια προυπήρεσια. Η εκπαίδευση σε junior θέσεις γίνεται αν είσαι τυχερός με βασικό μισθό ενώ εμένα μου πρότειναν αν είναι δυνατόν επειδή έχω γνώσεις αλλά όχι εργασιακή εμπειρία (Tech εταιρία στα Βόρεια, ονόματα δεν λέμε) να παρακολουθώ/δουλέυω όσες ώρες θέλω μέσα στην εβδομάδα αφιλοκερδώς και καλά για να δούνε αν κάνω και σε 2-3 μήνες βλέπουμε. Υπάρχει κόσμος που κάνει apply, σε εταιρίες που ζητάνε 5-6 πράγματα σε μία θέση ξέρουν τα 3-4 αλλά οι εταιρίες τους ρίχνουν άκυρο. Οι καλές εταιρίες με καλή φήμη στην Ελλάδα δεν ψάχνουν και τόσο διακαώς developers, έχουν άτομα τα οποία έχουν βολευτεί εκεί βγάζουν καλή δουλειά και ο μόνος λόγος να φύγουν από εκεί είναι μία θέση στο εξωτερικό. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Thisisjustatest
hln3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, Xvipes είπε Εγώ το αντίθετο βλέπω πάντως να συμβαίνει αυτό τον καιρό, να ζητάνε οι εταιρίες developers και να μην βρίσκουν. Μην τσιμπάτε στην κλάψα των μανατζαραιών που αναπαράγουν οι δημοσιογράφοι Ζητάνε πολλά, δίνουν λίγα, γι'αυτό δεν βρίσκουν.
masteripper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, hln3 είπε Μην τσιμπάτε στην κλάψα των μανατζαραιών που αναπαράγουν οι δημοσιογράφοι Ζητάνε πολλά, δίνουν λίγα, γι'αυτό δεν βρίσκουν. Ακριβώς... Με τα λεφτά μετριούνται όλα..έτσι και φυσικά η εργασία. Έχω βαρεθεί να ακούω ιστορίες κλαψας που το Χ καλοσυνάτο και πόνοψυχο αφεντικό δεν μπορεί να βρει υπαλλήλους... αλλά για να σκάσουν κάνα 50ρικο παραπάνω ούτε λόγος...μην τους πιάσουν και Κωτσους και γελάει η πιάτσα. 1
xrhstosiak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 οταν με το καλο γινεις επαγγελματιας (στο ευχομαι και συντομα και να γινεις και καλος) θα καταλαβεις τι εγκλημα ειναι το αφιλοκερδως που ανεφερες ... για την ωρα λιωσε στο διαβασμα , φτιαχνε συνεχεια projects ας ειναι και πολυ μικρα ανεβαζε τα στα git* και θα τον βρεις τον δρομο σου
BrianMolko Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Το αφιλοκερδως ειναι κακο. Αν σε παρει καποιος να ξερεις πως ειναι κακος εργοδοτης. επισης μην στελνεις οπου να ναι, καθε μερα κοβω 20 βιογραφικα, καο τα 15 δεν εχουν καμια σχεση με τον ρολο που ζηταω. Ειναι κριμα αν ξαναστειλεις στην εταιρια μου, να δουν πως σε εκοψα με comment: not relevant. 2 1
MitsarasAth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 12:30 ΠΜ, BrianMolko είπε Το αφιλοκερδως ειναι κακο. Αν σε παρει καποιος να ξερεις πως ειναι κακος εργοδοτης. επισης μην στελνεις οπου να ναι, καθε μερα κοβω 20 βιογραφικα, καο τα 15 δεν εχουν καμια σχεση με τον ρολο που ζηταω. Ειναι κριμα αν ξαναστειλεις στην εταιρια μου, να δουν πως σε εκοψα με comment: not relevant. απο περιεργεια καθαρα, τι ψαχνεις και τι σου στελνουν? μιλαμε για θεση σηνιορ και ο αλλος να εχει ενα χρονο εμπειρια η καμια καφριλα του να μην εχει σχεση καθολου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα