Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα μεγάλο με τη μηχανή μου δε διαβάζει την κάρτα μνήμης! Λέει card is full  στις τρεις φωτογραφίες ενώ η μνήμη είναι 32γβ 

Όταν πήγα να τη κάνω φορμάτ μέσω κάμερας έδειχνε ότι οι μνήμη είναι 29,κάτι μεγκαμπαιτ

Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δε τη διαβάζει καθόλου?;

Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, RaKa είπε

Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα μεγάλο με τη μηχανή μου δε διαβάζει την κάρτα μνήμης! Λέει card is full  στις τρεις φωτογραφίες ενώ η μνήμη είναι 32γβ 

Όταν πήγα να τη κάνω φορμάτ μέσω κάμερας έδειχνε ότι οι μνήμη είναι 29,κάτι μεγκαμπαιτ

Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δε τη διαβάζει καθόλου?;

Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα 

Το πρώτο πράγμα , δοκιμάζουμε μία άλλη κάρτα ώστε να βεβαιωθουμε ότι δεν έχει ζήτημα το σώμα ........ μετά κάνουμε ......... ουουουουφ ....... και πάμε για άλλη κάρτα ......... 

• Like 1
Δημοσ.

Δες και αν εχει κανα κλειδωμα πανω της και ειναι κλειδωμενη καταλαθος να μη γραφει κλπ.

15 ώρες πριν, RaKa είπε

ετσι ειναι, οπως και οι σκληροι δισκοι όπως τα usb κλπ. Ονομαστική τιμη πχ 128gb και πραγματικά 119gb

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Δες και αν εχει κανα κλειδωμα πανω της και ειναι κλειδωμενη καταλαθος να μη γραφει κλπ.

ετσι ειναι, οπως και οι σκληροι δισκοι όπως τα usb κλπ. Ονομαστική τιμη πχ 128gb και πραγματικά 119gb

Ναι αλλά από τα 32 γκιγκα να λέει 29mb ακραιο 😛

Δοκίμασα δύο κάρτες που είχα και δε τις διάβαζε την πήγα για σέρβις να ελέγξουν card reader

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, RaKa είπε

Δοκίμασα δύο κάρτες που είχα και δε τις διάβαζε την πήγα για σέρβις να ελέγξουν card reader

Έτσι είναι με τις χωρητικοτητες, καθόλου ακραίο.

Βάλτο σε πισι να δεις ποσα gb είναι πραγματικά . 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, RaKa είπε

Ποιά μηχανή είναι , διότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σε κατασκευαστές με ζητήματα στον card reader .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Έτσι είναι με τις χωρητικοτητες, καθόλου ακραίο.

Βάλτο σε πισι να δεις ποσα gb είναι πραγματικά . 

32Gb με 29Mb είναι αδικαιολόγητη διαφορά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Μπορεί και να θυμάμαι λάθος, θα το ψάξω.

Δες τις μονάδες μέτρησης.. 32 GigaByte με 29 MegaByte

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, m4is είπε

Δες τις μονάδες μέτρησης.. 32 GigaByte με 29 MegaByte

Δεν το είδα .., νόμιζα έλεγε 32gb … 29gb…

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Καλησπέρα, μία άλλη ερώτηση για κάρτα μνήμης!

Έχω κι εγώ Canon κάμερα και κάρτα μνήμης SanDisk 64GB Extreme PRO εδώ και ένα χρόνο περίπου με μέτρια χρήση. Βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα η κόκκινη λυχνία της κάρτας μνήμης αναβοσβήνει περισσότερο από ότι στις αρχές χωρίς να είναι τελείως γεμάτη η κάρτα μνήμης από αρχεία. Άδειασα την κάρτα μνήμης και δεν είδα τρομερή διαφορά. Ποια η γνώμη σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...