RaKa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα μεγάλο με τη μηχανή μου δε διαβάζει την κάρτα μνήμης! Λέει card is full στις τρεις φωτογραφίες ενώ η μνήμη είναι 32γβ Όταν πήγα να τη κάνω φορμάτ μέσω κάμερας έδειχνε ότι οι μνήμη είναι 29,κάτι μεγκαμπαιτ Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δε τη διαβάζει καθόλου?; Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα
highpriest Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δοκίμασε να την κάνεις διαμόρφωση στον υπολογιστή σε exFAT και μετά εκ νέου φορμάτ στην κάμερα. 1
babisskg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, RaKa είπε Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα μεγάλο με τη μηχανή μου δε διαβάζει την κάρτα μνήμης! Λέει card is full στις τρεις φωτογραφίες ενώ η μνήμη είναι 32γβ Όταν πήγα να τη κάνω φορμάτ μέσω κάμερας έδειχνε ότι οι μνήμη είναι 29,κάτι μεγκαμπαιτ Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δε τη διαβάζει καθόλου?; Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα Το πρώτο πράγμα , δοκιμάζουμε μία άλλη κάρτα ώστε να βεβαιωθουμε ότι δεν έχει ζήτημα το σώμα ........ μετά κάνουμε ......... ουουουουφ ....... και πάμε για άλλη κάρτα ......... 1
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δες και αν εχει κανα κλειδωμα πανω της και ειναι κλειδωμενη καταλαθος να μη γραφει κλπ. 15 ώρες πριν, RaKa είπε Όταν πήγα να τη κάνω φορμάτ μέσω κάμερας έδειχνε ότι οι μνήμη είναι 29,κάτι μεγκαμπαιτ ετσι ειναι, οπως και οι σκληροι δισκοι όπως τα usb κλπ. Ονομαστική τιμη πχ 128gb και πραγματικά 119gb
RaKa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, stratigos24 είπε Δες και αν εχει κανα κλειδωμα πανω της και ειναι κλειδωμενη καταλαθος να μη γραφει κλπ. ετσι ειναι, οπως και οι σκληροι δισκοι όπως τα usb κλπ. Ονομαστική τιμη πχ 128gb και πραγματικά 119gb Ναι αλλά από τα 32 γκιγκα να λέει 29mb ακραιο 😛 Δοκίμασα δύο κάρτες που είχα και δε τις διάβαζε την πήγα για σέρβις να ελέγξουν card reader 2
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, RaKa είπε Ναι αλλά από τα 32 γκιγκα να λέει 29mb ακραιο 😛 Δοκίμασα δύο κάρτες που είχα και δε τις διάβαζε την πήγα για σέρβις να ελέγξουν card reader Έτσι είναι με τις χωρητικοτητες, καθόλου ακραίο. Βάλτο σε πισι να δεις ποσα gb είναι πραγματικά . 1
babisskg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, RaKa είπε Ναι αλλά από τα 32 γκιγκα να λέει 29mb ακραιο 😛 Δοκίμασα δύο κάρτες που είχα και δε τις διάβαζε την πήγα για σέρβις να ελέγξουν card reader Ποιά μηχανή είναι , διότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σε κατασκευαστές με ζητήματα στον card reader .
m4is Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, stratigos24 είπε Έτσι είναι με τις χωρητικοτητες, καθόλου ακραίο. Βάλτο σε πισι να δεις ποσα gb είναι πραγματικά . 32Gb με 29Mb είναι αδικαιολόγητη διαφορά
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, m4is είπε 32Gb με 29Mb είναι αδικαιολόγητη διαφορά Μπορεί και να θυμάμαι λάθος, θα το ψάξω.
m4is Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μπορεί και να θυμάμαι λάθος, θα το ψάξω. Δες τις μονάδες μέτρησης.. 32 GigaByte με 29 MegaByte
stratigos24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, m4is είπε Δες τις μονάδες μέτρησης.. 32 GigaByte με 29 MegaByte Δεν το είδα .., νόμιζα έλεγε 32gb … 29gb… Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από stratigos24
ilias_sa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, μία άλλη ερώτηση για κάρτα μνήμης! Έχω κι εγώ Canon κάμερα και κάρτα μνήμης SanDisk 64GB Extreme PRO εδώ και ένα χρόνο περίπου με μέτρια χρήση. Βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα η κόκκινη λυχνία της κάρτας μνήμης αναβοσβήνει περισσότερο από ότι στις αρχές χωρίς να είναι τελείως γεμάτη η κάρτα μνήμης από αρχεία. Άδειασα την κάρτα μνήμης και δεν είδα τρομερή διαφορά. Ποια η γνώμη σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα