panos0100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ολα ενταξει παιδια λυθηκε και το ebay μου ανοιξαν τον λογαριασμο ευτηχως, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας, τελικα οπως φενεται πρεπει να ητανε τα cookies που ειχε το προβλημα, και με το που εβαλα τον chrome και εκανα συνδεση απο εκει μετα σε ολους τους λογαριασμους ητανε μετα υποχρεωτικο να αφηνω τα cookies αυτο καταλαβα, θα δουλευω με τον chrome θα κρατησω και τους αλλους φυλλομετρητες αλλα σαν κυριο θα εχω τον chrome και ελπιζω να μην με ξανα βγλαλει τετοια πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, panos0100 είπε Ολα ενταξει παιδια λυθηκε και το ebay μου ανοιξαν τον λογαριασμο ευτηχως, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας, τελικα οπως φενεται πρεπει να ητανε τα cookies που ειχε το προβλημα, και με το που εβαλα τον chrome και εκανα συνδεση απο εκει μετα σε ολους τους λογαριασμους ητανε μετα υποχρεωτικο να αφηνω τα cookies αυτο καταλαβα, θα δουλευω με τον chrome θα κρατησω και τους αλλους φυλλομετρητες αλλα σαν κυριο θα εχω τον chrome και ελπιζω να μην με ξανα βγλαλει τετοια πραγματα Δεν υπηρχε κανενα προβλημα εξ αρχης. Εντελως στανταρ και προβλεψιμη η διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, vaggos231 είπε Δεν υπηρχε κανενα προβλημα εξ αρχης. Εντελως στανταρ και προβλεψιμη η διαδικασια. Ναι, το ξέρω ότι δεν υπήρχε πρόβλημα απλά δεν το γνώριζα παλιά δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω από πότε άρχισε να ισχύει και αυτό που σε κάθε σελίδα πατάς αποδοχή cookies δεν ξέρω το διαδίκτυο έχει αλλάξει, λογικό μου φένεται βέβαια με όλα αυτά που γίνονται άλλα δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό και πόσο αυστηρά θα γίνουν τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, panos0100 είπε Ναι, το ξέρω ότι δεν υπήρχε πρόβλημα απλά δεν το γνώριζα παλιά δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω από πότε άρχισε να ισχύει και αυτό που σε κάθε σελίδα πατάς αποδοχή cookies δεν ξέρω το διαδίκτυο έχει αλλάξει, λογικό μου φένεται βέβαια με όλα αυτά που γίνονται άλλα δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό και πόσο αυστηρά θα γίνουν τα πράγματα Θα γινουν χειροτερα Εαν θες να κανεις κατι μυστικα μπορεις τωρα σε τρια χρονια ξεχνα το θα συνδεεσαι με την ταυτοτητα σου https://imgur.com/m9sYK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα