panos0100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, εχει εδώ και αρκετο καιρο περίπου 1.5 με 2 χρονια δεν θυμάμαι ακριβως που συνέχεια μου ερχόταν στα emails ότι εγινε νεα σύνδεση από συσκευή σε ολους τους λογαριασμούς μου facebook youtube ebay instagram μου ερχόταν τέτοια emails ότι εγινε σύνδεση από νεα συσκευή, η ip που έβλεπα ήτανε η δικια μου, άλλαξα τους κωδικούς αρκετές φορες με ποιο ισχυρούς ποιο μεγάλους κωδικούς και παλι τα ιδια, παρατήρησα εχτές ότι αυτό γινόταν με τον chrome όταν τον άλλαξα και έβαλα τον brave σταμάτησαν αυτά δεν σταμάτησαν τελείως παλι κάπου κάπου μου έστελναν αυτά τα emails, εχω κανει φορματ εχω δοκιμάσει πολλά antivirus spywere bot γενικά τα πάντα δεν βρίσκει τίποτα από ιους ο υπολογιστής είναι καθαρος, αλλά αυτό γινόταν και μετα από φορματ, εχτές για παράδειγμα ξανα έβαλα τον chrome για να δω κατι που ήθελα για μια δοκιμή 5 λεπτά και είχα μπει για λίγο στον λογαριασμό μου στο ebay που είχα καιρο να μπω και μου τον κλείδωσαν τον λογαριασμό τελείως δηλαδή μπήκε μια φορα κανονιά και μετα τέλος γιατί λεει υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα, μου λενε να παρω τηλεφωνικά στο ebay και δεν γίνεται να τον κανω reset, δεν ξερω την αλλη φορα που εγινε τον εκανα reset και εβαλα ποιο μεγαλο κωδικο αλλα παλι ερχοταν αυτα τα emails υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί τον υπολογιστή μου; ειναι κατι αλλο και μπερδεύεται οτι κάποιος μπαίνει αλλά σε όλα; εχτές έψαξα και βρήκα το Detekt αλλα δυστηχως δεν λειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Με το ίδιο email είναι όλοι οι λογαριασμοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, mercator84 είπε Με το ίδιο email είναι όλοι οι λογαριασμοί; Οχι δεν ειναι με το ιδιο 2 διαφορετικα email ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Αν συνδέεσαι και αποσυνδεεσαι συνέχεια ή διαγράφεις το cookies λογικό είναι. Και δεν έχει σχέση με κωδικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Αν συνδέεσαι και αποσυνδεεσαι συνέχεια ή διαγράφεις το cookies λογικό είναι. Και δεν έχει σχέση με κωδικούς. Ναι δουλεύω χρόνια το Ccleaner και διαγράφω τα πάντα από ολους τους φυλλομετρητές μου κάθε βράδυ το κανω αυτό πριν κλεισω τον υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ναι Ε τότε τι ψάχνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ναι Ε τότε τι ψάχνεις Να το καταργήσω τελείως το Ccleaner να μην διαγράφω τα cookies; δεν ξερω, και γιατί επηρεάζει αυτό τους λογαριασμούς; επισηγς τα διαγραφω αυτα για μην βαραινει ο υπολογιστης, χρονια εχει που εχω το ccleaner δεν θυμαμαι να με εστελναν τετοια email οτι συνδεθηκε νεα συσκευη απο αλλον υπολογιστη και στην περιπτωση του ebay η τελευταια μου συνδεση εγινε απο τον firefox εκει δεν διαγραφω τιποτα απο cookies και τετοια γιατι απο εκει μπαινω στις τραπεζες, με το που εβαλα τον chrome και μπηκα στο ebay εβγαλε παλι αυτο το μυνημα οτι συνδεθηκε νεα συσκευη και επειδη το εβγαλε πολλες φορες ποιο παλια τωρα με κλειδωσαν τον λογαριασμο μου Δεν ξερω κατι μου λεει οτι δεν φταιει το ccleaner εκεινη την ωρα δεν το ειχα τρεξει δηλαδη το email ηρθε λιγες ωρες μετα και ειχα κανει αποσυνδεση απο τον λογαριασμο του ebay και η περιοχη δεν ειναι αυτη που μενω Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από panos0100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Στης περισσότερες σελίδες όταν κάνεις login σε νέα συσκευή ή browser σου στέλνουν αυτό το email. Για να μην το στέλνουν αποθηκεύουν cookies. Παλαιότερα μπορεί να μην έστελναν και γι'αυτό το λόγο να σου φαίνεται περίεργο τώρα. Εσύ αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι την ώρα που γράφει το email και σε δεύτερη μύρα την τοποθεσία μιας και δεν είναι πάντα ακριβής (πχ σε εμένα πάντα βγάζει τον δίπλα δήμο). Το email μπορεί να αργήσει να έρθει οπότε δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ώρα. Τώρα αν θες περισσότερη ασφάλεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις two factor authentication, απλά να προσέχεις μην κλειδωθείς απέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, apostolos22 είπε Στης περισσότερες σελίδες όταν κάνεις login σε νέα συσκευή ή browser σου στέλνουν αυτό το email. Για να μην το στέλνουν αποθηκεύουν cookies. Παλαιότερα μπορεί να μην έστελναν και γι'αυτό το λόγο να σου φαίνεται περίεργο τώρα. Εσύ αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι την ώρα που γράφει το email και σε δεύτερη μύρα την τοποθεσία μιας και δεν είναι πάντα ακριβής (πχ σε εμένα πάντα βγάζει τον δίπλα δήμο). Το email μπορεί να αργήσει να έρθει οπότε δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ώρα. Τώρα αν θες περισσότερη ασφάλεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις two factor authentication, απλά να προσέχεις μην κλειδωθείς απέξω. Μαλιστα αρα να μην διαγραφω τα cookies το email για το ebay μου ηρθε 2 ωρες μετα οτι συνδεθηκε νεα συσκευη απο εναν δημο ποιο περα το θεμα ειναι οτι τωρα τι κανω με το ebay εχω στειλει email μου ειπανε καποια πραγματα να κανω για τον κωδικο αλλα δεν ανοιγει παλι να βαλω καποιον αλλον κωδικο μετα με λενε να παρω τηλεφωνο δεν ξερω τον εχω χασει τον λογαριασμο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, panos0100 είπε Μαλιστα αρα να μην διαγραφω τα cookies το email για το ebay μου ηρθε 2 ωρες μετα οτι συνδεθηκε νεα συσκευη απο εναν δημο ποιο περα το θεμα ειναι οτι τωρα τι κανω με το ebay εχω στειλει email μου ειπανε καποια πραγματα να κανω για τον κωδικο αλλα δεν ανοιγει παλι να βαλω καποιον αλλον κωδικο μετα με λενε να παρω τηλεφωνο δεν ξερω τον εχω χασει τον λογαριασμο μου; Αν διαγράφεις cookies για λόγους privacy τότε ίσος απλά χώριζε αυτά τα accounts σε διαφορετικούς browsers ή βάλε κανένα privacy plugin. Τώρα δεν μπορώ να ξέρω τι τελικά σου έκαναν από το ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Τι κερδίζεις δηλαδη διαγράφοντας καθε φορά τα cookies, φοβάσαι μην σε παρακολουθεί η cia. Αν θέλεις να δεις κατι χωρίς καταγραφή χρησιμοποίησε τον tor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι κερδίζεις δηλαδη διαγράφοντας καθε φορά τα cookies, φοβάσαι μην σε παρακολουθεί η cia. Αν θέλεις να δεις κατι χωρίς καταγραφή χρησιμοποίησε τον tor εκτός και αν node του tor είναι η cia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τωρα αρχισε παλι να με βγαζει και για το facebook ενω ειχε σταματησει να στελνει καιρο, το θεμα ειναι οτι λεει απο chrome εγω chrome δεν εχω, δηλαδη ολα αυτα εγιναν γιατι μπηκε ο chrome μηπως εχει τιποτα; λοιπον βλεπω κι αλλο email ειναι 2 ξεχωριστα email απο το facebook εγω συνδεθηκα αυτη την στιγμη 7 το απογευμα δεν ετρεξα κανενα ccleaner Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από panos0100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Τελικά έβγαλα άκρη, θα αφήνω μόνο τα cookies και ελπίζω να μην ξανά στειλει αυτά τα emails ασφαλείας, τώρα με το ebay δεν ξέρω τι πρέπει να κανω, μου λένε να παρω τηλέφωνο αλλά στην σελίδα τους λέει οτι δεν είναι σε λειτουργεία λόγω τεχνικού προβλήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ούτως ή άλλως τα cookies τρώνε ελάχιστο χώρο. Μικρά text αρχεία είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα