ekos2124 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπερα, εδινα φετος πανελληνιες και δεν περασα στη 1η μου επιλογη. Ηθελα Διοικηση Τουρισμου στην Αθηνα, δεν εφτασα την ΕΒΕ ενω ημουν αρκετα πανω απο την περσινη βαση(και την φετινη) και μπαινω στο αντιστοιχο τμημα της Πατρας. Δυστυχως, δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να μεινω εκει μονιμα. Θα προσπαθησω για μεταγραφη καθως παιρνω 4 μορια και η βαση περυσι ηταν στα 5, αλλα αν δεν πεσει δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα. Αναγκαστικα θα χρειαστει να παρακολουθω μαθηματα εξ αποστασεως, να παιρνω σημειωσεις και να κατεβαινω μονο στις εξεταστικες. Τωρα αυτο που με καιει πιο πολυ. Μου εχουν πει πως μπορω εαν θελω, να πηγαινω στο ΠΑ.ΔΑ, να μην δινω λογο σε κανεναν και απλα να παρακολουθω οσα μαθηματα ειναι κοινα ετσι ωστε να εχω και λιγο επαφη απο κοντα. Αυτο ισχυει; Και γενικα θεωρειτε δυνατη την φοιτηση ετσι; Εννοω εξ'αποστασεως κατεβαινοντας Πατρα μονο στις εξεταστικες.
Dark_panel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ή μπορεις απλα να ψαξεις και στο ΕΑΠ. Ειναι εξ αποστασεως, εχει προπτυχιακο τμημα Διοικησης Τουρισμου, εχει κατοχυρωμενα επαγγελματικα κ ακαδημαϊμα δικαιωματα και τα συνολικα διδακτρα ειναι 6000€ (500€/ενοτητα, 12 ενοτητες). Και δεν εχεις και το χρονικο περιορισμο των συμβατικων πανεπιστημιων (το γνωστο ν+2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα