Maiclaren Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) CPU: Ryzen 5 3600x MB: Aorus X470 Ultra Gaming RAM: 16G RGB Corsair Vengeance Pro 3200MhZ PSU: Corsair RM750 GPU: Gigabyte RX580 8GB Dell S2719DGF 144hz Καλησπέρα ομάδα, Τα χαρακτηριστικά του PC μου είναι τα παραπάνω. Το χειμώνα θα γίνουν κάποιες μετατροπές σε GPU, επέκταση Ram και PSU. Ωστόσο, ήδη έχω κάποιο θέμα και μάλλον θα πρέπει να αντικαταστήσω κάτι άμεσα. Τρέχοντας κάποια games όπως πχ Assassin Odyssey, ξαφνικά, ενώ το game τρέχει, σε ανύποπτο χρόνο κρασαρει, κάνει reset το PC και η οθόνη μενει σε stand by. Να σημειώσω ότι έχω κάνει πολλές απεγκατάστασεις του game/steam κλπ. Επίσης έχω ψάξει και εφαρμόσει ότι έχω βρει σε links αναφορικά με υπαιτιότητα στο παιχνίδι. Να σημειώσω ότι έχει γίνει και format στο pc. Δεν υπάρχει τίποτα σπασμένο και είναι εγκατεστημένο και το C++ 2015-2019 SP1. Θεωρώ ότι ίσως είναι θέμα PSU. Να σημειώσω ότι είναι 10ετίας στο νερό. Σίγουρα όμως υπάρχουν έμπειρα μέλη εδώ και θα έχετε μια πιο σωστή άποψη από τη δικιά μου φαντασία. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Maiclaren
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και τα περισσότερα μέλη με φαντασία πάνε, τις περισσότερες φορές μπορεί να παραλείπονται σημαντικές πληροφορίες ενώ πρακτικά γίνεται προσπάθεια για τηλεδιάγνωση. Το τροφοδοτικό είναι μια καλή αρχή πάντως για να ξεκινήσεις, ακόμα και ένα τόσο ποιοτικό τροφοδοτικό στα 10+ χρόνια εύκολα μπορεί να βγάλει θέματα. Το επόμενο που θα κοιτούσα είναι άλλη version drivers. Τρέξε και κανά διαγνωστικό μνημών καλού-κακού Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από nickol-us 1
Titos301 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 @Maiclaren απο τον πινακα ελεγχου->συστημα και ασφαλεια->επιλογες παροχης ενεργειας, τι σχεδιο εχεις επιλεξει; αν δεν εχει επιλεξει "Υψηλες επιδοσεις" καλο ειναι να το επιλεξεις μπορει να λυσει το προβλημα σου
stevepap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Για εμένα τρέξε ενα memtest για τις μνήμες σου ( δες review αν δεν ξέρεις πως γίνεται και υπομονή παίρνει χρόνο ) και υπάρχει στο διαδίκτυο για τα τροφοδοτικά το psu tester..https://www.skroutz.gr/s/4311453/DeLock-18159-Συσκευή-Ελέγχου-Ορθής-Λειτουργίας-Τροφοδοτικού.html Μπορείς να δεις με αυτό αν έχεις απώλειες με ρεύμα. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Τσέκαρε και τα καλώδιά σου όλα καλού κακού αν δεν το έχεις κάνεις ποτέ δεν ξέρεις...
Maiclaren Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, stevepap είπε Για εμένα τρέξε ενα memtest για τις μνήμες σου ( δες review αν δεν ξέρεις πως γίνεται και υπομονή παίρνει χρόνο ) και υπάρχει στο διαδίκτυο για τα τροφοδοτικά το psu tester..https://www.skroutz.gr/s/4311453/DeLock-18159-Συσκευή-Ελέγχου-Ορθής-Λειτουργίας-Τροφοδοτικού.html Μπορείς να δεις με αυτό αν έχεις απώλειες με ρεύμα. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Τσέκαρε και τα καλώδιά σου όλα καλού κακού αν δεν το έχεις κάνεις ποτέ δεν ξέρεις... Πολύ χρήσιμη πληροφορία! Ευχαριστώ! 1
Maiclaren Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 By the way παιδιά ητο τροφοδοτικον.. Ευχαριστώ όλους 1
triplex1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Maiclaren είπε By the way παιδιά ητο τροφοδοτικον.. Ευχαριστώ όλους Πιατευω να μην εβαλες αυτη τη φορα 8ετιας? 17 ώρες πριν, Titos301 είπε @Maiclaren απο τον πινακα ελεγχου->συστημα και ασφαλεια->επιλογες παροχης ενεργειας, τι σχεδιο εχεις επιλεξει; αν δεν εχει επιλεξει "Υψηλες επιδοσεις" καλο ειναι να το επιλεξεις μπορει να λυσει το προβλημα σου Με τις υψηλες επιδοσεις που τον ειπες το μονο που μπορει να κερδισει ειναι να τα κανει καρβουνο 1
Titos301 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Με τις υψηλες επιδοσεις που τον ειπες το μονο που μπορει να κερδισει ειναι να τα κανει καρβουνο πες μου πως εισαι ασχετος απο υπολογιστες χωρις να μου το πεις 1
triplex1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε πες μου πως εισαι ασχετος απο υπολογιστες χωρις να μου το πεις Δεν χρειαζεται να σε πω κατι τετοιο , για καλο στο ειπα και οχι απο κακια , μη στραβωνεις , κανενας δεν τα εχει μαθει ολα ή τα ηξερε απο την ημερα που γεννηθηκε 1
Maiclaren Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εγώ βλέπω ότι μέχρι να μπεί ο triplex είχαμε μια χαρά συνεννόηση. Το πρόβλημα λύθηκε και πετάχτηκε σαν κομήτης. Για ποιο λόγο να έχεις τόση δίψα να γίνεις εριστικός χωρίς να υπάρχει καν λόγος, ειδικά σε ένα θέμα που έχει ήδη κλείσει;
triplex1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Maiclaren είπε Εγώ βλέπω ότι μέχρι να μπεί ο triplex είχαμε μια χαρά συνεννόηση. Το πρόβλημα λύθηκε και πετάχτηκε σαν κομήτης. Για ποιο λόγο να έχεις τόση δίψα να γίνεις εριστικός χωρίς να υπάρχει καν λόγος, ειδικά σε ένα θέμα που έχει ήδη κλείσει; οποιος χαλιεται και δεν σηκωνει τετοια πινει ενα ντεπον αναβραζον και στρωνει , για ασχετοσυνη εγω δεν μιλησα , να μαθουν καποιοι αλλοι πρωτα για να μιλαω και εγω οπως πρεπει , αν ειναι απο κει και περα prive το μαγαζι να σηκωσετε ταμπελα φωτεινη 24ωρου βασεως , αντε μπραβο
Maiclaren Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εσύ ξεκίνησες να είσαι εριστικός. Ποιος ο λόγος να πεταχτείς σε θέμα που έχει λυθεί; Αν βρεις την απάντηση σε αυτό θα καταλάβεις τι θέλω να σου πω. Αλλιώς θα παραμείνεις ο κλασικός τύπος που επειδή δεν έχει λόγο ύπαρξης σέρνεται στα φόρουμ με χαρακτηριστικό την άτοπη και καυστική συμμετοχή του για να του δώσει κάποιος σημασία. Και τώρα προφανώς θα απαντήσεις γιατί σε τρώει μέσα σου. Α. θα βρίσεις ή Β. Θα συνεχίσεις με επιχειρήματα νηπιαγωγείου χωρίς να έχεις καταλάβει τι σου γράφω ή Γ. Θα με μπανάρεις Ένα από τα τρία ή και τα τρία μαζί. Γιατί ο εγωισμός θα κοχλάζει τώρα μέσα σου. Πάντως σίγουρα θα απαντήσεις.. δεν αντέχεις. By the way, για να καταλάβεις πόσο άτοπος είσαι (για να μη νομίζεις ότι στα λέω έτσι) στο σχόλιο σου να μη βάλω πάλι οκταετίας, που κολλάει;; Που είπα εγώ ότι έβαλα οκταετίας τροφοδοτικό; Καινούργιο το πήρα και απλά το εχω αρκετά χρόνια. Από εκεί συμπέρανες ότι πήρα έστω και μια φορά οκταετίας; Μα δλδ.. έλεος.. Μόνο και μόνο για να πεταχτείς.. τα βλέπεις που στα λέω; Είναι πάθηση αυτό.. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Maiclaren
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα