princebegging Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Υποθετικά είμαι 3ο έτος στο μαθηματικό, αλλά δεν έχω πατήσει ούτε μία φορά στην σχολή, ούτε καν έχω ασχοληθεί με κάτι που να αφορά τα μαθήματα, απλώς έκανα την δήλωση μαθημάτων για να μην χάσω το πάσο. Λάθος μου προφανώς που το έκανα αυτό χωρίς να δώσω ούτε μία ευκαιρία, αλλά ότι έγινε έγινε. Τέλος πάντων, όπως καταλαβαίνετε ενδιαφέρομαι αν είναι να το προσπαθήσω μία, οπότε θα ήθελα συμβουλές για το πως να το πιάσω, δηλαδή να ξεκινήσω να πηγαίνω από την αρχή στα μαθήματα κλπ κλπ ή κάπως αλλιώς ή να μιλήσω με κάποιον καθηγητή? ? Να πω επίσης ότι σχεδόν έχω ξεχάσει εντελώς τα μαθηματικά του λυκείου. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. τον σεπτέμβρη στην εξεταστική υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μαθημάτων που μπορώ να δώσω? Αν δεν κάνω λάθος μπορώ να δώσω μόνο τα μαθήματα του έτους αυτού σωστά? Sorry, αλλά είμαι εντελώς άσχετος Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από princebegging
yanis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μπορεις προφανως να το πιασεις απ την αρχη, το θεμα ειναι πως θα τα καταφερεις, αφου λες οτι εχεις ξεχασει ακομα και τα μαθηματικα του λυκειου. Ποιο ειναι το υποβαθρο σου στα μαθηματικα; Τον Σεπτεμβρη μπορεις να δωσεις καθε χρωστουμενο, ασχετως εξαμηνου. 1
V.I.Smirnov Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αρχίζεις να πηγαίνεις από την αρχή στην μαθήματα, διαβάζεις κάθε μέρα, σαν να έχεις σχολείο, και πιθανόν κάνεις και μαθήματα σε κάποιο πανεπιστημιακό φροντιστήριο (στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά). Αλλιώς ξέχασέ το. Μαγικές συνταγές του στυλ "διαβάζω στο γόνατο και περνάω μαθήματα" δεν υπάρχουν. Η σχολή είναι δύσκολη (όπως οι περισσότερες θετικές σχολές) και απαιτεί δουλειά και αφοσίωση. Όσοι την βγάζουν ασχολούνται πολύ και συστηματικά. Τώρα ξύπνησες; τι έκανες τρία χρόνια; Αν δεν είχες κάποιο σοβαρό θέμα υγείας ή οικογενειακά θέματα, η αμέλεια και η αδιαφορία σου δεν δικαιολογούνται με κανένα τρόπο. - Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από V.I.Smirnov 2
princebegging Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, yanis13 είπε Μπορεις προφανως να το πιασεις απ την αρχη, το θεμα ειναι πως θα τα καταφερεις, αφου λες οτι εχεις ξεχασει ακομα και τα μαθηματικα του λυκειου. Ποιο ειναι το υποβαθρο σου στα μαθηματικα; Τον Σεπτεμβρη μπορεις να δωσεις καθε χρωστουμενο, ασχετως εξαμηνου. Στο λύκειο ήμουν σε ένα αρκετό καλό επίπεδο δηλαδή χωρίς κενά κ δεν είχα δυσκολίες, αλλά έχω ξεχάσει κομμάτια πολύ βασικά όπως τα ολοκληρώματα, γιατί όταν είχα δώσει είχαν βγει από την ύλη λόγω κοβιντ και κάποια πιο περίπλοκα 2 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Αρχίζεις να πηγαίνεις από την αρχή στην μαθήματα, διαβάζεις κάθε μέρα, σαν να έχεις σχολείο, και πιθανόν κάνεις και μαθήματα σε κάποιο πανεπιστημιακό φροντιστήριο (στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά). Αλλιώς ξέχασέ το. Μαγικές συνταγές του στυλ "διαβάζω στο γόνατο και περνάω μαθήματα" δεν υπάρχουν. Η σχολή είναι δύσκολη (όπως οι περισσότερες θετικές σχολές) και απαιτεί δουλειά και αφοσίωση. Όσοι την βγάζουν ασχολούνται πολύ και συστηματικά. Τώρα ξύπνησες; τι έκανες τρία χρόνια; Αν δεν είχες κάποιο σοβαρό θέμα υγείας ή οικογενειακά θέματα, η αμέλεια και η αδιαφορία σου δεν δικαιολογούνται με κανένα τρόπο. - όχι δεν ήταν θέμα αμέλειας ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που ευτυχώς το ξεπέρασα τώρα, αλλά έχουν μείνει όλα στον άερα σε όλους τους τομείς. Προφανώς κ θα στρωθώ για τα καλά στο διαβάσμα, δεν είχα τέτοιες αυταπάτες απλά προβληματίζομαι, γιατί κάποιοι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει να το πιάσω από τα μαθήματα αυτού του έτους, αλλά δεν ήταν σε θετικές σχολές που υπάρχει μία συσχέτιση και παρακολουθούσαν έστω κ λίγο τα μαθημάτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα