Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Dx2 είπε

Επειδή έχω διαβάσει πολλά σχόλια σχετικά με αυτό, τι θέμα έχετε με το να έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια; Έλεος που ζούμε. Grow up

Δηλαδή έσενα θα σου άρεσε να δείς ταινία James Bond και να ειναι γυναίκα? Ή το Tomb Raider να το κάνουν με αντρα πρωταγωνιστή?

• Like 3
Δημοσ.
Στις 28/7/2022 στις 7:15 ΜΜ, Dx2 είπε

Επειδή έχω διαβάσει πολλά σχόλια σχετικά με αυτό, τι θέμα έχετε με το να έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια; Έλεος που ζούμε. Grow up

Κανένα. Πλάκα θά 'χει!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν ρωτουσες εκει που διαβασες τα σχολια;

εδω μας αρεσει το πολιτικαλ κορεκτ

Επεξ/σία από BrianMolko
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Δηλαδή έσενα θα σου άρεσε να δείς ταινία James Bond και να ειναι γυναίκα? Ή το Tomb Raider να το κάνουν με αντρα πρωταγωνιστή?

Καλά η καινούργια spider(wo)man δεν είπαν θα είναι μαύρη και γκέι; Κάτι τέτοιο ετοιμάζεται. Συμβαίνει ήδη.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα περιμένω πρώτα άλλους να το αγοράσουν. Αν youtubers που εμπιστεύομαι πουν πως είναι εντάξει το πέρνω αμέσως full price. Αν πουν πως έχει πολιτικά μηνύματα, το ξεχνάμε. Αρκετά με τις ανοησίες.

Δημοσ.

Οι πρωταγωνιστές των gta είναι αντι - ήρωες, όχι ήρωες. Στα gta χειριζόμαστε εγκληματίες, με αποκορύφωμα τον απόλυτα παρανοϊκό Trevor.

Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δω να υλοποιείται  ένας θηλυκός  Trevor. 

Αλλά ένας θηλυκός Trevor μάλλον θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Έτσι δεν είναι;

• Thanks 2
Δημοσ.

Ο ανίδεος της ημέρας 

Δημοσ.
Στις 28/7/2022 στις 7:12 ΜΜ, SabotazNic είπε

Spongebob Squarepants Thumbs Down GIF

Η οδήγηση στο story mode:

crash fail GIF

ο Πάμπλο είναι αυτός; χαχαχα

αυτή η πολιτική ορθότητα καταστρέφει τα πάντα σιγά σιγά.. από τα πιο σημαντικά έως τα πιο ασήμαντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...