Gulik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Το Epic Store προσφέρει δωρεάν αυτή την εβδομάδα το Lawn Mowing Simulator. https://store.epicgames.com/en-US/p/lawn-mowing-simulator-838bf3 Μπορείτε να δείτε πληροφορίες και κριτικές και στο Steam: https://store.steampowered.com/app/1480560/Lawn_Mowing_Simulator/ H προσφορά ισχύει μέχρι τις 4 Αυγούστου. 10 8
dim_plo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Sebastian Vettel likes this post. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από dim_plo
zaratustra Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μόλις έβαλα στη συλλογή μου έναν εξομοιωτή κουρέματος γκαζόν. Εξομοιωτή κουρέματος γκαζόν... λέμε.
nek4d Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zaratustra είπε Μόλις έβαλα στη συλλογή μου έναν εξομοιωτή κουρέματος γκαζόν. Εξομοιωτή κουρέματος γκαζόν... λέμε. next one, Εξομοιωτής κουρέματος γατιών Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από nek4d
chiderboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Όχι, δωρεάν, και που να με πληρώνουν δεν το κάνω claim....
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) simulation παιχνίδι να κόβουμε χορτα. Από την άνοιξη μέχρι φθινόπωρο είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου, σε μια έκταση σχεδον 2μιση στρέμματα κόβω χορτα ακατάπαυστα. Οσους σας φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι, σας προσκαλώ μετά χαράς να ρθειτε να κοψετε τα δικά μου in real life. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw
portomarko Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε simulation παιχνίδι να κόβουμε χορτα. Από την άνοιξη μέχρι φθινόπωρο είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου, σε μια έκταση σχεδον 2μιση στρέμματα κόβω χορτα ακατάπαυστα. Οσους σας φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι, σας προσκαλώ μετά χαράς να ρθειτε να κοψετε τα δικά μου in real life. Είναι γρασίδι όμως η απλό ξεχορταριασμα; Έχω κήπο 180m³ και θέλει 1 φορά στις 10 ημέρες τουλάχιστον κούρεμα επειδή το χόρτο αρχίζει και μπλοκατει τα pop up μπεκακια και δεν ποτίζεται σωστά. Θα μου πεις 180 οκ αλλά είναι σε φάση pacman ανάμεσα από τριανταφυλλιές και πρασινάδα φράκτη που και αυτό θέλει κούρεμα κάθε 3μηνο χονδρικά. εχεις κανένα μηχάνημα στυλ τρακτερακι τουλάχιστον; 1
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, portomarko είπε Είναι γρασίδι όμως η απλό ξεχορταριασμα; Έχω κήπο 180m³ και θέλει 1 φορά στις 10 ημέρες τουλάχιστον κούρεμα επειδή το χόρτο αρχίζει και μπλοκατει τα pop up μπεκακια και δεν ποτίζεται σωστά. Θα μου πεις 180 οκ αλλά είναι σε φάση pacman ανάμεσα από τριανταφυλλιές και πρασινάδα φράκτη που και αυτό θέλει κούρεμα κάθε 3μηνο χονδρικά. εχεις κανένα μηχάνημα στυλ τρακτερακι τουλάχιστον; Δεν βολεύει το τρακτέρακι γιατί ο χώρος δεν είναι μονοκόμματος, έχει παρτέρια, δέντρα, τριανταφυλλιές και πολλά αλλά εμπόδια ενδιάμεσα, αν δεν το δεις δεν είναι ευκολο να το εξηγήσω! Το μεγαλύτερο κομματι που ειναι μονοκόμματο είναι γύρω στα 700-800 τετραγωνικά μέτρα , εκεί θα έμπαινε τρακτερακι αλλά για να πάρω τρακτερακι με στοιχειωδη ποιότητα χρειάζεται κανένα τριχίλιαρο το λιγότερο. Έχω ενα χορτοκοπτικό μεσινεζα( επώνυμο δυνατο της stihl) για να παίρνω της γωνιές που δεν πιανει η μηχανή γκαζον. Επισης και όταν εχει αμεληθεί το κόψιμο και έχουν μεγαλώσει πολύ τα χορτα και δεν μπορεί εύκολα να τα κόψει η μηχανή γκαζον βγάζει την δουλεια η μεσινεζα( κυριως στο πρωτο κόψιμο αρχές άνοιξης μου συμβαίνει αυτό). Μηχανή γκαζον έχω μια που διαθετει αυτοκίνηση, αρκετά μεγάλη ιποδυναμη και μεγάλο πλατό κοπής( μάρκας Honda ) φοβερό μηχάνημα, είναι καινούργια αγοράστηκε πριν κανένα δίμηνο που έλυσε τα χέρια. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ξαι και δεύτερη , με μικρό πλάτος κοπής, φθηνή-κινεζια για να κόβω μια μικρή έκταση στην αυλή του σπιτιού που έχει πολλά εμπόδια από δέντρα λουλούδια κτλ και χώνεται εύκολα ανάμεσα στα εμπόδια. Σε κούρεμα αναφέρομαι όχι ξεχορτάριασμα.Καποια κομμάτια είναι γκαζον, τα περισσότερα είναι αγριόχορτα. Την άνοιξη με τονπρωτο καλοκαιρινό διαστημα θέλουν κόψιμο σίγουρα κάθε 8-10 μέρες γιατί μεγαλώνουν λες και τα δίνεις λίπασμα, και αν δεν κοπούν συχνά είναι πολύ κουραστικό για έκανα μετά. Τώρα με τους καύσωνες επιτέλους έχω ηρεμήσει, μεγαλώνουν πολύ πολύ αργά λόγο της υψηλής θερμοκρασίας. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw 1
portomarko Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Γενικότερα τα κομμένα ξαναπέφτουν στον χώρο η τα μαζεύεις; Επειδή για 700 τμ είναι τεράστιος ο όγκος. Η μεσινεζα ευτυχώς τα θρυμματίζει.
DownUNDERground Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, portomarko είπε Γενικότερα τα κομμένα ξαναπέφτουν στον χώρο η τα μαζεύεις; Επειδή για 700 τμ είναι τεράστιος ο όγκος. Η μεσινεζα ευτυχώς τα θρυμματίζει. Ναι, ξαναπέφτουν. Είναι bug του παιχνιδιού. Έχουν υποσχεθεί ότι θα διορθωθεί με update. ΥΓ: Είστε καρα-off-topic. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από DownUNDERground
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα