Rpanagos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα για την κλασική προσφορά του πετρελαίου της Πέμπτης . Το ενισχυμένο πετρέλαιο σε τιμή απλού! Γεμίζω ..και μπαίνω στο αμάξι να δω την απόδειξη. Είδα πως δεν είχε την τιμή του απλού αλλά την κανονική του ενισχυμένου. Σε ερώτηση μου προς την υπάλληλο μου είπε πως η τιμή αλλάζει τώρα πια από την εταιρεία και πως αύριο θα έχει άλλη τιμή πάνω από δύο ευρώ.(δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς μου είπε) Δηλαδή ότι δεν ισχύει η προσφορά έτσι όπως την ξέρω. Το έχει δει κανείς άλλος αυτό; Μου είπε παπατζα; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Rpanagos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Πριν μια ωρα εβαλα με την προσφορα, κλασικα 2 λεπτα πιο ακριβο απο το απλο (1,875 το vpower, 1,855 το απλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και σε γνωστο site με τιμες καυσιμων, στο πεταει διαφημιση για 28/7 με το που μπαινεις ... Μαλλον δουλεμα... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από gpapadakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Πήγα για την κλασική προσφορά του πετρελαίου της Πέμπτης . Το ενισχυμένο πετρέλαιο σε τιμή απλού! Γεμίζω ..και μπαίνω στο αμάξι να δω την απόδειξη. Είδα πως δεν είχε την τιμή του απλού αλλά την κανονική του ενισχυμένου. Σε ερώτηση μου προς την υπάλληλο μου είπε πως η τιμή αλλάζει τώρα πια από την εταιρεία και πως αύριο θα έχει άλλη τιμή πάνω από δύο ευρώ.(δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς μου είπε) Δηλαδή ότι δεν ισχύει η προσφορά έτσι όπως την ξέρω. Το έχει δει κανείς άλλος αυτό; Μου είπε παπατζα; Το έχω πάθει μια φορά (σκάτι παρόμοιο δλδ), πήγα Τρίτη και έβαλα βενζίνη V-power νομίζοντας πως έχει μόνο 2 λεπτά παραπάνω από την απλή, και μόλις γύρισα σπίτι διαπίστωσα ότι με είχαν χρεώσει με την κανονική τιμή της V-power... Τελικά είχα κάνει εγώ λάθος, δεν ήταν Τρίτη... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, tost12 είπε Πριν μια ωρα εβαλα με την προσφορα, κλασικα 2 λεπτα πιο ακριβο απο το απλο (1,875 το vpower, 1,855 το απλο) 1,855 πλήρωσες για το ακριβό; Θα το παρακολουθήσω να δω αύριο ανέβει η τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλά εδώ εγώ πριν αρκετά χρόνια έβαλα Diesel v-power πιο ακριβά την Πέμπτη απ' ότι τις άλλες μέρες. Είχαν 1.278 το v power και 1.298 το απλό. Και τη μέρα τις προσφοράς (ίδια τιμή τότε) τα είχαν όλα 1.298 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ίδια παπατζα μου είχε συμβεί με την ΕΚΟ (πήγα Σάββατο για την προσφορά και μου είπε ότι δεν την έχει, καθώς κάθε εβδομάδα του έρχεται λέει sms). Οπότε έριξα μια εικοσαρού μόνο (κιμπάρης) και επιφυλάχθηκα. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε εν Χριστώ αδερφοί μου. Τηλέφωνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της ΕΚΟ και σε 30' με πήρε τηλέφωνο ο ελεγκτής της εταιρείας (που είχε χωρική αρμοδιότητα στην περιοχή μου, μεταξύ άλλων). Μου λέει τονΕ πήρα τηλέφωνο, να πας ΤΏΡΑ (το τώρα, με bold μου το είπε, έτσι ; ) να σου επιστρέψει τη διαφορά και να με ενημερώσεις εάν έβαλε την τιμή της προσφοράς. *Όπως όλοι καταλάβαμε, και η Παρασκευή είχε πάει άκλαφτη (έχει διήμερο η ΕΚΟ, σε αντίθεση με s-hell). Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1.819 το ενισχυμένο σήμερα στη γειτονιά μου προτίμησα με 1.799 το απλό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Τηλέφωνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση Αυτο έπρεπε να κανω νομιζω αλλα δεν ηθελα να χαλαστουμε ... η τιμη με την απλη ηταν με 2 λεπτα διαφορα. Δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση αυτο με εχει βαλει σε σκεψεις. Αν δω αυριο αυξημενη τιμη στην ενισχυμενη τοτε ολα καλα..ας πουμε οτι τα ελεγε σωστα. Αν και αμφιβαλλω .. δεν παιζει να ανεβει η τιμη. Το θεμα ειναι οτι βαζω απο εκει συνεχεια μιας και εχω υποψιες οτι δεν νοθευει... και δεν θελω να παω αλλου .. Τιμη μπορει να αλλαξει ο υπαλληλος? Αν ειναι στανταρ σε ολα τα πρατηρια shell να κανουν προσφορα την πεμτη , γινετε να κανουν λαμογια? αφου τις τιμες δεν μπορεις να τις αλλαξεις ... Μπορει να σου κοψει αποδειξη με αλλη τιμη? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Rpanagos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Rpanagos είπε 1,855 πλήρωσες για το ακριβό; Θα το παρακολουθήσω να δω αύριο ανέβει η τιμή 1,875 πληρωσα το vpower, ειμαι επαρχια διακοπες και προς εκπληξη μου ειδα οτι ισχυει η προσφορα παντου. 2 ώρες πριν, PedroG είπε 1.819 το ενισχυμένο σήμερα στη γειτονιά μου προτίμησα με 1.799 το απλό.... Το dpf δεν το φοβασαι; εμενα με εχουν τρομαξει και βαζω μονο vpower οποτε η προσφορα ειναι σημαντικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 εμενα μαρεσει να πηγαινω πεμπτη και να βαζω το ΑΠΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. οι παπατζες της σελ σχεδον δακριζουν οταν μετα απο 3-4 ΟΧΙ που εισπραττουν , αναγκαζονται να βαλουν το απλο αχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Και όμως,σήμερα είχε ανεβασμένη τιμή . Πάνω από δύο ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, tost12 είπε 1,875 πληρωσα το vpower, ειμαι επαρχια διακοπες και προς εκπληξη μου ειδα οτι ισχυει η προσφορα παντου. Το dpf δεν το φοβασαι; εμενα με εχουν τρομαξει και βαζω μονο vpower οποτε η προσφορα ειναι σημαντικη Τι να φοβηθω και τι να πρωτοβαλω....εδω η νοθεια και οι συνθετικες ουσιες πανε συνεφο στα πρατηρια......το dpf θα φοβηθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα