mr.robot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πουλάω μέσω του διαδικτύου και μέσω κάποιου social media ρούχα που θα αγοράζω από άλλα μαγαζιά όχι επώνυμα ρούχα , μαγαζιά τύπου από κέντρο Αθήνας που δεν έχουν επωνυμία , το ζήτημα που προκύπτει είναι οι αποδείξεις. Δεν έχω επαγγελματικό ΑΦΜ, Χρειάζεται φυσικά να κόβω απόδειξη η μπορώ να δίνω αυτή του καταστήματος; Μήπως υπάρχει ψηφιακή απόδειξη χωρίς επαγγελματικό ΑΦΜ; Ρωτάω καθαρά εάν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σχεδόν με σιγουριά. Σας ευχαριστώ
christakos07 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φυσικά και όχι. Μπες όμως στο oxiapodeiksi.gov.gr και ίσως βρεις αυτό που θες. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από christakos07
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μπορεις να δινεις την απόδειξη αυτη που αγόρασες και τι νοημα εχει αυτό δηλαδη αφου θα λεει 10 και εσυ θα πουλας 15 Πρεπει να κανεις έναρξη εμπορικής επιχείρησης.
dpolal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν μπορεις να δινεις την απόδειξη αυτη που αγόρασες και τι νοημα εχει αυτό δηλαδη αφου θα λεει 10 και εσυ θα πουλας 15 Πρεπει να κανεις έναρξη εμπορικής επιχείρησης. Το λες με απόλυτη σιγουριά αυτό ή σχεδόν σίγουρα ;;;
mr.robot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Κοροϊδεύετε εσείς Εγώ δεν τα διατύπωσα σωστά, εσείς πολύ έξυπνοι είστε. Ευχαριστώ 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν μπορεις να δινεις την απόδειξη αυτη που αγόρασες και τι νοημα εχει αυτό δηλαδη αφου θα λεει 10 και εσυ θα πουλας 15 Πρεπει να κανεις έναρξη εμπορικής επιχείρησης. Σας κανονική εμπορική επιχείρηση η έχει κάποια διαφορά εάν δηλωθω σας ένα φυσικό πρόσωπο χωρίς κατάστημα; Κάτι είχε ακούσει ότι μπορείς να ξεκινήσεις με 1€ στην ουσία , δεν ξέρω τι φορολογία έχει αυτό 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, mr.robot είπε Κοροϊδεύετε εσείς Εγώ δεν τα διατύπωσα σωστά, εσείς πολύ έξυπνοι είστε. Ευχαριστώ Σας κανονική εμπορική επιχείρηση η έχει κάποια διαφορά εάν δηλωθω σας ένα φυσικό πρόσωπο χωρίς κατάστημα; Κάτι είχε ακούσει ότι μπορείς να ξεκινήσεις με 1€ στην ουσία , δεν ξέρω τι φορολογία έχει αυτό Μιλάς με τον λογιστή σου ή βρίσκεις λογιστή Αυτό που θες να κάνεις στην ουσία είναι dropshipping
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα