BeSt_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε Εγώ πάντως ακόμη ψάχνω χρήστη που να έχει πάρει στα χέρια του συσκευή Samsung με exynos και Snapdragon και να βρήκε διάφορες. Μάλιστα εποχές s4 ψάχναμε να βρούμε συσκευές με Exynos που ήταν διαθέσιμες σε Καναδά/Αμερική όπως και με Note 4 C όπου είχε Exynos. Να θυμηθούμε και λίγο τα overheating των Snapdragon 801 που βγήκε revision 1 και 2. Προσωπικά εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι Exynos. Καμιά σχέση οι Snapdragon με τους Exynos και σε θέμα απόδοσης και σε θέμα θερμοκρασίας. Ότι συσκευή είχα Samsung τα πρώτα χρόνια με exynos δεν είμουν ποτέ ευχαριστημένος μετά αναγκάστηκα να παίρνω παραεισαγωγης με Snapdragon γιατί δεν ήθελα να φύγω από Samsung. Ακόμα και τώρα έχω το Note 20 Ultra με Snapdragon και δεν το αλλάζω με τπτ. 1
Alexaras1991 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, floba είπε Ναι εβγαλε 3nm τον σαπιο εξινος και δεν θα τον βαλει...Πολυ καλο ανεκδοτο. Ο Exynos θα συνεχίσει κανονικά. Εννοεί θα βάζει Snapdragon μόνο στις ναυαρχίδες, δηλαδή στα ακριβότερα της κινητά, όπως τα S και Z σειρές. Τα φτηνότερα της μοντέλα Α, Μ κτλ σειρές θα είναι με Exynos.
Pitsfitili Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε “ήμασταν στο 75% των Galaxy S22 ” όχι για να μην νομίζει κανείς ότι τους ενδιαφέρει η Ελλάδα σαν αγορά !!! Όταν όλη η Ευρώπη είναι το 25% χαχαχα φαντάσου ποσο ειναι η Ελλάδα !!! Ίσως 2; Μπορεί και λιγότερο !!! Η ελλαδα πιανεται στην Ευρώπη. Καμιά Εταιρία δεν κοιτάει καθε χώρα μεμονωμένα.
gogas23 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Επιτέλους !!! Η πρώτη σωστή κίνηση που έκανε η Samsung , που έπρεπε να το κάνει χρόνια τώρα !!!
Just_travel_everywhere Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Pitsfitili είπε Η ελλαδα πιανεται στην Ευρώπη. Καμιά Εταιρία δεν κοιτάει καθε χώρα μεμονωμένα. Η Ελλάδα ναι αλλά όταν όλη η Ευρώπη είναι μόλις το 25% φαντάσου ποσό δεν τους ενδιαφέρει η χώρα μας !! Κοιτάει την Χώρα μας όταν αφορά θέμα γλώσσας !!! Κ υπηρεσίες , σέρβις
nikos121 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ο Ελληνας μεσος χρηστης θελω απαραιτητως το κινητο μου να εχει σναπντραγκον γιατι οι απαιτητικες εφαρμογες που χρησιμοποιω φεισμπουκ τιντερ και τικ τοκ μου ζεσταινουν το χερι. Τα γραφικα με εξινος (ιουυυ ουτε να το πω δεν μπορω) δεν ειναι καθολου σμουθ και δεν μπορω να ανεβασω ευκολα τα στοριζ μου Ο έξινος ειναι μονο για παιδακια Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από nikos121
gkatsogr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ προσωπικά είχα πάντα σειρά S με παράλειψη στα S5 και S6. Τελευταίο είχα το S21 Ultra και μου έδωσαν από την εταιρία που εργαζόμουν το Z Fold 3. Πάντα όταν διάβαζα για τις διαφορές μεταξύ Snapdragon και Exynos έλεγα κι εγώ ότι εντάξει μωρέ, πόση διαφορά ποια, χαζομάρες. Τελικά ένα θα σας πω, μου πήραν το Z Fold 3 όταν παραιτήθηκα και έχω μείνει με ένα Nokia 8810 που το είχα μόνο για hotspot με την ελπίδα ότι θα βγει το S23 Ultra με Snapdragon. H διαφορά στην χρήση είναι υπερβολικά αισθητή ακόμη και για κάποιον που δεν αξιοποιεί το τηλέφωνο στο έπακρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα