sirpierock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ρε παιδια αν ειναι δυνατον αυτη η microsoft, αγορασα καινουργιο υπολογιστη και πηγα να τον αναψω πρωτη φορα, μου ζητησε ντε και καλα να κανω ενα λογαριασμο οποτε λεω ας χρησιμοποιησω ενα παλιο hotmail που εχω. Εβαλα ονομα χρηστη και ενα κωδικο και τωρα θελει να μου στειλει κωδικο επιβεβαιωσης για να δει οτι ο λογαριασμος μου ανοικει. ελα μου ομως που δε μου δινει προσβαση η microsoft γιατι εχω να τον χρησιμοποιησω δεκα χρονια. δεν εχει ουτε καν επιλογη για να βαλω αλλο λογαριαμο mail. απο εχθες δεν εχω καταφερει τπτ. εχει κανεις ιδεα τι να κανω?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Βγαλε το δίκτυο απο τον υπολογιστή και φτιάξε τοπικό λογαριασμό, ξέχνα την σύνδεση με την ms. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, sirpierock είπε Ρε παιδια αν ειναι δυνατον αυτη η microsoft, αγορασα καινουργιο υπολογιστη και πηγα να τον αναψω πρωτη φορα, μου ζητησε ντε και καλα να κανω ενα λογαριασμο οποτε λεω ας χρησιμοποιησω ενα παλιο hotmail που εχω. Εβαλα ονομα χρηστη και ενα κωδικο και τωρα θελει να μου στειλει κωδικο επιβεβαιωσης για να δει οτι ο λογαριασμος μου ανοικει. ελα μου ομως που δε μου δινει προσβαση η microsoft γιατι εχω να τον χρησιμοποιησω δεκα χρονια. δεν εχει ουτε καν επιλογη για να βαλω αλλο λογαριαμο mail. απο εχθες δεν εχω καταφερει τπτ. εχει κανεις ιδεα τι να κανω? Εβαλες email που δεν έχεις πρόσβαση;Τι περίμενες να γίνει; 1 1
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, sirpierock είπε Ρε παιδια αν ειναι δυνατον αυτη η microsoft, αγορασα καινουργιο υπολογιστη και πηγα να τον αναψω πρωτη φορα, μου ζητησε ντε και καλα να κανω ενα λογαριασμο οποτε λεω ας χρησιμοποιησω ενα παλιο hotmail που εχω. Εβαλα ονομα χρηστη και ενα κωδικο και τωρα θελει να μου στειλει κωδικο επιβεβαιωσης για να δει οτι ο λογαριασμος μου ανοικει. ελα μου ομως που δε μου δινει προσβαση η microsoft γιατι εχω να τον χρησιμοποιησω δεκα χρονια. δεν εχει ουτε καν επιλογη για να βαλω αλλο λογαριαμο mail. απο εχθες δεν εχω καταφερει τπτ. εχει κανεις ιδεα τι να κανω? Δες αυτό που αναφέρει ο @NikosKallithea. Αν δεν σε αφήσει να κάνεις δημιουργία νεόυ τοπικού χρήστη τότε πολύ πιθανόν για να μην χάνεις χρόνο εφόσον είναι νέος υπολογιστής να κάνεις μια επαναγκατάσταση... *δεν ευθύνεται η MS για το λάθος που έχεις κάνει * 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εβαλες email που δεν έχεις πρόσβαση;Τι περίμενες να γίνει; ....έλα ντε Μφχ 1
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι windows έχει; Γκουγκλαρε πως να κάνεις τοπικό λογαριασμό στα windows 10 ή 11, ανάλογα τι έχεις. Εναλλακτικά κάνεις επανεγκατασταση και αν θέλεις κάνεις νέο λογαριασμό outlook να τελειώνεις. Προτείνω όμως κι εγώ τοπικό λογαριασμό. Υ. Γ. Όπως είπαν και τα παιδιά, δεν φτάνει η ms. Αν δηλαδή παραγγείλεις κάτι και βάλεις λάθος διεύθυνση θα φταίει το μαγαζί που τα έστειλε σε λάθος σπίτι; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα