Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση win XP

Chris2756

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπάρχουν έτοιμες διανομές με Linux και emulators (mame, snes,  Sega,  ps1 κτλ, όλα σε ένα) και roms και θα μπορείς να το κάνεις σούπερ κονσόλα

Μου αρεσει πολυ σαν ιδεα. Θα το ψαξω!

Εγινε και το activation τηλεφωνικα. δεν περιμενα πως η m/s θα ειχε διατηρισει αυτην την υπηρεσια μετα απο τοσα χρονια, αλλα μπραβο και στην msi για την παροχη μανουαλς ντραιβερς βιος κτλ τοσο παλαιων προιοντων, ειναι κατι να βλεπεις οτι δεν μας εχουν γραψει τελειως στα παλαιοτερα των υποδηματων τους.

Το κουτακι ειναι βεβαια μικρο και τις εχει τις θερμοκρασιουλες του, αλλα με λιγη προσοχη την παλευει.  

Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες σας

P8090383.JPG

P8090389.JPG

P8090390.JPG

P8090397.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 29/7/2022 στις 10:20 ΜΜ, Chris2756 είπε

Και τα ΧΡ εγκατασταθηκαν  SP2 ειναι αυτα που εχω, drivers, ρυθμισεις ολα χωρις προβλημα. και βεβαιαως βεβαιως AoE1  και Diablo1 ( οχι δεν επαιξα, μια βολτουλα μονο εκανα στο Τρισταμ )  Ο PC_Science_Lefkada ειχε δικαιο η ΙΒΜ ταφαγε τα ψωμια της. Αφου  τελειωσα, δοκιμασα  μνημες  1gb/ddr/400 και 1gb/ddr2/800 και οι 2 τα πανε σφαιρα. Μονο activation μενει να κανω, ελπιζω να ισχυουν τα τηλεφωνα και να αποφυγω το ιντερνετ. Αυριο θα ανεβασω και φωτογραφιες. Ευχαριστω και παλι για την παρεα και την συζητιση μας

But u can activate μέρσω registry απ' ευθείας!!!!!

κρίμα που δεν έχει isa για κάρτες ηχου

Εχει μια pci slot, αλλα δεν γιατι να επιβαρυνω το ψευτοτροφοδοτικο του?  Με 2 ηχειακια, logitech Z120, η μουσικη ακουγεται καθαρα και σε ικανοποιητικη ενταση.

Δεν γνωριζω αυτον τον τροπο, αλλα αφου εγινε activation, τηλεφωνικα, ολα ΟΚ. Μπηκε κι ενα Logiteck rumblepad2 χειρηστηριο και τα εγγονια μου 7 και 8 ετων μια χαρα παιζουν παιχνιδακια κι ακουνε τραγουδακια. Τους κανει εντυπωση γιατι δεν ειχαν ξαναδει οριζοντιο κουτι Η/Υ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Chris2756 είπε

κρίμα που δεν έχει isa για κάρτες ηχου

Εχει μια pci slot, αλλα δεν γιατι να επιβαρυνω το ψευτοτροφοδοτικο του?  Με 2 ηχειακια, logitech Z120, η μουσικη ακουγεται καθαρα και σε ικανοποιητικη ενταση.

Δεν γνωριζω αυτον τον τροπο, αλλα αφου εγινε activation, τηλεφωνικα, ολα ΟΚ. Μπηκε κι ενα Logiteck rumblepad2 χειρηστηριο και τα εγγονια μου 7 και 8 ετων μια χαρα παιζουν παιχνιδακια κι ακουνε τραγουδακια. Τους κανει εντυπωση γιατι δεν ειχαν ξαναδει οριζοντιο κουτι Η/Υ.

Επεξ/σία από PC_MAGAS

Θενκς βερυ βερυ ματσ, νασαι καλα! Το κρατω για τυχον μελλοντικη εγκατασταση. Αν και η  ιδεα του micos000,  μου καλαρεσε και ψαχνω για κατι τετοιο

Linux και emulators (mame, snes,  Sega,  ps1 κτλ, όλα σε ένα) 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
1 ώρα πριν, alexisnik19911 είπε

Πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι είναι μόνο για την Αγγλική έκδοση των XP.

spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...