Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

ακομη να μαθω πως καθαριζεις link :D

99% των φορών στο link σου βλέπεις που έχει ερωτημάτικο "?" και σβήνεις ότι υπάρχει μετά συμπεριλαμβανομένου και του "?"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζει μεγαλύτερη τιμή - αλλά και με την παλιά δεν μιλάμε για ευκαιρία,  αφού η 6500 ΧΤ είναι αρκετά πιο μπροστά.

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αυτο εσεις το βλεπετε για προσφορα εγω τοτε ειμαι ο Τζορ Ελ

ιδιες δυνατοτητες και απο Ελληνικο μαγαζι και κατω απο τα 200 για οποιον θελει 1650 , δεν μας χαλαει καθολου αν εχει 1 ή 2 ανεμιστηρες ή αν ειναι ομορφη ή ασχημη

https://www.skroutz.gr/s/24881528/Manli-GeForce-GTX-1650-4GB-GDDR6-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-και-DisplayPort-N60016500M14340.html

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lefstef είπε

είχε 135€ πριν 2 χρόνια.... τρομερή ευκαιρία

Είπα να μην το πω εγώ γιατί θα αρχίσουν να λενε ότι αλλα χρονια αλλες εποχές και ειναι προσφορά. Πραγματικά αυτην την κάρτα έπρεπε να ήταν στα 90-100 ευρώ τωρα. Παλια και αδύναμη. Εγω με την 1060 που εχω σκέφτομαι να παρω καμια αλλα αυτα βλεπω και λέω άσε αντέχει ακομα

• Like 2
Δημοσ.

Thnx topic starter. Με ενδοκοινοτικό ΑΦΜ πάει 138 τελικη τιμή. 

1 ώρα πριν, lefstef είπε

Οπότε, εμείς που θέλουμε νεο built και όχι αναβάθμιση, τι να κάνουμε??? Να πάμε με flamethrower στο Πλαίσιο κ να απαιτήσουμε 3060Ti με 399USD?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thunderstorm είπε

Thnx topic starter. Με ενδοκοινοτικό ΑΦΜ πάει 138 τελικη τιμή. 

Οπότε, εμείς που θέλουμε νεο built και όχι αναβάθμιση, τι να κάνουμε??? Να πάμε με flamethrower στο Πλαίσιο κ να απαιτήσουμε 3060Ti με 399USD?

rx 6600 είναι το ελάχιστο που αξίζει να δώσεις τα χρήματα σου, σου αρέσει δεν σου αρέσει.

και rx 6500 σε περίπτωση που υπάρχει gen 4 αλλά και πάλι αν είναι μόνο αποκλειστικά για games

Δημοσ.

ΟΚ, καταλαβαίνω τη VFM λογική σου, αλλά γιατί να δώσω 100+ για ένα pc που θα κάνει εργασίες που τώρα κάνω με μια 1050Ti απροβλημάτιστα?

Μια χαρά ευκαιρία, χθες θα την αγόραζα 250...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lefstef είπε

Αν δινουν 1+1 νομιζω οτι αξιζει η καρτα γιατι εχεις και μια 2η για ανταλλακτικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thunderstorm είπε

ΟΚ, καταλαβαίνω τη VFM λογική σου, αλλά γιατί να δώσω 100+ για ένα pc που θα κάνει εργασίες που τώρα κάνω με μια 1050Ti απροβλημάτιστα?

Μια χαρά ευκαιρία, χθες θα την αγόραζα 250...

για multimedia χρήση υπάρχουν και τα ενσωματωμένα γραφικά. υπάρχουν και πιο μικρές κατηγορίες όπως  gt 210 αν δεν διαθέτεις ενσωματωμένα  

Δημοσ.
Στις 31/7/2022 στις 9:31 ΜΜ, Stefanos683 είπε

2060 rtx 250euro

οριακη ευκαιρια,το καλο ειναι οτι εχει εγγυηση, επωνυμη κ μικρο μεγεθος

Σε 32αρι μόνιτορ οριακά και χώρεσε όλο το affiliate link...

Μικρό μέγεθος με μονό ανεμιστήρα δεν το λες και θετικό.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...