Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αλλαγη παροχου σταθερου τηλεφωνου απο vodafone σε nova.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με πηρανε σημερα τηλεφωνο απο τα κεντρικα της vodafone και μου ειπαν πως σε 1 μηνα θα ληξει το συμβολαιο μου και αν θελω να κανω ανανεωση. Εγω τους ρωτησα το πιο απλο πραγμα. Τι πακετα και τι τιμες εχουν για να δω τη θα κανω. Και η κοπελα μου λεει αυτο δεν μπορω να σας το πω....!!!! Πρωτη φορα βλεπω τοσο οτι νανε συμπεριφορα απο αταιρια. Της το εκλεισα επιτοπου. Μετα απο αυτη την κακη σηζητηση που κρατησε 20 δευτερολεπτα ηταν αρκετο για να χασουν ενα πελατη που ειναι 13 χρονια στην vodafone. Εφοσον δεν ξερουν της τιμες τους και τα πακετα τους δεν βλεπω λογο λεμε για ανανωση. Και ηταν και απο τα κεντρικα τους οχι απο απλους υπαλληλους. Ετσι αποφασισα με την τοσο κακη επαγγελματικη τους συμπεριφορα να παω στην nova που εκει με εξυπιρετησε αψογα και εχει και καλυτερες τιμες στα 100 Mbps. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε να κανω την φορητότητα για να παω στην nova? 1 βδομαδα πριν ληξει το συμβολαιο με την vodafone? η αφου ληξει το συμβολαιο με την vodafone? Επισης η nova πως τα παει σαν εταιρεια αξιζει? εχω ειχα παντα vodafone και δεν ξερω απο αλλες εταιρεις. Παντως σε τιμες και σε εξυπηρετηση ηταν αψογη. Και μου ειπε εχω συμβατοτητα και μπορω να τρεχω με 100 Mbps. Και τωρα 100 Mbps εχω και ειναι μια χαρα χωρις θεματα αλλα δεν ειναι της nova.

Επεξ/σία από johnydre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnydre είπε

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε να κανω την φορητότητα για να παω στην nova? 1 βδομαδα πριν ληξει το συμβολαιο με την vodafone? η αφου ληξει το συμβολαιο με την vodafone?

Σίγουρα θα κάνεις το νέο συμβόλαιο με την nova αφού λήξη της Vodafone για να μην πληρώσεις ρήτρα. Βέβαια, μπορείς να υπογράψεις το συμβόλαιο και να ζητήσεις η αλλαγή παρόχου να γίνει την τάδε ημερομηνία όπου θα έχει λήξη το συμβόλαιο σου με την Vodafone.

1 ώρα πριν, johnydre είπε

Επισης η nova πως τα παει σαν εταιρεια αξιζει?

Προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να πας στον πάροχο που έχει τις καμπίνες στην γειτονιά σου. Τώρα, αν οι καμπίνες είναι του ΟΤΕ πχ είτε στην Vodafone είσαι είτε στην nova την ίδια ταχύτητα συγχρονισμού θα έχεις αφού όλοι περνούν απο την καμπίνα του ΟΤΕ. Γενικά από πάροχο σε πάροχο μόνο μικρό-διάφορες θα δεις, κυρίως στο ping, αλλά δύσκολα θα τις καταλάβεις.

Από εξυπηρέτηση δεν ξέρω πως είναι η nova τώρα που εξαγοράστηκε. Αλλά νομίζω ότι θέλει προσπάθεια για να έχεις χειρότερη εξυπηρέτηση από την Vodafone.

Επεξ/σία από Sudowoodo
  • Like 1

18 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

Σίγουρα θα κάνεις το νέο συμβόλαιο με την nova αφού λήξη της Vodafone για να μην πληρώσεις ρήτρα. Μπορείς επίσης να υπογράψεις το συμβόλαιο και να ζητήσεις η αλλαγή παρόχου να γίνει την τάδε ημερομηνία όπου θα έχει λήξη το συμβόλαιο σου με την Vodafone.

Προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να πας στον πάροχο που έχει τις καμπίνες στην γειτονιά σου. Τώρα, αν οι καμπίνες είναι του ΟΤΕ πχ είτε στην Vodafone είσαι είτε στην nova την ίδια ταχύτητα συγχρονισμού θα έχεις αφού όλοι περνούν απο την καμπίνα του ΟΤΕ. Γενικά από πάροχο σε πάροχο μόνο μικρό-διάφορες θα δεις, κυρίως στο ping, αλλά δύσκολα θα τις καταλάβεις.

Από εξυπηρέτηση δεν ξέρω πως είναι η nova τώρα που εξαγοράστηκε. Αλλά νομίζω ότι θέλει προσπάθεια για να έχεις χειρότερη εξυπηρέτηση από την Vodafone.

Ευχαριστω θα παρω τοτε λιγες μερες νωριτερα την nova να κανουμε το συμβολαιο και θα τους πω ακριβος ποτε να κανουν την μεταβαση. Καμπινες εχω διπλα απο το σπιτι δεν νομιζω να εχω θεμα. Αρα θα ειμαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...