pcos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 μονο η αγορα του τικτοκ τους σωζει αν και δεν ειναι καταλληλο για ads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πονάει παντα η πρώτη φορά Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από mAs_81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μακαρι να κλεισει οτι χειροτερο στην σημερινη κοινωνια μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κερδίζει τόσα χρήματα που αυτά που χάνει είναι τίποτα και των στηρίζουν και μεγάλα κεφάλια. Δεν θα τον αφησουν να πέσει νομίζω. Απ την άλλη όμως μην αρχίσει να λέει το ( Στα δωσα όλα και έμεινα στον άσο). Σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό βλέπω κάνει. Έχει θολώσει. Έχει τρομάξει. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από sevlepw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 όχι ρε γαμώτο....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε όχι ρε γαμώτο....ΟΧΙ Ένα Viber μου φτάνει. 10 χρόνια χωρίς fb εγώ και ειμαι μια χαρα. Κάνει πασαλειματα. Κλέβει ονόματα. Προσπαθεί να κερδίσει χρημα, εδαφος. Ξέρει άραγε ότι τελειωνει η αυτοκρατορία του ? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από sevlepw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, pcos είπε μονο η αγορα του τικτοκ τους σωζει αν και δεν ειναι καταλληλο για ads Όταν δεν προσέχεις ότι κάνεις πολλά παθαίνεις. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από sevlepw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Σατανικά πράγματα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Akisvicky είπε Σατανικά πράγματα 😉 Εδώ και 10 χρόνια τους είπα goodbye και ειμαι μόνο viber. Αντίο Mark 😭 να σε βλέπουμε πότε πότε ποτέ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από sevlepw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Ανησυχώ πολύ, τώρα που τα σιτηρά της Ουκρανίας έχουν κολλήσει στα λιμάνια, μήπως δημιουργηθεί και πρόβλημα στην τροφοδοσία της meta και δεν έχουμε τίποτα να φάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, sevlepw είπε Ένα Viber μου φτάνει. 10 χρόνια χωρίς fb εγώ και ειμαι μια χαρα. Κάνει πασαλειματα. Κλέβει ονόματα. Προσπαθεί να κερδίσει χρημα, εδαφος. Ξέρει άραγε ότι τελειωνει η αυτοκρατορία του ? 'Ασε με τώρα, θρηνώ τα χαμένα κέρδη του Facebook. Υ.Γ. το viber για καλό το είπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα