Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση Fiber προγραμμάτων και έρευνα αγοράς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστά δε χρειάζεται εγκατάσταση θα σου έρθει στο κλασικό μπριζακι του τηλεφώνου. .Το vdsl από καμπινα συνήθως θα παίζει από το 80% της ονομαστικής ταχυτητας μέχρι το 100% αυτής,τώρα αν είσαι άτυχος και έχεις κακή καλωδίωση,μεγάλη απόσταση από το καφαο τότε ναι παίζει να δεις κ μικρότερες ταχύτητες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης για να πιασεις σωστη ταχυτητα κ να μην σε ταραξει στις αποσυνδεσεις κ στα προβληματα, οταν μεταβεις σε vdsl (httc) θα πρεπει να κανεις τροποποιησεις στην εσωτερικη σου καλωδιωση. ειναι Νο1 προτεραιοτητα να το κανεις.

13 ώρες πριν, kallair είπε

Επισης για να πιασεις σωστη ταχυτητα κ να μην σε ταραξει στις αποσυνδεσεις κ στα προβληματα, οταν μεταβεις σε vdsl (httc) θα πρεπει να κανεις τροποποιησεις στην εσωτερικη σου καλωδιωση. ειναι Νο1 προτεραιοτητα να το κανεις.

Δηλαδή; εγώ μόνο ένα καλώδιο έχω θεωρητικά που πάει στο modem

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 31/7/2022 στις 1:18 ΠΜ, aplosxristis είπε

Όντως και εγώ έχω την ίδια απορία τι αλλαγές χρειάζονται?

Στις 31/7/2022 στις 1:18 ΠΜ, aplosxristis είπε

12 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Όντως και εγώ έχω την ίδια απορία τι αλλαγές χρειάζονται?

Σας λεει οτι πρεπει να τροποποιηθεί η εσωτερικη εγκατασταση πχ φιλτρα σπλιντερ παραλληλες συνδέσεις κλπ δεν παιζουν πλεον

Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση..Σε οσους εληξε η επιδοτηση τελικα τα 13+ τα πληρωνατε τελικα η πληρωνατε καποια μειωμενη τιμη! π.χ Εμενα στην λεει οτι τα 2 πρωτα 2 χρονια ειναι στα 29 ευρω και αφου ληξη η επιδοτηση παει στα 42ευρω/μηνα! Αλλα εχω δει και απο αλλους οτι λενε οτι τελικα πληρωνανε λιγοτερα οπως 33ευρω/μηνα απο wind & nova αλλα συνεχιζαν κανονικα στα 44ευρω/μηνα με cosmote! Ισχυει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...