Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Περαν του οτι αλλαξα κωδικους,καθαρισμο cookie(αυτο το κανω αρκετα συχνα ετσι κ αλλιως),τιποτα. Μην κάνεις αποσύνδεση,αστο συνδεμένο. Μπορείς πάλι να πατήσεις να δεις τι είναι αυτό το μήνυμα που σου βγάζει όταν δεν είσαι συνδεμένος.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Leleouras είπε δοκίμασες άλλο browsher; δοκίμασες άλλο pc; Απο την στιγμή που δεν είναι συνδεμένος στον λογαριασμό του δεν μπορεί να του βγάζει μήνυμα για αυτόν προσωπικά.Κάτι λάθος κάνει. 2
phoenix67 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, Leleouras είπε δοκίμασες άλλο browsher; δοκίμασες άλλο pc; Ναι,δοκιμασα και απο laptop,τα δια εκανε.
Ypnovatis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Έχω παρατηρήσει ότι όταν ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα έκδοση (όπως τώρα που θα διαχωριστεί το feed σε άλλες ενότητες) η πλατφόρμα μαστίζεται από bugs σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατον να δουλέψεις. Ίσως είναι κάτι τέτοιο και εξαφανιστεί σε κάποιες μέρες.
phoenix67 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Ypnovatis είπε Έχω παρατηρήσει ότι όταν ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα έκδοση (όπως τώρα που θα διαχωριστεί το feed σε άλλες ενότητες) η πλατφόρμα μαστίζεται από bugs σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατον να δουλέψεις. Ίσως είναι κάτι τέτοιο και εξαφανιστεί σε κάποιες μέρες. Ας το ελπισουμε,γιατι στη τελικη χανεις και χρηματα(πχ αν εχεις αντικειμενα στο μαρκετπλεισ),αλλα και επικοινωνια με γνωστους.Μετα δημιουργουνται παρεξηγησεις κτλ κτλ..
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Ας το ελπισουμε,γιατι στη τελικη χανεις και χρηματα(πχ αν εχεις αντικειμενα στο μαρκετπλεισ),αλλα και επικοινωνια με γνωστους.Μετα δημιουργουνται παρεξηγησεις κτλ κτλ.. Μπορείς πάντα να ρωτήσεις αυτόν που νομίζεις ότι έστειλε πμ αν όντως το έστειλε.
Ypnovatis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Ας το ελπισουμε,γιατι στη τελικη χανεις και χρηματα(πχ αν εχεις αντικειμενα στο μαρκετπλεισ),αλλα και επικοινωνια με γνωστους.Μετα δημιουργουνται παρεξηγησεις κτλ κτλ.. Ρε, σου λέω να μην κάνει login 20 ώρες και να μην μπορείς να δουλέψεις, μιλάμε για τραγικά πράγματα. Σε γενέθλια και τέτοια δεν μου εμφανίζει τα μισά μηνύματα.
phoenix67 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μπορείς πάντα να ρωτήσεις αυτόν που νομίζεις ότι έστειλε πμ αν όντως το έστειλε. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα στη περιπτωση μου.Δε μπορουσα καν να δω ποιος εστειλε,μονο οτι εχω ενα μηνυμα απο μαρκετπλεις.. Μόλις τώρα, Ypnovatis είπε Ρε, σου λέω να μην κάνει login 20 ώρες και να μην μπορείς να δουλέψεις, μιλάμε για τραγικά πράγματα. Σε γενέθλια και τέτοια δεν μου εμφανίζει τα μισά μηνύματα. Παντως εστειλα μια αναφορα παρουσιαζοντας το προβλημα μου,απαντηση δε πηρα ακομη..
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, phoenix67 είπε Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα στη περιπτωση μου.Δε μπορουσα καν να δω ποιος εστειλε,μονο οτι εχω ενα μηνυμα απο μαρκετπλεις.. Το οποίο δεν μπορεί να στο εμφανίζει όταν δεν έχεις συνδεθεί.Γιατί δεν ξέρει ποιος είσαι.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το οποίο δεν μπορεί να στο εμφανίζει όταν δεν έχεις συνδεθεί.Γιατί δεν ξέρει ποιος είσαι. Μπορεί. Όταν χρησιμοποιούσα τον ίδιο browser για δύο λογαριασμούς και έκανα αποσύνδεση, κράταγε αποθηκευμένα τα στοιχεία του login ώστε όταν πατήσεις πάνω σε ένα από δύο εικονίδια λογαριασμών, να συνδεθείς κατευθείαν. Σε αυτή την οθόνη που σου έδειχνε τα δύο εικονίδια λογαριασμών, έδειχνε και έναν κόκκινο αριθμό με τις ειδοποιήσεις που έχουν μαζευτεί (και όταν έμπαινα μέσα ήταν όντως έτσι οι ειδοποιήσεις και όχι μούφα) Υποθέτω την ίδια οθόνη βλέπει ο φίλος πριν συνδεθεί στον λογαριασμό του
phoenix67 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Συνεχιζω να εχω το ιδιο προβλημα.Τωρα μπορω να πω με μεγαλυτερη σιγουρια οτι αυτο συμβαινει σε μηνυματα του μαρκετπλεις.Αυτη τη στιγμη εχω 2,αλλα οταν παταω να τα δω εξαφανιζονται.
kallonos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα στην εφαρμογή του fb στο κινητό είναι μόνιμα σχεδόν, με όλα τα μηνύματα διαβασμενα. Και για του λόγου το αληθές Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από kallonos
phoenix67 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, kallonos είπε Εμένα στην εφαρμογή του fb στο κινητό είναι μόνιμα σχεδόν, με όλα τα μηνύματα διαβασμενα. Και για του λόγου το αληθές Σου το κανει για μηνυματα μαρκετπλεις η για ολα?Εμενα σημερα τα ξεμπλοκαρε και μπορεσα να τα δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα