phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλημερα/καλησπερα. Τελευταια αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο λογαριασμο του fb μου. Μου εμφανιζει το κοκκινο σημαδι των ειδοποιησεων,επανω δεξια στην εικονα προφιλ προτου συνδεθω,και μολις κανω Login,ξαφνικα δεν εχω καμια ειδοποιηση. Το τελευταιο περιστατικο σημειωθηκε μολις τωρα,οπου ειχα στειλει ενα μηνυμα σε καποιον μεσω marketplace,και μου εμφανισε οτι εχω νεο μηνυμα και οτι ο ανθρωπος απαντησε,αλλα μολις πατησα να το ανοιξω,εξαφανιστηκε. Εκανα ανανεωση σελιδας,και πλεον δε μου εμφανιζει κανενα μηνυμα,ουτε στα εισερχομενα ουτε στα σπαμ. Συνδεομαι απο σταθερο υπολογιστη(αν αυτο βοηθαει). Θεωρω πως εχουν εξαφανιστει πολλα μηνυματα το τελευταιο καιρο.
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μου το ξακαεκανε και μολις τωρα.Μου εστειλε καποιος μηνυμα στο marketplace,και μολις παταω να το δω εξαφανιζεται..
Dimi00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Εχεις εφαρμογη messenger στο κινητο? Να τσεκαρεις αν εκει υπάρχουν τα μηνυματα? Αν εκει υπάρχουν, ολα οκ. Αν δεν υπαρχουν ουτε εκει, καποιος εχει τον κωδικο σου και τα σβηνει μανιωδως.
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Οπως ειπα,μπαινω απο σταθερο υπολογιστη,και δεν εχω εγκατεστημενη την εφαρμογη μεσεντζερ. Τωρα που το λες,θα αλλαξω το κωδικο,αλλα δε πιστευω να φταιει αυτο.
Dimi00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δοκιμασε να την κατεβασεις μόνο για να δεις αν εκει υπάρχουν,, αυτό εννοούσα... Αν υπάρχει η δυνατότητα βεβαια..
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, phoenix67 είπε Μου εμφανιζει το κοκκινο σημαδι των ειδοποιησεων,επανω δεξια στην εικονα προφιλ προτου συνδεθω δε φακ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Lucifer είπε δε φακ Αυτό που βλέπει είναι το μήνυμα για να συνδεθεί και να δει τα όποια μηνύματα του. Δεν έχει νέα μηνύματα οπότε δεν βλέπει τίποτα οταν συνδέεται.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Κόλλημα της σελίδας είναι δεν υπήρξε ποτέ μυνημα το κάνει και σε υπολογιστή και αρκετές φορές σε εφαρμογές στο κινητό 2
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Κόλλημα της σελίδας είναι δεν υπήρξε ποτέ μυνημα το κάνει και σε υπολογιστή και αρκετές φορές σε εφαρμογές στο κινητό Κι'ομως πριν αλλαξω κωδικους μου τα εμφανισε.Δε ξερω τι γινεται αληθεια..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, phoenix67 είπε Κι'ομως πριν αλλαξω κωδικους μου τα εμφανισε.Δε ξερω τι γινεται αληθεια.. Έτυχε και το παρατήσεις τώρα είναι κόλλημα της σελίδας πολλές φορές βγάζει ότι έχει ειδοποίηση/μυνημα ενώ δεν υπάρχει τίποτα
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Έτυχε και το παρατήσεις τώρα είναι κόλλημα της σελίδας πολλές φορές βγάζει ότι έχει ειδοποίηση/μυνημα ενώ δεν υπάρχει τίποτα Οτι το κανει πολλες και ισως να μην εχει κατι ναι,το εχω υποψην.Αλλα αυτο που γινεται σε εμενα δεν ειναι μεμονωμενο..
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Είσαι σίγουρος ότι τα υποτιθέμενα μηνύματα είχαν σταλθεί όντως? Βάλε έναν φίλο σου να σου στείλει κάτι διάφορες φορές για να δεις αν όντως ισχύει γιατί παίζει απλά να είναι ειδοποιήσεις για κάτι που δεν υπήρχε ποτέ και να ανησυχείς άδικα. Μου το έχει κάνει στην εφαρμογή στο κινητό αρκετές φορές. Βλέπω μια ειδοποίηση στο εικονίδιο και μπαίνοντας μέσα δεν υπάρχει τίποτα. Γενικά το fb έχει πολλά bugs και οι αρμόδιοι δεν φαίνεται να ψήνονται να τα διορθώσουν 1
korakios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, phoenix67 είπε Οπως ειπα,μπαινω απο σταθερο υπολογιστη,και δεν εχω εγκατεστημενη την εφαρμογη μεσεντζερ. μπες απο ιδιωτική περιήγηση και αν δε στο βγάλει μπες κανονικά και κάνε καθαρισμό cookies και δεδομένων της σελίδας
phoenix67 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, Dimi00 είπε Τελικα τι εγινε??? Περαν του οτι αλλαξα κωδικους,καθαρισμο cookie(αυτο το κανω αρκετα συχνα ετσι κ αλλιως),τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα